Umarım her şey her anlamda yolundadır. Sağlıklı güzel günler diliyorum arkadaşım.
Eyt bekleyenler inşallah hayallerindeki gibi olur. Bu yaşam şartlarında emekli de olunca insan çalışmak zorunda. Öyle emekli olduk gezip kültürlenelim, maaşımız yeter demek bu minvalde zor.
Forumdan emekli oldum arkadaşlar. Sağlık sorunlarım sebebiyle zaten uzun zamandır aranızda değildim. Yine aynı sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum. Soru sorunlar oluyordu bakıp yardımcı olamıyordum. Cevapsız kalan soruları olan arkadaşların affına sığınıyorum.
Ah, korktuğum olmuş. Forumu forum yapan insanlardansınız hocam, özleneceksiniz. Geçmiş olsun, umarım sağlık sorunlarınız çözülür. Bütün panteonlar yardımcınız olsun.
Kurbağa rozetimi gururla taşıyacağımdır
Ara ara gelip mesajları beğenen az konuşup her şeyi okuyan bir forum üyesiyim. Daha önce foruma kayıt olmuş ama hem mailimin hem forumdaki hesabımın şifresini unuttuğum için yeni bir hesabı - bu hesabı- açmıştım. Uzaktan izlesem de her birinizi tanıyor gibi hissediyorum, sınıfın sessiz çocuğu gibiyim, zaten hep o sessiz çocuklardan olmuşumdur. Bugün bana epilepsi teşhisi kondu, “Seni üzen, strese sokan kişilerden uzak dur.” dedi doktorum. Görünce kalbimin sıkıştığı, varlığı boğazıma bir yumru gibi oturan bir forumdaş dolayısıyla foruma veda ediyorum. Uzaktan da olsa sizi tanımak güzeldi. İyi ki vardınız.
Çok geçmiş olsun Ayrıca forumda böyle olumsuz bir şey yaşamana da üzüldüm.
Geçmiş olsun. Stres, sinir ve üzüntü gibi düşmanlar varken dikkatli olmak gerekir.
Bu başlıktan nefret ediyorum ya , her seferinde açıp bakmak zorunda olduğum tek başlık. Biri yorum yapınca aha gitti diyorum
Çoğumuz geri dönüyoruz ama.
Bugün ben de forumdan ayrılıyorum. Kayıp Rıhtım bana çok şey öğretti, çok şey kazandırdı. Ben de elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım. Fakat son zamanlarda dünyam çok değişti. Burada konuşulan konular, yazılardan haberler artık pek ilgi alanıma girmiyor. Benim ilgi alanım da buranın dışında kalıyor. Heyecanımı kaybetmiş gibi hissediyorum. Bu forumda kendimi yabancı hissetmeye başladım. Bu nedenle ayrılıyorum. Sağlıcakla kalın.
Gitmeseydiniz keşke, hiç olmazsa arada bir uğrasanız…
Bu başlığa yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama işte herşeyin bir sonu oluyor bir şekilde. @mit sayesinde tanıdığım Rıhtım dünyasına, epey uzun bir zaman boyunca vakit ayıramadığımdan ve artık hayatımda bazı şeyleri değiştirme kararı aldığım için muhtemelen artık beni buralarda göremeyeceksiniz.
Teknik olarak sistemi kuran user durumunda olduğum için hesap hep yönetici olarak gözükecek ama ben artık aktif olarak ilgilenmiyor olacağım.
Tüm Rıhtım ailesine saygı ve sevgilerimle, hoşçakalın…
Benden bu kadar rıhtımcım. Ne rıhtımın ne de hayatın değişim hızına yetişebiliyorum artık… Hayatımdaki birçok şeyden sıkıldım ve bu biraz rıhtıma da yansıyor, belki rıhtımın da keyfini kaçırıyorumdur. Rıhtımda güzel insanlar tanıdım, salak insanlar da denk geldi ama neyse, hepinize elveda. Arada bir iki mesaja yanıt vermek için belki girerim ama onun dışında hiçbir gönderi, beğeni vs. Bir şey paylaşmayacağım. Kendinize iyi bakın
Nereye öyle? 2-3 gün girme tamam ama arayı fazla uzatıp özlettirme kendini
Çok sağolun hocam bir haftalık rıhtım diyetinden sonra kısmen geri döndüm. Baktım ki yazdıklarım birikiyor ve kendime ve birkaç kişiye yazıp duruyorum bari bir kısmını bir yerlere atayım da öylece durmasın dedim ki aklıma atabileceğim tek yer rıhtım geldi. İyi, kötü, basit, karmaşık demeden hepsini salayım bakalım ne olacaksa olsun