Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

amazon prime

28 Beğeni

Gerald Brom, uzun yıllardır takip ettiğim bir illüstratördü. Çocuk Hırsızı’nı yıllar önce görmüştüm. Kitabın, sadece çizimlerden oluştuğunu sanıyordum. ( ta ki kitabı, İthaki çıkartana dek. )

Sandman 11 ve Carpe Jugulum, alış verişimi gerçekleştirirken idefix’te yoktu. Eksik bir alış veriş oldu.

30 Beğeni

H.G. Wells’in kitabını Bilimkurgu Klasiklerine koysak sırıtmaz. :smiley: :smiley: Sırıtmayı geçtim kimse bu seriden mi demez.

8 Beğeni

Kitabın içerisinden fotoğraf paylaşır mısınız acaba birkaç tane?

@ivy Teşekkürler :slight_smile: :pray:

6 Beğeni

Kitabın orasında kuşe kağıtta birkaç illüstrasyon var. Resimler de var az miktarda, örnek sayfadaki gibi.

9 Beğeni

İthaki Brom’dan Lost Gods kitabını da çevirecek mi? Onu merak ediyorum. Puanı da daha yüksek, yabancı kanallarda da övgüsünü duydum bayağı, neden bu kitapla başladılar acaba. Bekleyip görelim.

4 Beğeni

2 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

D&R siparişim iki günde ulaştı. Bir iki ufak ezik dışında sağlam geldiler.

37 Beğeni

Valla özendirmek gibi olmasın da bence alınmalı :slight_smile:

4 Beğeni

31 Beğeni

İlknokta’dan almış olduğum Kemal Tahir kitapları hızlı bir şekilde ve hasarsız olarak geldi.

34 Beğeni

Hepsi kitapyurdu.com’dan.

24 Beğeni

Amazon’dan

22 Beğeni

Burma Günleri kitabını Orwell tanıtım videosunda görmüştüm fakat sitesinde ne çevirisi var ne bir linki. Orwell haberleri ilk çıktığında sitede kitap linki de vardı çünkü. Sanırım çevirmeyecekler, en merak ettiğim de oydu oysaki.
1984 İthaki çevirisi, Can’dan çok daha iyiydi bu çeviri nasıl acaba?

1 Beğeni

Çeviri bitmemiş veya baskı programında yeri değişmiş olabilir. Çeviri konusunu bilmiyorum.

2 Beğeni

5 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

İdefix’den aldım bu kitabı arada bir siteye girip dolaşıyorum (sahibinden ferrari bakma tarzında) bazen tükenmiş kitaplara denk geliyorum . Örneğin fotoğraftaki kitap 2. baskı 2012 yılı. Bu arada kitap bitti ve çok iyiydi bazı kitaplarında ki konuları anlamanız için kesinlikle okuyun derim. Ucuzayiyenleri ya da sarsıntı gibi , bitik adam kitabında ki konusunu ve tarzını anlamada gerçekten çok yararlı olur diye düşünüyorum

17 Beğeni

Bunlar bugün geldi.
Amazon alışverişi…

21 Beğeni

Amazon alışverişim :blush:

62 Beğeni

MaviBahçe Kırmızı Kedi mağazasından.

36 Beğeni