Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bütün Walking Dead serisi toplam 4 compendium mu?

1 Beğeni

Harika gözüküyorlar, güle güle okuyun…:star_struck:

2 Beğeni

Trendyol 25₺ kuponuyla ve 10₺ yükle 10₺ kazanla beraber bu dört kitap tanesi 12.25₺ ye geldi :slight_smile: ithaki ilk nokta her gün %50 yapsın isterse, artık %50 den daha uyguna gelmedikçe almamaya çalışıyorum. Devir tasarruf devri :ok_hand:t2::joy:

12 Beğeni

Kitabın boşluk kısmı da diğer kitaplardan bir hayli fazlaydı dört yıl önce okuduğum kadarıyla.

2 Beğeni

Ana seri bu 4 compendiumda bitiyor. Birkaç spinoff var yanılmıyorsam. En son geçtiğimiz yaz Negan Lives! diye sürpriz bir one-shot çıktı.

2 Beğeni

Son dönemde bu kitapları aldım.

Arthur C. Clarke’ın Against The Fall Of Night romanı ve Gregory Bendford’un yazdığı bu kitabın devamı olan Beyond The Fall Of Night’ın tek kitapta birleştirilmiş halini nadirden 25 TL’ye aldım.

All Quiet On Western Front, Remarque’ın Everest’ten çıkan Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok kitabı. Bu Amazonda 25TL’ye düşmüştü fakat amazondan almış olamsam kesinlikle korsan derim. O kadar tırt bir kalitesi var. Kapağı bildiğiniz A4 kağıda çıktı almışlar gibi.

The Algebraist, İthakiden çıkan Cebirci. Bunu da nadirde buldum. Kapağı bile hiç açılmamış. 45 TL idi.

Pandora’s Star ise Peter F. Hamilton’ın 1100 sayfalık Uzay Operası türündeki kitabı. Goodreads yorumları çok olumluydu. Hatta fazla olumlu olduğu için yine içinde ezilen örselenen gayler lezbiyenler falan mı var diye araştırdım ama öyle bir kitap değilmiş. İki kitaptan oluşan bir seriymiş. Nadirde 40 TL’ye buldım.

Legend Of Sleepy Hollow, Hayalet Süvari, Uykulu kuydu Söylencesi, Başsız Süvari vs gibi isimlerle yayınlanmış bir öykü derlemesi kitabı. Flexi kapak, baya güzel bir baskı. Amazonda %70 küsür indirimle 40 TL’ye düşmüştü.

22 Beğeni

İlk kez bir idefix siparişimden memnun kalmadım. Kitapları, koruyucu poşete koymuşlar ama bir kısmı açıkta kalmış. Ayrıca Carpe Jugulum, koruyucu poşetin dışındaydı. O yüzden hasar görmüş. Ne yazık ki kitapları poşet içinde yollamışlar. Her siparişim kutuda gelmişti şimdiye dek. Müşteri hizmetlerini aradım. Durumu bildirdim. Ama iade de istemedim, uğraşamayacağım için. Bir süre idefix’e güvenebileceğimi sanmıyorum.

Ersin Karabulut ve Kenan Yarar sevdiğim çizerler. Okuduğum kitabı bitirince ilk önce onları okurum diye düşünüyorum.

23 Beğeni

Benim kitaplarımı koruyucu baloncukla karıştırıp baloncukları ortaya, kitapları köşelere koyarak gönderdikleri ve kitaplar elime ortadan ikiye katlanmış bir şekilde ulaştığı zaman Idefix’e güvenmemem gerektiğini anlamıştım. :sweat_smile:

Fotoğrafı görünce hatırlayanlar olacaktır. :joy:

26 Beğeni

Trendyol 25 TL kuponu ile aldıklarım. İdefix imiş satıcı.

Grim masallarının sırtındaki kırılmadan anlaşılıyor zaten :woman_facepalming:t2:. Sayfalarda da lekeler var ne yazık ki. Ama geri göndereceğim kadar kötü durumda değil o yüzden iade etmeyeceğim.

21 Beğeni

David Day kitabı muazzam kalitede. Amazon listemdeydi diğer David Day kitaplarıyla birlikte uzun zamandır. 70 liraya düşünce aldım direkt. Diğerleri D&R ile geldi.

28 Beğeni

Trendyol’dan İthakiler 25 TL koleksiyon kuponu ile, Pegasuslar 3 al 2 öde kampanyası ve 200 lira üstü 50 lira indirim kuponu ile…

24 Beğeni

İdefix siparişim bugün geldi. Kitaplarda en küçük bir hasar yok, bu yönden sevindirici oldu. Kodlarla birlikte gayet uygun bir alışveriş yapmış oldum. Örneğin Vakıf ve Dünya 36 TL’ye geldi.

Yıllar önce TRT’de dizisini izlediğim Tarık Buğra’nın Küçük Ağa’sını da artık kitaplığıma katma zamanı gelmişti.

İletişim kitaplarının sırt yazılarının hâlâ ters oluşu sinir bozucu. Bir de yayınevlerinin çoğu neden Türk yazarların (tüm kitaplarının) kapağına yazarın resmini koyar anlamak zor.

34 Beğeni

Peter F. Hamilton’u çok merak ediyorum. Kitabı bitirince yorum girer misiniz?

2 Beğeni

Kitapyurdu alışverişim. ‘Jilet gibi’ diyebilirim. Geliş süresi de gayet makuldü. Kitapyurdu Jetteslim’i gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İkidir kullanıyorum, 2 gün içinde geliyor.
Daha fazla Türk Edebiyatı ve Modern Klasik okumak istiyordum. Perutz forumda olumlu yorumlarını okuduğum bir yazar. Tam benim tarzım gibi geldi. Umarım iki kitabı da severim. Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Sözlüğü tam da benim gibi Uİ öğrencileri için hazırlanmış. İngilizce - Fransızca - Türkçe üçlüsü bir arada. Kelimeler/kalıplar tek tek açıklanmış ve sonunda da fihristi var. Şair Nigar Hanım Günlük’ü ise çok merak ettiğim bir kitaptı. 19. yy sonlarından bir Osmanlı kadınının -aynı zamanda şair- özel hayatına konuk olacağım. Ama uyarı; Osmanlıca metin latinize edilmiş lakin dil korunmuş. Yani bundan tam emin değilim. Belki belli sadeleştirmeler yapılmıştır. Henüz açıklamaları okumadım. Ama Osmanlıca bilginiz yoksa zor okursunuz. Fakat kitabın sonunda Fransızca-Türkçe ve Osmanlıca-Türkçe bir sözlük var. Önce orayı inceleyeceğim.
Çok uzattım. Herkese iyi okumalar :slight_smile: .

27 Beğeni

Amazon

27 Beğeni

Geçen gün 8’ e düşünce aldığım kitap.

32 Beğeni

Amazon :innocent:

26 Beğeni

Kitapyurdu indirimlerinden, biriktirdiğim serilere ait 4 adet kitap aldım. İş Bankası Yayınlarından yeni çıkacak veya çıkmış olan Sait Faik’leri alma konusunda henüz karar veremediğim için bütün kitapları çıktıktan sonra seriye uyumuna göre karar vereceğim. Aldığım kitaplar;

1. Operadaki Hayalet (İthaki Karanlık Kitaplık)
  2. Halka (İthaki Karanlık Kitaplık)
  3. Zavallı Necdet (Türk Edebiyatı Klasikleri)
  4. Kralların Son Çaresi (Kadim Kanunlar 3. kitap)
11 Beğeni

Kitapyurdundan aldıklarım.

32 Beğeni

Kitapyurdu ve Litera Yayıncılıktan gelenler.

30 Beğeni