Bu kitabı okumamıştım. İyi bulmuşsunuz.
Tesekkurler. E-kitabi vardi - ilk oykuden “almaliyim” dedim ve denk geldi. Umarim tekrar basilir.
Kendi kitabınızı öneriyor musunuz? ![]()
Elbette. Bu seride daha cevrilmeyen neler varmis bir baktim, devam edilirse dilimize guzel bir kulliyat kazandirilmis olur.
Iletisim’e bir sonraki kitabim icin tuyo verdim - Tez zamanda takvime alinacak!
Her iki yayinevinde sirtta ve kitap ici basliklarda baski hatalari var - fark etmemisler- yine kayda gecildi.
Birini Yeşil’e boyayın siz de.
![]()
@SJack Ahaha düşünmedim değil.
Bu serideki tüm kitaplarımda ayraç var. İlk defa karşılaştım bu durumla. Yapacak bir şey yok ama önümüzdeki Ankara Kitap fuarında rica ederim.![]()
![]()
Babil, Sarı Yüz ve Katabasis kitaplarını alan varsa fotoğraf paylaşabilir mi? Şömizsiz görsellerini bulamadım
Kitap geldi ama büyük bir sürprizle: Mükemmel bir baskı hatası. 144. sayfaya kadar herşey normal. Buarada kitabın içinde çizimler var. 144. sayfadan sonra bir anda 176. sayfaya geçiyor ve sonraki sayfalar tamamen ters basılmış. Benim için sorun değil ama bu durumu sıkıntıyla karşılayabilecek arkadaşlar için fotoğrafları ekledim.
Bence sizin içinde sıkıntılı olmalı. İade etmeniz iyi olacaktır.
Başka bir kitap olsa değişim isterdim. Muhtemelen devamı asla gelmeyecek bir seri için uğraşmak istemiyorum.