Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Tamadres.

30 Beğeni

Siz elinizdekileri yazın, ben sizi borca sokmanın, kredi çektirmenin yeni yollarını paylaşıyım. :smiley:

1 Beğeni

İçinde görsel var mı bu baskının?

Evet, İş Kültür baskısında olanlar gibi görseller var, çok detaylı bakmadım ama birinci ciltte iş kültür’den farklı olarak görselleri arka arkaya olan sayfalara basmışlar gibi sanki.

11 Beğeni

Bayramdan kalan krediyi tükettik.:slightly_smiling_face:

24 Beğeni

Sayfaları nasıl bir iki fotoğraf paylaşabilir misiniz ?

Normal kitap kağıdı.

5 Beğeni

Pelür kağıt gibi yine arkasındakiler belli belirsiz gözüküyor. :frowning:

1 Beğeni

Işıktandır o, fotoğraflar her zamanki gibi yanıltıyor insanı. :slight_smile:
Ekleme:
Şaka yapıyorum, eski normalleri unutalım bence, yeni normaller bunlar. :slight_smile:

2 Beğeni

Mecbur bunları da alıcaz gari. Acaba nasıl bir indirim almayı cazip kılar.

2 Beğeni

Ön sipariş sürecinde ciltli olan 5 kitap set halinde yaklaşık yüzde 52 indirimliydi. Onu kaçırmasaydın keşke.

Etiket fiyatı 4.375 lira, şu an tamadres de indirim oranı yüzde 40 ile 2625 lira.

Ön sipariş de olan fiyat indirimini görmeseydim, Alfa grubu olunca bana Alfa da yüzde 40 indirimler iyi indirim oranlarıymış gibi geliyor.

2 Beğeni

Her bayram harçlıklarımla birer tane alıp biriktiririm artık. :slight_smile: Cidden şu artışlar artık şaka gibi geliyor. Az önce playstation aboneliğim için yeni açıklanan fiyatları gördüm, gerçekten korkunç. 2 sene önce 460 liralarda olan üyelik sistemi yeni fiyatlandırmayla senelik 4200 liralara çıkmış. Artık ne düzen, ne kontrol, ne rayiç, ne psikolojik sınır kaldı.

1 Beğeni

KARAVANDAKİADAM10 (kod geçerli) ile 2540 TL oluyor. Almak isterseniz aklınızda olsun. Ne olacak bir ay playstation da oynamazsınız. Hem daha Pardayanlar çıkacak :blush:

1 Beğeni

BKM Kitap’ta Pegasus %45 indirinde. Kod, kart puanı vs. güzel fiyata almış oldum en yenileri.

13 Beğeni

Bence Alfa Pardamayacak.

Keyifli okumalar dilerim. Hangi kodu kullandınız acaba?

Teşekkürler. Burada paylaşılan kodları denemiştim ama BKMSUU olmuştu sanırım.

1 Beğeni

Uzun zamandır BKM’den sipariş vermedim, akşam kodu bir deneyeyim. Teşekkürler.