Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Dövme paramı zor zor toparladım zaten,bir kr harcayamam.Beni gıdıklamayın :sweat_smile:

3 Beğeni

Bir kaç aydır İthakileri özellikle %50 indirim için bekletiyordum. %50 beklerken kitap fiyatları sürekli değiştiği için kitapyurdu ve amazon indirimlerini kaçırmak istemedim.
kitapambarından ise 3-4 ayda bir toplu sipariş geçerim. Yerli bilimkurgu kitaplarını en uygun fiyata orada buluyorum genelde. ilknokta ve amazon vade farksız 3 taksit, kitapambarı vade farklı 4 taksit aldığım için ödemeler pek sıkıntı olmuyor. (13 kitabın 4 aylık vade farkı toplam 10 TL olunca göze batmıyor.)

7 Beğeni

Gerçekten bende baktım 3üz çizgi romanı çıkalı ne kadar oldu ki 2 lira etiket fiyatı zam yapılmış

1 Beğeni

Bu yorum beni çok fena ayarttı ama bu ay kitap almayacağım(İnşallah). Işık Getiren hangi kitap ? Breent Weeks mi ? Google’da arattım ama bir şey bulamadım.

1 Beğeni

“Işık Yutan” yerine “Işık Getiren” yazmışım yanlışlıkla.
Düzeltme : Hem “Işık Yutan”, hem de “Işık Getiren” kitaplarını alınca ufak bir karışıklık olmuş.

2 Beğeni

Trendyol Dolap uygulamasından kupon kullanarak 95 liraya almıştım. Yüzde 50 indirimli bulabilirseniz tavsiye ederim. Şöyle güzel bir inceleme videosu da var;

28 Beğeni

Tavsiye üzerine merak ettiğim kitabın sıfır olarak (Dünyanın Sonundaki Ev) bulduğum tek yer olmasından dolayı kitapvadisi’nden yaptığım minik bir alışveriş. Daha önce de güzel indirimleri olmuştu ama cesaret edememiştim daha önce denemediğim için. Sanırım stoklu çalıştıkları için bir kitabın temininden dolayı biraz elime geç ulaştı ama yanında çok güzel bir defter göndermişler çok hoşuma gitti, çok karşılaşmadığımız küçük jestlerden. Yerdenizde küçük hasarlar var ama sorun etmiyorum o kadarını. Bundan sonra site aklımda olacak :blush:.

19 Beğeni

TTK üzerinden aldığım kitaplar geldi.Kitaplar adeta moloz yığınından çıkmış gibi toz içerisindeydi, mucize eseri Türk Yılı’nın birkaç yeri hariç diğer kitaplarda herhangi bir hasar yok ama bu kadar fazla tozlu olmaları garibime gitti. :hanci:

Kitaplara ek olarak Piri Reis haritası posteri almıştım.12 tllik fiyatına göre gayet kaliteli, ortalama bir yemek masasının yarısı kadar boyutu var, TTK güzel iş çıkarmış.Tavsiye ederim.

19 Beğeni

Merhaba poster katlanmış mı geliyor yoksa boru kutularda rulo şeklinde mi?

2 Beğeni

Sık sık TTK’den alışveriş yapan biri olarak, yalnızca tozlu olarak geldiyse oldukça şanslısınız.

2 Beğeni

Özel boru kutu içerisinde geliyor.

images - 2021-05-04T220032.190

@Jakoben Kendilerinden ara ara alışveriş yaparım, ama şansıma bir istisna hariç kitaplar çoğu zaman hasarsız geldi.Tabi şu var paketlemeyi keşke daha iyi yapsalar, kitaplar bildiğin Allah’a emanet geliyor… :man_facepalming:

2 Beğeni

Arkadaşlar, sizde olan Ölümün Sonu ( Cixin Liu ) kitabı kaç sayfa? Sitelerde 800 sayfa gösteriyor ama benim elimdeki kitap 782 sayfa. Acaba tam metin değil mi?

Galiba yanlış konuda sormuştum, bir de burda sorayım. :relaxed:

1 Beğeni

782 sayfa (20 karakter)

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :slight_smile:

2 Beğeni

Çok güzel kitaplar almışsınız iyi okumalar. Harita poster niyetine kullanılabilir mi? Duvara asmayı düşünüyorum.

2 Beğeni

Kitap 782 sayfadır ama içindekiler bölümünü, künye kısmını falan da sayınca 800 sayfa oluyordur. İş Bankası’nın Doktor Ox’un Deneyi kitabı sitelerde 96 sayfa ama hikayenin başladığı kısımlardan itibaren sayarsak 90 sayfa.

2 Beğeni

Teşekkür ederim ve evet poster olarak kullanılıyor, ben öyle yaptım ve duvara astım.Boyutu büyük ve baskısı kaliteli olduğu için gayet güzel duruyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Aslında öyle de baktım, 800 sayfa olmuyor. :slight_smile: Neden her yerde fazla sayfa sayısıyla gösterilmiş anlamadım.

2 Beğeni

TTK mağazasına da gitmiştim. Raflarda kitaplar yığın şeklinde duruyor. Hepsi toz içindeydi.

1 Beğeni

3 ay önce Skybound’dan sipariş ettiğim Walking Dead Compendium seti geldi sonunda. Arada yanlış kargo geldi, geri yollandı vesaire derken için süreç çok uzadı fakat fiyatı acayip uygundu, Kargo dahil etiket fiyatının yarısı gibi bir fiyata almış oldum.

29 Beğeni