Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Enpara’nın bu ayını da boş geçmedim. Normalde %50 bekledim ama bir türlü yapmadılar. Şimdi ben aldım ya akşama %50 yaparlar. :joy:

Neyse 25 TL Enpara + 10 TL KdG2107 kodu ile toplamda 35 TL indirim yine iyi oldu.

23 Beğeni

Amazon, hepsiburada karışık

24 Beğeni

Bkm bir gönderse memnuniyetle paylaşacağızda günlerdir bekliyoruz işte.:open_hands::articulated_lorry::package::clock12:

5 Beğeni

Allah kurtarsın hocam.

7 Beğeni

Başka kitap almadım Kidega’dan. Sadece Hepsibura’dan Vakıf ve Dünya var ayrı olarak.

1 Beğeni

Arkadaşlar kitap siteleri tam kapanmada gönderim yapıyor mu? (özellille istanbul kitapçısı)

1 Beğeni

Muhtemelen yapıyorlardır ama kargo süresi uzun sürebilir.

3 Beğeni

Amazon yapıyor ben aldım bu hafta. İlknokta da yapacağını duyurdu. Diğerleri için bir şey bilmiyorum maalesef.

2 Beğeni

Bir şey sormak istiyorum ben kidegadan kitap dışı kahve yahut diğer sattığı şeylerden alsam bu 25 TL +10 TL indirimden faydalanabilir miyim? Benim fazlasıyla kitabım var çünkü enpara kartım var kullanayım en azından

1 Beğeni

Kitapyurdu:

James Joyce 20₺ ye düşmüştü. Platin üyeliğim olunca 18.40₺ oldu.

Trendyol (İthaki mağazası):

Gönderici ilknokta olunca Kemal Tahir kitaplarından biri hafifi hasarlı geldi ama uğraşmayacağım.

25 Beğeni

Bir Film Nasıl Okunur’u Trendyol Koleksiyon Kampanyasından aldım. 35TL’ye geldi :partying_face: Ready Player One’ı da D&R’dan almıştım.

Bu arada Turkuaz Medya (D&R / Idefix) Kargomsende diye kendi kargo firmasını açmış. Canlı araç takibi falan yapılabiliyor. İyi olmuş.

22 Beğeni

Sonunda benim de Farseer serim var hem de 70tl ye aldım tabi 9 tl kargo parası da ödedim ama olsun çok güzel ya :heart_eyes::heart_eyes: Dolap uygulamasından 60tl üzerine 30tl indirim kampanyasıyla aldım çok iyi oldu :slight_smile: @Jaunerouge haber vermişti teşekkür ederim ^^

30 Beğeni

Orhan Pamuk- Kara kitap tavsiye üzerine aldım . Görünmeyen yönleriyle kitabını ise Proust ile ilgili çok kısa bir bölüm vardı ve James Joyce ve Apollinaire hakkında yazılar.

17 Beğeni

Rica ederim keyifli okumalar dilerim :smiley:

3 Beğeni

Dolap kampanyası nasıl oluyor bana da söyleyebilir misiniz?

4 Beğeni

Sol taraf kidega, sağ taraf ilknokta sitesinden. :slightly_smiling_face:

46 Beğeni

The Black Song Pandora’dan diğerleri idefix.

26 Beğeni

Amazon siparişim geldi.

28 Beğeni

İthaki’nin Asimovları ve Bilimkurgu Klasikleri için %50 indirimi bekliyordum. Asimovların kitapyurdunda %45 ve BKK’ların amazonda ilknokta’dan daha yüksek indirimde olduklarını görünce sipariş verdim. Hazır sipariş vermeye başlamışken kitapambarını da boş geçmeyeyim dedim.

Kitapyurdu:
Vakıf’ın Sınırı
Vakıf Ve Dünya
Işık Getiren
Atlantürk’e Yolculuk
Dönence 1 - En Uzun Gün
Dönence 2 - En Uzun Gece

İlknokta:
Dune Hanedanlık Üçlemesi (%50 indirimli)
Houston, Houston Duyuyor musun?

Kitapambarı:
23. Gen
Nautilia
Kutsal Çizme
Tanrıların Kehaneti
Kızıl Kabus
Sığınak - Yıl 2688
Tüm Kediler Uzaylıdır
Doktor Dex - Ölümcül Sır
Yaşlı Dünyanın İnsanları
İlk
Arşınlı Neron
Işık Yutan
Suçun Altın Devri

Amazon:
Makine Yazı
Hayvan Çiftliği
1984
Hava Adamı Ariel
Dune Rahibeler Meclisi
Papatya Tarlasında Rönesans 2
Hyperion
Salgın
İnsan Nedir
Toplum Sözleşmesi
Doppler

İlknokta siparişi kargoya vermiş bile.

18 Beğeni

Maşallah. :smiley: Kaç aylığın patlaması bu acaba?

6 Beğeni