amazon prime
Gerald Brom, uzun yıllardır takip ettiğim bir illüstratördü. Çocuk Hırsızı’nı yıllar önce görmüştüm. Kitabın, sadece çizimlerden oluştuğunu sanıyordum. ( ta ki kitabı, İthaki çıkartana dek. )
Sandman 11 ve Carpe Jugulum, alış verişimi gerçekleştirirken idefix’te yoktu. Eksik bir alış veriş oldu.
H.G. Wells’in kitabını Bilimkurgu Klasiklerine koysak sırıtmaz.
Sırıtmayı geçtim kimse bu seriden mi demez.
Kitabın orasında kuşe kağıtta birkaç illüstrasyon var. Resimler de var az miktarda, örnek sayfadaki gibi.
İthaki Brom’dan Lost Gods kitabını da çevirecek mi? Onu merak ediyorum. Puanı da daha yüksek, yabancı kanallarda da övgüsünü duydum bayağı, neden bu kitapla başladılar acaba. Bekleyip görelim.
Valla özendirmek gibi olmasın da bence alınmalı
Burma Günleri kitabını Orwell tanıtım videosunda görmüştüm fakat sitesinde ne çevirisi var ne bir linki. Orwell haberleri ilk çıktığında sitede kitap linki de vardı çünkü. Sanırım çevirmeyecekler, en merak ettiğim de oydu oysaki.
1984 İthaki çevirisi, Can’dan çok daha iyiydi bu çeviri nasıl acaba?
Çeviri bitmemiş veya baskı programında yeri değişmiş olabilir. Çeviri konusunu bilmiyorum.
İdefix’den aldım bu kitabı arada bir siteye girip dolaşıyorum (sahibinden ferrari bakma tarzında) bazen tükenmiş kitaplara denk geliyorum . Örneğin fotoğraftaki kitap 2. baskı 2012 yılı. Bu arada kitap bitti ve çok iyiydi bazı kitaplarında ki konuları anlamanız için kesinlikle okuyun derim. Ucuzayiyenleri ya da sarsıntı gibi , bitik adam kitabında ki konusunu ve tarzını anlamada gerçekten çok yararlı olur diye düşünüyorum