Bu zubizudan nasıl kod kazanıyoruz bilen biri söyleyebilir mi?
Uzun zamandır baskısı olmayan bir kitaptı,Alfa tekrar basmış.İçindeki resimlerin siyah beyaz olmasını sevmedim sadece.
Zubizu uygulamasını indirip kaydolduktan sonra D&R kampanyasına katılmanız gerekiyor.
Bende kronikte bir %50 bulsam nerden baksanız 20 kitabım var alıncak. Bakalım sabırla bekliyorum. Tarih konusunda gayet iyi kitaplar çıkardılar.
Uzun süredir almayı istediğim bir üçlemeydi ama cesaret edemiyordum ilk kitaptan sonra yazarın çok bozduğunu söylüyor herkes. E bir kitap yorumunuzu beklerim artık hocam.
Yeni bebeklerim Çılgınlığın Ötesi Amazon’dan, diğerleri Dolap uygulamasından. (Vodafone kampanyasını 3 ayrı telefondan kullanınca çok uyguna geldi)
Amazonda fiyatı düşmüştü kaçırmadım. Ötüken ve Kitapyurdu.com siparişlerim de yarına kaldı artık.
CarrefourSA’da Ahitler 15 TL’ye düşmüş. Çocuk kitaplarında da yüzde elli indirim vardı. Tabi bende hemen esrarengiz kasaba kitabımı kaptım .
Ahitler 10,5 TL’ye düşmedi mi kasada?
Aslında şu an PS’da birinci oyuna başladığım için meraktan aldım. Çünkü oyun bayağı sardı ve bitince 2’ye daha sonra da Exodus’a geçeceğim. Ama kitaba ne zaman , ne ara başlarım inanın bilmiyorum ama okursam mutlaka 2 cümle de olsa bir yorum yazmaya çalışırım
Skyward’un kapağı belki değişir diye bekledim ama tabii ki Dex, hiçbir girişimde bulunmadı. Ben de yapacak bir şey yok deyip aldım artık. Caraval da uzun süredir merak ettiğim bir seriydi, yakında son kitabı da çıkacakmış, baskısı falan tükenmeden alayım dedim.
Idefix’le yaşadığım sorunların üzerinden uzun zaman geçmişti, belki düzelmişlerdir deyip sipariş verdim, kitapların ayraçlarını bile göndermişler.
Histoires serisi Fransa’da çıkmış bir kısa öykü toplamaları dizisi. Ağırlıklı olarak Amerikan bilimkurgusu. Yok yok. Şimdilik yarım yamalak okuyabiliyorum, bir seneye hakkıyla okurum.