Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Düşmüş olabilir aslında emin değilim. Birkaç paket alışveriş yapmıştım o sırada fişe bakmadım hiç.

1 Beğeni

Ben bugün aldım. 10,43 TL’ye düştü. Sizinki de düşmüştür.

2 Beğeni

33 Beğeni

İki adet mi aldın. Renkler al - kara mı?

1 Beğeni

Evet iki adet aldım. Yanakları al al olmuş. :smile:

2 Beğeni

Akılçelen’in kitap değişim kampanyasından yararlandım.

27 Beğeni

Farseer’i Dolap uygulamasından aldım vodafone indirimi ile 79 tlye geldi. Diğerleri Amazon’dan.

35 Beğeni

D&R’den aldım. Yüzen Şehir’i de aldım ama hasarlı geldi.

30 Beğeni

Ben de dün Jules Verne siparişi verdim başka yerden. Alfa ile İş Bankası arasında gidip geliyordum ama fiyatlar beni İş Bankasına doğru itti :smile:

2 Beğeni

Uzun bir aradan sonra Kitapyurdu’ndan alışveriş yaptım. Fiyatlar Amazon ve BKM’den daha yüksek geldi bana ama hediye edilen bir çek ile alışveriş yaptığım için fiyatlara çok dikkat etmedim açıkçası. Planlamadığım ani bir alışveriş oldu. Almayı düşündüğüm Amat ve Aurora’nın Dönüşü hariç diğerleri 4 kitap 20₺ kampanyasından. İki Şehrin Hikayesi’ni İş Kültür’den almayı düşünüyordum ama bulamadım Can Yayınları’ndan aldım.

Ücretsiz kargo olarak Jetteslim tek seçenekti. Umarım hasarsız bir şekilde ulaşırlar.

10 Beğeni

İş Bankası popüler kitapları basıyor. Bu sepepten dolayı mecburen Alfa’ya yöneliyoruz. :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Diğer kitaplarını da basar büyük olasılık ama ne zaman basar orası önemli işte. 1 gün sonra da basabilir 100 yıl sonra da basabilir :smile: Diğer serileri basmazsa eksik olanları da Alfadan tamamlarım artık, yapacak bir şey yok :man_shrugging:

2 Beğeni

Kitaplar eline ulaşınca Aurora’nın Dönüşünden resimleri bekliyorum. Çok güzel kitaplar almışsın özellikle Aquila yarığı’nın Ötesi epey ilgi çekici duruyor.

2 Beğeni

İdefix ve Ötüken alışverişim. Cingöz ile lisedeyken tanışmış ve çok sevmiştim. Düzenli bir seri halinde olması çok iyi oldu.

34 Beğeni

Bu serinin tümü eski ve yeni (Ötüken) kitaplığımda mevcut. Ötüken versiyonunu bir 10 sayfa kadar okudum, yayınevinin özellikle tercihi olan eski Türkçe ağzının kullanılması biraz yorucu olabiliyor. Bu da lisede okuduğum yayınevi edisyonu. Toplu set olarak değil de tekli daha uygun fiyatlı tabii.

https://www.amazon.com.tr/dp/B07CPF5F72/?coliid=I2PPAO3QW1CLT9&colid=2D58K9GNS74YG&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

3 Beğeni

Sanırım ben de bunlardan okumuştum. Yani günümüz diline yakınsa sorun yok ama dediğiniz kadar sıkarsa üzülürüm.

1 Beğeni

Bu kitap hakkında hiçbir bilgim yok ama baskı gerçekten Türkiye’de yapılmış (en azından benim gördüklerim arasında) en iyi baskılardan biri gibi duruyor, ayrıca kutunun, cildin güzelliği ve yanında hediye edilen küçük ayraçlar falan bilmediğim kitabı almama sebep olacak diye korkuyorum. :joy:

4 Beğeni

Dolap uygulamasında adedini 53₺ aldım :blush:

52 Beğeni

Devamlı kitap satışı yapan bir satıcı mıydı yoksa elinde fazla veya istenmeyen bir kaç kitap satan biri miydi ?

2 Beğeni

Hayır kitapçı değildi ben ayrı ayrı trendyol üzerinden 50₺ ve üzeri alışverişlerde geçerli olan 30₺ indirim koduyla aldım hepsi sıfır gibi ve birinci baskı

2 Beğeni