Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitapyurdu

37 Beğeni

Sevgili eşim iş nedeniyle İstanbul’a gidip gelmişti: bu güzelliği almış bize :slight_smile: Bayıldım, muhteşem bir kaynak.

26 Beğeni

Benim çok hoşuma gitmişti bu kitap. Umarım sizde beğenirsiniz :slight_smile:

1 Beğeni

Dost Kitabevi ve Metro Kitap Fuarı.

M’yi aşırı merak ediyorum.

25 Beğeni

Teşekkür ederiz, yüzeysel bir incelemede bile çok beğendik :slight_smile:

1 Beğeni

Kitap derleme mi? Ciltli olsa daha güzel olurdu. Kağıt kalitesi güzel gözüküyor.

1 Beğeni

Ciltli değil ama çok kaliteli. Kağıdı muazzam güzel. :slight_smile: Derleme evet.

1 Beğeni

Ciltlisi var bende. Ama bu kitapların bildiğim kadarıyla yeni baskısı yok. O yüzden uygun fiyatlı bulundu mu kaçırılmamalı. İBB kitapları ciltsiz de olsa kaliteli oluyor.

1 Beğeni

Merhaba sattınız mı acaba?

Hepsiburada kuponum vardı yine. Evet XD
Kitaplara bakarken şunu fark ettim, ben hiç Türk edebiyatından okuma yapmıyordum. Yani böyle eskilerden… Hepsiburada’da bunu gözüme kestirdim.

10 Beğeni

9 Beğeni

21 Beğeni

Bu gidişle İş Bankası bize malı mülkü sattıracak.

22 Beğeni

11 Beğeni

Storytel’de dinliyordum zaten ama hoşuma gidince dinlemeyi bıraktım, kendim okuyacağım dedim.

17 Beğeni

Kayıt yine başa kaldı. https://www.goodreads.com/book/show/235731608-b-y-k-ramses

6 Beğeni

Warhammer 40k kitabını nerden satın aldınız acaba ? Fiyatı biraz tuzludur diye düşünüyorum. Ben de Warhammer 40k kitaplarına başlamak istiyorum da merak ettim.

Bu senenin Türkiye seyahati ganimetleri…

Herkese keyifli okumalar :slight_smile:

40 Beğeni

Edgar Allan Poe amcanın sol tarafında kalan iki yazar kimdir acaba?

Amazondan almıştım. Bizim Amazon’un stoklarına Games Workshop ve Black Library kitaplarından ara sıra 1-2 adet ekleniyor ama birkaç gün içinde bitiyor. Yakalayabilmek için bir alışveriş listesi oluşturup takip etmek gerekiyor.

1 Beğeni