Tam bende arkadaşın yazdıklarını yazmak için gelmiştim ki o erken davranmış.
Fantastik, Bilim Kurgu ve Polisiye alanında Türk yazarlarla iyi geçinemedigim için şimdilik pas geçiyorum. Sen okuyup seversen şans veririm.
Tam bende arkadaşın yazdıklarını yazmak için gelmiştim ki o erken davranmış.
Fantastik, Bilim Kurgu ve Polisiye alanında Türk yazarlarla iyi geçinemedigim için şimdilik pas geçiyorum. Sen okuyup seversen şans veririm.
Saygın Ersin okumuş muydun? Okumadı isen önce bi Pir-i Lezzet’i dene derim. Storytel’de de var.
Saygın Ersin’i okudum. Kendisi bende istisnadır diyebilirim. Pir-i Lezzet acayip leziz bir kitap. İzmir Kitap fuarı ile kendisi ile tanışıp konuşma fırsatım oldu. Çok “kafa” bir adam diyebilirim. Yedi Kartal Efsanesinin son kitabının çok yakında geleceğini söyledi. O sebeple onu bekliyorum seriye başlamak için.
Saygın Ersin bir kitabının “çok yakında” geleceğini söylediyse bilinki kitabın çıkmasına daha 15 yıl var.
Valla kendi adıma konuşmak gerekirse, keyfi bilir… Ben seri kitapların son kitabı çıkmadan genel olarak alıp seriye başlamam. Hele ki türk yazar olunca. Tabii seriyi okuyup takip edenler için üzücü bir durum…
2 ayrı Tudem alışverişi.
Daha önce Amazon’dan çok uygun fiyatlara aldığım birkaç Disk Dünya kitabım vardı. Bu sipariş ile 8 ciltlik Sihirbazlar ve Kahramanlar ile 2 Ciltlik Kadim Uygarlıklar bölümleri tamamlandı. Yılda bir defa indirimden böyle 5-6 kitap alırsam 4-5 seneye seriyi toparlarım
Diğerleri de diğer kampanyadan aldığım kitaplar. Uygun fiyat olunca Doris Lessing’in Argos’taki Kanopus Arşivleri serisi ile John Wyndham kitaplarını topladım. Ne yazık ki John Wyndham’ın iki kitabı indirime dahil değildi.
https://www.tudemkitabevi.com/kampanyali-kitaplar
Astronot Kadın Serisi Amazon’dan…