Enpara’nın bu ayını da boş geçmedim. Normalde %50 bekledim ama bir türlü yapmadılar. Şimdi ben aldım ya akşama %50 yaparlar.
Neyse 25 TL Enpara + 10 TL KdG2107 kodu ile toplamda 35 TL indirim yine iyi oldu.
Enpara’nın bu ayını da boş geçmedim. Normalde %50 bekledim ama bir türlü yapmadılar. Şimdi ben aldım ya akşama %50 yaparlar.
Neyse 25 TL Enpara + 10 TL KdG2107 kodu ile toplamda 35 TL indirim yine iyi oldu.
Bkm bir gönderse memnuniyetle paylaşacağızda günlerdir bekliyoruz işte.
Allah kurtarsın hocam.
Başka kitap almadım Kidega’dan. Sadece Hepsibura’dan Vakıf ve Dünya var ayrı olarak.
Arkadaşlar kitap siteleri tam kapanmada gönderim yapıyor mu? (özellille istanbul kitapçısı)
Muhtemelen yapıyorlardır ama kargo süresi uzun sürebilir.
Amazon yapıyor ben aldım bu hafta. İlknokta da yapacağını duyurdu. Diğerleri için bir şey bilmiyorum maalesef.
Bir şey sormak istiyorum ben kidegadan kitap dışı kahve yahut diğer sattığı şeylerden alsam bu 25 TL +10 TL indirimden faydalanabilir miyim? Benim fazlasıyla kitabım var çünkü enpara kartım var kullanayım en azından
Kitapyurdu:
James Joyce 20₺ ye düşmüştü. Platin üyeliğim olunca 18.40₺ oldu.
Trendyol (İthaki mağazası):
Gönderici ilknokta olunca Kemal Tahir kitaplarından biri hafifi hasarlı geldi ama uğraşmayacağım.
Bir Film Nasıl Okunur’u Trendyol Koleksiyon Kampanyasından aldım. 35TL’ye geldi Ready Player One’ı da D&R’dan almıştım.
Bu arada Turkuaz Medya (D&R / Idefix) Kargomsende diye kendi kargo firmasını açmış. Canlı araç takibi falan yapılabiliyor. İyi olmuş.
Sonunda benim de Farseer serim var hem de 70tl ye aldım tabi 9 tl kargo parası da ödedim ama olsun çok güzel ya Dolap uygulamasından 60tl üzerine 30tl indirim kampanyasıyla aldım çok iyi oldu
@Jaunerouge haber vermişti teşekkür ederim ^^
Orhan Pamuk- Kara kitap tavsiye üzerine aldım . Görünmeyen yönleriyle kitabını ise Proust ile ilgili çok kısa bir bölüm vardı ve James Joyce ve Apollinaire hakkında yazılar.
Rica ederim keyifli okumalar dilerim
Dolap kampanyası nasıl oluyor bana da söyleyebilir misiniz?
İthaki’nin Asimovları ve Bilimkurgu Klasikleri için %50 indirimi bekliyordum. Asimovların kitapyurdunda %45 ve BKK’ların amazonda ilknokta’dan daha yüksek indirimde olduklarını görünce sipariş verdim. Hazır sipariş vermeye başlamışken kitapambarını da boş geçmeyeyim dedim.
Kitapyurdu:
Vakıf’ın Sınırı
Vakıf Ve Dünya
Işık Getiren
Atlantürk’e Yolculuk
Dönence 1 - En Uzun Gün
Dönence 2 - En Uzun Gece
İlknokta:
Dune Hanedanlık Üçlemesi (%50 indirimli)
Houston, Houston Duyuyor musun?
Kitapambarı:
23. Gen
Nautilia
Kutsal Çizme
Tanrıların Kehaneti
Kızıl Kabus
Sığınak - Yıl 2688
Tüm Kediler Uzaylıdır
Doktor Dex - Ölümcül Sır
Yaşlı Dünyanın İnsanları
İlk
Arşınlı Neron
Işık Yutan
Suçun Altın Devri
Amazon:
Makine Yazı
Hayvan Çiftliği
1984
Hava Adamı Ariel
Dune Rahibeler Meclisi
Papatya Tarlasında Rönesans 2
Hyperion
Salgın
İnsan Nedir
Toplum Sözleşmesi
Doppler
İlknokta siparişi kargoya vermiş bile.
Maşallah. Kaç aylığın patlaması bu acaba?