Amazon, Felix ve Paralel Evren… ![]()
Pahalı falan eleştiriyorum ama şu baskıları yan yana Türkçe şekilde görmek inanılmaz mutlu ediyor. Keşke Irredeemable’da aynı şekilde orijinal omnibus boyunda olsaydı o biraz kaza kurşunu oldu sanırım. ![]()
Tamamen habersiz aldım, çok tatlı bir tesadüf olmuş. Hemen bir göz atıyorum. ![]()
Bugün dersi ekip Taksim’deki sahaflar çarşısına gittim. Aldıklarımı aşağıya ekliyorum Amazon’a göre çok daha ucuza geldiler.
KONU YAZISINI BÖYLE BÜYÜK BÜYÜK YAZDIM görülsün diye
Ama şimdi bu konuya girenlerin haberi olur. Seni de bekliyorum etkinliğe ![]()
Gördüğüm en güzel baskılardan, Öldüren Şaka’nın kapağı kadar etkileyici buldum. Bu son gelen kitapla birlikte en azından birkaç ay bu başlıkta olmamayı hedefliyorum. ![]()
Ek olarak belirteyim bildiğin kese kağıdına sarıp göndermişler. Dün gelen sipariş aynı şekilde geldi, herhalde istisnadır dedim ama arka arkaya bu iki oldu. Apple’ın sözde çevre politikası bahanesiyle kutulardan şarj aletini kaldırması gibi Amazon da benzer bir güdüyle yeni paketleme sistemine geçtiyse yazık olur. Ezilmeye falan geçtim, teslimat esnasında yağmur yağsa fecaat.
- Clive Barker - Kan Kitapları I
- Theodore Sturgeon - İnsandan Öte
- Memduh Şevket Esendal - Otlakçı
- Dostoyevski - Öteki
- Ayşe Kulin - Aylardan Kasım Günlerden Perşembe*
Benim de alasım var Absolute’u
Üstteki 4 kitabı @yates232’den aldım. Diğerlerini Amazon’dan. Sıra ne zaman gelir bilmiyorum.
Okuma sıranızda nerede bilmiyorum ama okuduktan sonra yorum yaparsanız sevinirim.
Yakın bir dönemde okuyamayacağım ama yorum mutlaka yazarım ![]()
Baskısı sizce nasıl? Yorumlarda olumsuz şeyler yazmışlar merak ediyorum. Ayrıca ben de okuyunca yorumunuzu beklerim. ![]()