Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kaçak katlar da dolmak üzere ve ultimatom aldım hanımdan. Kitaplıkları değiştirip yer açma planım var ama. :smiley: Arkada Kan Yemini’ni görünce de istemsiz seviniyorum.

4 Beğeni

Onu da hala okuyamadım, yanındaki Kuzgunun Gölgesi serisini de :grinning_face_with_smiling_eyes: . İyice kısacam artık kitap alma işini, önceden bekleyenlere sıra gelmiyor :grinning_face_with_smiling_eyes:.

2 Beğeni

:open_mouth:

Baştan sona yüksek tempolu, entrikalı, kanlı canlı, harika bir askeri fantastik seridir kendisi. Ne kadar övdüysem de şu forumda az gelir. 4 günde bitirip boşluğa düşmüştüm daha fazla lazım diye ama kime önerdiysem beğenmedi. :sweat_smile: Yazarı da Sanderbot’un öğrencisidir.

10 Beğeni

Barut üçlemesi mi? Benim de favori fantastik serilerimden.

9 Beğeni

İthaki indirimlerinden aldıklarım .

23 Beğeni

Noel kitapları dönemine girdim :face_with_hand_over_mouth:

14 Beğeni

Sarı Yüz ve Babil’den sonra yazarın Katabasis’ine de şans vermek istedim. Hepsi de öyle çerezlik Amazon’dan. Ama Amazon being Amazon yani, Katabasis’in son birkaç sayfası arka kapakla birlikte katanayla jilet gibi kesilmiş. İade ile uğraşamayacağım, okuyup rafa atarım.:roll_eyes:

16 Beğeni

24 Beğeni

24 Beğeni

Amazon

22 Beğeni

Benim de hocam ama kıymeti bilinmedi bir türlü garip bir şekilde. İthaki de saldı tabii, devam üçlemesini niye bassın. Beğenmeyen de biliyor kendini @yates232 :smiley:

4 Beğeni

Devamı çıkar diye çok bekledim ben de. Hakikaten çok çok hoşuma giden bi üçlemeydi. Güzel bi evren ortaya koymuştu yazar.

4 Beğeni

Devamı da çok güzeldi hocam, evreni genişletip bir çok soruya da yanıt vermişti yazar. Basılsaydı keşke ama bu saatten sonra zor, imkanınız varsa devam edin, pişman olmazsınız.

2 Beğeni

19 Beğeni

İkinci el ingilizce kitapçı buldum ve o kadar mutluyum ki :heart_eyes::heart_eyes:

Hepsi toplam 1000 tl tuttu.

34 Beğeni

İthaki sitesinden verdiğim sipariş bugün geldi. Siparişim gelmeden önce yorumlardan dolayı biraz tedirgin olmuştum ama birkaç ufak sıkıntı dışında kitaplar hasarsız ve temiz.

26 Beğeni

Diskdünya sevgimi bilen bir arkadaş bulunca bana getirmiş :grinning_face_with_smiling_eyes: . Goodreads te bakınca baya 4 kitaplık bir seri falan olduğunu gördüm, yandan yandan daha neler yazılmış kim bilir bu evrene.

23 Beğeni

Ejderha Mızrağı aldım yeni fantastik dünyam hayırlı olsun :sweat_smile:

27 Beğeni

Ay nerde buldun acaba, bizimle de paylaşır mısın?

1 Beğeni

Hayırlı olsun, zavallı ejderhaların suratını neden kapatmışlar?

1 Beğeni