Sonunda kutulu setini bulduğum seri. İlknokta sitesinde yatıp kalktım stok yenilendi mi diye takip etmek için.
Harika görünüyor, hayırlı olsun.
Kesinlikle teşekkürler
Hayırlı olsun. Setler kutulu olunca daha hoş gözüküyor. 2 sene önce indirimli fiyatından %40 daha inip 130 TL ye almıştım hepsiburada dan.
Dolapda 45 TL’ye buldum Elimde İlyada’nın düzyazı formatında bir çevirisi de olsun istiyordum. Bu da düzyazı şeklindeki Samuel Butler çevirisi.
Tam bana lazim olan şey. Bende düz yazı formatında bir çevirisini ariyorum.
Teşekkürler. Katılıyorum. Hem görsel olarak hem de içinde durunca yıpranma payı baya azalıyor. Bu yüzden olabildiğince serilerin kutulu çıkması taraftarıyım.
Unutulmuş Büyüler ile ilgili en ufak fikrim yok. Açıkçası kapağı hoşuma gittiği için aldım, umarım güzeldir
Bir fantastik sever olarak hem adi hemde kapaği ilgi çekici Hemen araştırıyorum bende
Araştırınca bana da bilgi verirsen sevinirim. Bodoslama kapağı görüp aldım
Aman diyeyim bir kere bu yola girerseniz kapağı kötü içi güzel olan kitapları sevmezsiniz.( örnek ben ve hay Klasikleri. Yeni atlattım bu durumu.)
HAY kapaklarını aksine çok seviyorum ben
Türk bir yazarın yazdığı tek kitaplık fantastik kitap. Genel olarak bir halk ozanı var kasaba kasaba gezip hikâyeler anlatıyor diye biliyorum. Birde yazarın gümüş yürek diye bir serisi var. İlk 2 kitabı çıktı 3 de bitecek. Watpadd kökenli biri ama iyi diyorlar yazdıkları için. Tabi kaliteli bir fantastik beklememek lazım ama denemiş en azından. Genç biri zaten 23 yaşında. Damla Nur Archeron.
Teşekkürler bilgi için hocam. Açıkçası yerli yazarlara da şans tanıyan biriyim ben. Zaten fazla kalın bir kitap değil. Araya sıkıştırır okur ve yorumlarım bi ara
Rica ederim. Öyle öyle bende keşfetmeye çalışan biriyim. Bu yazarın yazdığı seriyide merak ediyorum bende bakalım ne zaman nasip olacak. Zaten bu 17-18 yaşında kafasında kurguladığı bir kitapmis gözden geçirip kitap olarak çıkarmış. Kendisi de bununla başlayın severseniz veya yazı dilim hoşunuza giderse ana serimi de okuyun demişti.
Bu kitabı hoşuma giderse alırım diğer kitabı. Sanırım adı Gümüş Yürek değil mi?
Üçleme olarak planladığı serinin ismi Gümüş Yürek. İlk kitabı Kayıp Dünyanın Başlangıci. İkinci kitabın ismi Bilinmeyen lanetin kederi. 3.kitabı yazıyormuş hâlâ.