Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bursa kitap fuarının ilk gününde TTK ve TDK standları için gittim. Yanlış hatırlamıyorsam eski yıllarda ikisi de yüzde 40 indirim olurdu. Şimdi sadece TTK devam ediyor. TDK yüzde 15 yapmış, ben de alacağım kitapları almadım. Açıköğretim tarih okuduğum şu kitabı ve stepler imparatorluğu kitaplarını alıp döndüm.

14 Beğeni

21 Beğeni

Don Kişot’u Alfa mı, YKY mi alsam diye düşünürken Alfa’da karar kıldım, umarım pişman olmam :sweat_smile:

29 Beğeni

Görev başarıyla tamamlandı :joy:

40 Beğeni

28 Beğeni

23 Beğeni

Kapak da keşke eşeğe ters binseymiş, daha hoş olurdu bence.

8 Beğeni

Bu aralar ben elden çıkarıyorum, sen alıyorsun. :slight_smile:

Bu kitabı okumadan önce ben Nasreddin Hoca’yı sadece bizim coğrafyanın bir “kahramanı” zannediyordum. Meğer tüm Türk dünyasına aitmiş Nasreddin Hoca. Çok şey bildiğimden değil ama Hoca Nasreddin hakkında belki de en iyi akademik çalışma olabilir bu kitap.

7 Beğeni

@J.S Sanırım mizahi yönünden ziyade akademik bir anlatım sundukları için düz bir görsel ile betimlemek istemişler. :slight_smile:

@alper Bu kitap uzun zamandır listemdeydi. Artık bekletmek istemedim. Yoksa gidenlerin içinde bu da var mıydı. :slight_smile:

4 Beğeni

Evet bu parti değil de bir önceki partide vardı.

3 Beğeni

Akşehir’de de 2025-2026 bir süredir yaşamış bir Konya’lı olarak bu kitabı nasıl kaçırdım ben :smiley:

3 Beğeni

28 Beğeni

Yakın zamanda aldığım kitapyurdu,amazon,d&r,Tamadres,Bkm siparişlerim .

35 Beğeni

Bu kitabı bende listeye ekleyeyim. Kültür çok ilginç bir şey aslında. Günlük hayatta yaptığımız eylemler, anlattığımız hikayelerin temelli yüzlerce yıl ötesine dayanıyor.

2 Beğeni

28 Beğeni

Nadir den eksik tamamlama.

25 Beğeni

BKM

35 Beğeni

Bende hala saf gibi bekliyorum İş Kültür tekrar ciltlileri basar diye​:face_with_bags_under_eyes:

2 Beğeni

28 Beğeni

Şu Lonesome Dove devamlı karşıma çıkıyor. Biri telifini alıp çevirse bari.

3 Beğeni