Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

27 Beğeni

Youtube canlı müzayedelerinden bugün gelenler ;

18 Beğeni

Bu kitabı okumamıştım. İyi bulmuşsunuz.

2 Beğeni

Tesekkurler. E-kitabi vardi - ilk oykuden “almaliyim” dedim ve denk geldi. Umarim tekrar basilir.

2 Beğeni

29 Beğeni

37 Beğeni

33 Beğeni

38 Beğeni

Kendi kitabınızı öneriyor musunuz? :innocent:

1 Beğeni

Elbette. Bu seride daha cevrilmeyen neler varmis bir baktim, devam edilirse dilimize guzel bir kulliyat kazandirilmis olur.

Iletisim’e bir sonraki kitabim icin tuyo verdim - Tez zamanda takvime alinacak!

Her iki yayinevinde sirtta ve kitap ici basliklarda baski hatalari var - fark etmemisler- yine kayda gecildi.

3 Beğeni

Yeşil Mars’ın içinden ayraç çıkmadı ama Mavi Mars içinde iki tane ayraç var.:upside_down_face:

27 Beğeni

18 Beğeni

Kitapyurdu,Amazon alışverişim .:saluting_face:

36 Beğeni

Birini Yeşil’e boyayın siz de. :smiley: :smiley:

1 Beğeni

@SJack Ahaha düşünmedim değil.:grinning_face: Bu serideki tüm kitaplarımda ayraç var. İlk defa karşılaştım bu durumla. Yapacak bir şey yok ama önümüzdeki Ankara Kitap fuarında rica ederim.:upside_down_face::upside_down_face:

2 Beğeni

20 Beğeni

Babil, Sarı Yüz ve Katabasis kitaplarını alan varsa fotoğraf paylaşabilir mi? Şömizsiz görsellerini bulamadım

5 Beğeni

Kitap geldi ama büyük bir sürprizle: Mükemmel bir baskı hatası. 144. sayfaya kadar herşey normal. Buarada kitabın içinde çizimler var. 144. sayfadan sonra bir anda 176. sayfaya geçiyor ve sonraki sayfalar tamamen ters basılmış. Benim için sorun değil ama bu durumu sıkıntıyla karşılayabilecek arkadaşlar için fotoğrafları ekledim.

11 Beğeni

Bence sizin içinde sıkıntılı olmalı. İade etmeniz iyi olacaktır.

5 Beğeni

Başka bir kitap olsa değişim isterdim. Muhtemelen devamı asla gelmeyecek bir seri için uğraşmak istemiyorum.

1 Beğeni