Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Alttaki üçlü Amazon, diğerleri BKM. Amazon kendini aştı, öğlen 12.00’de sipariş verdim az önce teslim edildi.

26 Beğeni

Madonna’yı merak ediyordum Theogonia İlyada için.

19 Beğeni

Alışveriş videosunu şöyle bırakayım. Bir tane daha çekmem gerekecek zira bu dönem biraz ipin ucu kaçtı yine.

22 Beğeni

Edessa Com

25 Beğeni

Ucuzkitapal.

29 Beğeni

“Reacher and touch faith!”

18 Beğeni

Bu yılki fuarın birinci günü alışverişimiz ;

26 Beğeni

Antik Roma ve Antik Mısır hakkında birkaç fotoğraf atma şansınız var mı?

1 Beğeni

Kitap İçerikleri başlığına ekledim.

4 Beğeni

Malazan’dan haber var mı hocam?

Amazon siparişlerim.

35 Beğeni

Oooooo… Şahane ya. Dumasları biri daha almıştı, sağda Yunanla üçlemeyi de gördüm (ben iki almıştım). Günlük hayatlar nasıl, bir göz gezdir, fikrini alalım. Bunca kitaba tepedeki “sonsuzluğun sonu” ibaresi de ironik olmuş:)

3 Beğeni

Valla verdikleri cevaplara çok güvenmediğim için sormadım. Standtan alacağım kitapta olmayınca 5dk bakıp gectim ithaki yi. İsteyen olursa yarın yine gidicem, sorabilirim.

3 Beğeni

Özellikle Lightbringer son kitabı da sorabilir misiniz?

3 Beğeni

Yeni kitabını aylardır beklemekteyiz, ufak bir bilgi ve duyumda olsa bu bize yeter. Gitmişken sorma şansınız var ise Malazan 7 hakkında bir bilgi almak isteriz. The Devıls ile bu kitabı merakla bekliyorum🤗

2 Beğeni

The Devils’i İthaki basacak mı?

3 Beğeni

Can + Alfa yayınlarındaki Everest indirmi sonucu ortaya böyle bir şey çıktı…

32 Beğeni

The Devils’e güzel bir sert kapak yapsalar tadından yenmez.

1 Beğeni

En geç Mayıs ortalarına doğru kitap yurtdışında satışa sunulacak ve bu kitap özelinde paperback edisyonu hiç görmedim. Hep baktığımda hardcover edisyonu vardı. Büyük ihtimalle İthaki hardcover olarak The Devıls’ı basacaktır, en azından temenni etmiş olalım🙏🏻

3 Beğeni