Don Kişot’u Alfa mı, YKY mi alsam diye düşünürken Alfa’da karar kıldım, umarım pişman olmam ![]()
Kapak da keşke eşeğe ters binseymiş, daha hoş olurdu bence.
Bu aralar ben elden çıkarıyorum, sen alıyorsun. ![]()
Bu kitabı okumadan önce ben Nasreddin Hoca’yı sadece bizim coğrafyanın bir “kahramanı” zannediyordum. Meğer tüm Türk dünyasına aitmiş Nasreddin Hoca. Çok şey bildiğimden değil ama Hoca Nasreddin hakkında belki de en iyi akademik çalışma olabilir bu kitap.
@J.S Sanırım mizahi yönünden ziyade akademik bir anlatım sundukları için düz bir görsel ile betimlemek istemişler. ![]()
@alper Bu kitap uzun zamandır listemdeydi. Artık bekletmek istemedim. Yoksa gidenlerin içinde bu da var mıydı. ![]()
Evet bu parti değil de bir önceki partide vardı.
Akşehir’de de 2025-2026 bir süredir yaşamış bir Konya’lı olarak bu kitabı nasıl kaçırdım ben ![]()
Bu kitabı bende listeye ekleyeyim. Kültür çok ilginç bir şey aslında. Günlük hayatta yaptığımız eylemler, anlattığımız hikayelerin temelli yüzlerce yıl ötesine dayanıyor.
Bende hala saf gibi bekliyorum İş Kültür tekrar ciltlileri basar diye![]()
Şu Lonesome Dove devamlı karşıma çıkıyor. Biri telifini alıp çevirse bari.
Yapay zeka ile belli bir süre belli kriterlerde kitaplar önermesini istedim hep. Tabi ki zaten okuduğum veya sahip olduğum bir çok kitap öneriyor ancak içlerinden bilmediğim ve listeme aldığım bir kitaptı bu.
Birkaç kitap daha var böyle çevirisi olmayan. Belki onları da alırım. ![]()
Alchemısed nasıl bir kitaptır. Bu aralar her yerde görüyorum. Genellikle wattpad okur kitlesinin elinde. Almayı düşünüyorum ama içerik kalitesi hakkında bir fikrim yok. Birazda pahalı bir kitap. Bilginiz varsa aydınlatır mısınız?