Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Dumas—Monte Cristo ve Rilke—Bütün Hikayeleri.

1 Beğeni

Hocam yine harika seçimler yapmışsınız, keyifle okuyun.
Mümkünse Klaudios Ptolemaios kitabı içinden bir kaç görsel yükler misiniz ?

1 Beğeni

10 Beğeni

3-5 gün ara vereyim dedim, bi’ baktım ki 2 aydır kitap okumuyormuşum. Yeniden dönmek lazım.

35 Beğeni

Ablamın hediyeleri. :blush:

28 Beğeni

19 Beğeni

Tırpan serisinin ilk kitabını yarım bırakmıştım içimi ölümle darladığı için ama yine de seriyi tamamladım.

Son kitabın içinden şöyle güzel bir ayraç çıktı.

19 Beğeni

9 Beğeni

Uzun zamandır fiyatı düşünce alırım diye listemdeydi. Fiyatı 4x olmuş. :slightly_smiling_face: Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Geçen hafta rafların arasında gezinirken “bunu, bunu ve bunu, bunu da” almak istiyorum diyerek yaptığım kitap alışverişim. (Alfa Kitapta çalışıyorum X kitabevinde bunları alamazdım). :slight_smile:

15 Beğeni

22 Beğeni

Bayramlıklar

21 Beğeni

Amazon.

Bu baskılar çok hoşuma gittiği için topluyorum :smile:

18 Beğeni

Fuarda bende görünce beğenmiştim baskıları. Toplu halde durunca acayip bir albenisi vardı :+1:

2 Beğeni

11 Beğeni

18 Beğeni

Amazon

Arkadaşımdan güzel önerileri sonunda değerlendirebildim: Sütçü ve Muhteşem Limon Ağacı. :melting_face: James Joyce’un Ulysses’ini okumuştum, Finnegan Uy’anması en merak ettiklerim arasında. Marías ve Erbil kalemiyle ilk kez tanışacağım. “Genç Kız, 1983” Huzursuzlar’ın devamı diye biliyorum, Ullmann’ın otobiyografik üçlemesinden biri yani. Banu Yıldıran Genç ile de ilk kez tanışacağım, birkaç yerde çok güzel yorumlar gördüm. Tam yaz aylarında okunacak bir kitap değil mi? :blush:

25 Beğeni

Forumun çekiliş hediyesi geldi. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim.

17 Beğeni

Artık sadece özel baskı veya ciltli kitap alıyorum%90, şimdi de Peter Pan da gözüm ama o anormal pahalı yani bakacağız

17 Beğeni

Yanlış değilsem William Wilson’dan alınan ilhamla:

11 Beğeni