Sessiz Gemi (Rıhtım'a Veda)

Hayırlı tezkereler hocam, metalciler öksüz kaldı.

4 Beğeni

Hayırlı tezkereler :wave:

2 Beğeni

@isos81 @Blackheart @Waxillium @J.S @SherlockHolmes @Lorien_archers @SJack @Srbs @Jaehaerys @Pyrewrath @hayalperest44 @azizhayri @BerkayBing @birey @erce Hepinize teşekkür ederim güzel mesajlarınız için arkadaşlar. @Waxillium hocam benim yerime de dinlersiniz artık. :blush: @J.S Genreler uyuşmadı ama canınız sağ olsun. :stuck_out_tongue: :blush:

11 Beğeni

Senin yerine metal değil ama rap müzik paylaşacağım bol bol, gözün arkada kalmasın :joy:

3 Beğeni

Hayırlı tezkereler.

2 Beğeni

Hayırlı tezkereler. Bakalım tezkere mi önce bitecek Mars üçlemesi mi? :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bir bakmışsın askerlik bitmiş. :joy: Tabii geldikten sonra öyle olacak. Sağlıklı gidin sağlıklı gelin. :slight_smile: Görüşmek üzere.

3 Beğeni

Hayırlı tezkereler, özletme kendini. Rıhtımı, rıhtım yapan güzel insanlardansın. Allaha emanet.

2 Beğeni

Hayırlı tezkereler, her gün günümü güzelleştiren metal müzik severler cemiyetindeki gönderilerinizi özleyeceğim.

2 Beğeni

Hayırlı tezkereler. (20karakter)

2 Beğeni

Hayırlı tezkereler. :wave:

2 Beğeni

Taa o zamanlar duymuştum şu sözü; “Bir gün gelecek bir gün kalacak.” Bir gün sizde bu sözü tam da o gün söyleyeceksiniz. O günün tez gelmesini diliyorum. Sağlıkla gidin sağlıkla gelin.
Not: Bence bu bir veda değil uzun bir ara…

2 Beğeni

Hayırlı tezkereler. :pray:

2 Beğeni

Dilerim askerliğinizi keyifli geçirirsiniz, sağlıcakla gidip gelin.

Şu zorunlu askerlik ne saçma iş; insanların değerli zamanlarını modern zamanın ihtiyaçlarını karşılamayacak bir amaç uğruna boşa harcıyorlar.

Dahası, insana seçme fırsatı bile tanımıyorlar.
Göz göre göre ülkenin kaynakları; zamanı, enerjisi, emeği, parası boşa harcanıyor.

Tabii devletimiz benim bilmediğim şeyleri de bilir, o yüzden askerlik çok iyi bir şeydir ve herkes yapmalıdır vsvs.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir, askerlikten soğutma hiç değildir.

3 Beğeni

Sus terbiyesiz, saygısız… :face_with_head_bandage: İnsan bir yazar sorar abi yeni gruplar nasıl diye…

@noronikkirbac bol şans hocam…

3 Beğeni

Selamlar. Uzun zaman oldu. Bu konuyu ilk başlatan bendim ve en azından kendim için konuyu kapatmaya geldim.
Forumdaki kaos ve dışarıda yaşadığım kaos birleşince buradan ayrılmaya karar vermiştim. Koskoca 5 yıl geçmiş; bu süre zarfında belki 1-2 kitap okumuşumdur:(
Neyse, kısacası 5 yıl sonra kitap okumaya dönünce buraya da dönmeye karar verdim. Forum ne kadar değişti, açıkçası hiç bilmiyorum ama kitap fiyatlarının ne kadar değiştiğini kötü bir şekilde tecrübe ettim.
Umarım tekrardan güzel vakitler geçiririz.

17 Beğeni

Forum hem iyi yönde hem kötü yönde biraz değişti.

İyi yöndeki değişim: Forumdaki kaos (gereksiz tartışmalar vb.) neredeyse bitti. Efendi efendi kitabımızı okuyor, incelememizi yazıyor ve yorumumuzu bırakıp diğer yorumlara göz atıyoruz.

Kötü yöndeki değişim: Forum daha durgun bir yer oldu gibi.

Not: Son beş yılda kaosa o kadar doydum ki artık canım ufak tartışmalara bile girmek istemiyor. (Belki birazcık istiyor.)

Forumun durgunluğu gibi ben de zamanla durgunlaştığım için yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum.

7 Beğeni

Burada çokça sevdiğim arkadaşlarım oldu, güzel vakitler geçirdim ama artık veda vakti geldi diye düşünüyorum. Kendinize iyi bakın :wave:

2 Beğeni

1 Nisan şakası olarak bile hoş değil. :roll_eyes: Ama yemezler. :slight_smile:

3 Beğeni

Artık rıhtımın demirbaşı olarak görülüyorum sanırım, kimse yememiş gibi helal olsun :joy:

7 Beğeni