Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

19 Beğeni

Bu PTT’nin Allah belasını versin ya! 26 Mart’ta aldığım paket hâlâ teslimatta gözüküyor.

5 Beğeni

:pushpin: Kitapyurdu İthaki indiriminin bitmesine yarım saat kala, kargoyu bedavaya getirmek için aldıklarım. :face_in_clouds:

27 Beğeni

Ekim 25’den sonra ilk kez kitap aldım.

Kitapyurdu İthaki kampanyası. BKK’den Metropolis baskısı bitmişti, o da başka bahara artık. :slight_smile:

35 Beğeni

Heykeltıraş çok iyi bir eser beğendim, sonu hariç :sweat_smile: Keyifli okumalar :slight_smile:

2 Beğeni

Ben buradan aldım. Teslim edilecek bugün.

2 Beğeni

Ben de sizden gördüğüm için aldım. Beğenirim diye düşünüyorum. Teşekkürler…

2 Beğeni

Ejderha Mızrağı Destanlar Üçlemesi var normalde ama bunu görünce dayanamadım.

Canterbury Classics leri tise baya topladım.

35 Beğeni

Şöyle bir başlığımız var hocam, buradan detaylıca içini dökebilirsin :grinning_face_with_smiling_eyes: .

2-3 ay önce bende sıkıntı yaşadım PTT de, dağıtıma çıkıp eve getirmiyor. Gelmeden önce aramış, telefonu duymamışım bunlar da evin ziline basmadan devam etmiş gitmiş. Garip bir yere dönüştü iyice.

En son kitapyurdu siparişimde PTT kargo bedavaydı, 5 küsür lira farkı verip hepsijet ile teslim ettirdim :grinning_face_with_smiling_eyes: PTT stresi ve gerginliğine değmez, müşteri temsilcisi/çağrı merkezi vs bir çözüm de üretilmiyor.

4 Beğeni

Son aldıklarım. Dünyayı Değiştiren Kitap Amazon’da 189tl diye aklımda olmayan bir seriyi daha almış oldum.

22 Beğeni

Son siparişimde ben de böyle yaptım :slight_smile:. Evde olmadığım zaman PTT dağıtıcısı sonra şubeden alın diyor, zar zor ikna edip yandaki binanın altınaki tanıdık bir dükkana bıraktırıyorum. Oysa HepsiJet anlayışlı, nereye desem oraya bırakıyor :slight_smile:

2 Beğeni

Akşama doğru geldi :rofl:

2 Beğeni

En yeniler geldi.

20 Beğeni

28 Beğeni

Yarın fuardan da Hyperion 2 ve Timur Soykan’ın Zavallı kitabını aldım mı tamamım ben. Yeni PKD henüz fuara gelmez diye düşünüyorum :sweat_smile:

32 Beğeni

Tokyo Manga’nın kapak tasarımları çok hoşuma gidiyor. Keyifli okumalar. :droll:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile: Açıkçası kapakları cezbettiği için Tokyo topluyorum, yoksa Japon klasik merakım çok yok :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Beğeni

Sırf bu sebeple almayı düşünüyorum. :sweat_smile: Ben artık minimal kapak tasarımlarından çok soğudum. Çok ruhsuz geliyor. Böyle “güzel” kapakları görmek çok hoşuma gidiyor.

2 Beğeni

Bir de bu kapaklar huzur veriyor. Bu aslında şömiz, içteki kapak çiçekli falan oluyor. Dur göstereyim hatta.

17 Beğeni

23 Beğeni