Sessiz Gemi (Rıhtım'a Veda)

Bende anlamadım buyici sevdiğim bir forumdaş idi.

4 Beğeni

4 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

Kimin nereden ayrıldığı beni ilgilendirmez ama bu tür olaylar için en iyi çözüm engellemek. Ayrılmayı gerektirecek kadar fazla yaşandığını görmedim hiç. Zaten yeni üyeyim. Belki olmuştur zamanında onu bilemem. :man_shrugging:

Teşekkür ederim, elimden geldiğince olmaya çalışıyorum. Ve mesajıma beğeni atmış 22 arkadaş, gitmemi bekliyordunuz değil mi? :grin:

1 Beğeni

Kimmiş onlar? Hemen cezayı keselim. :joy:

1 Beğeni

En ağır cezayı talep ediyorum. :joy:

2 Beğeni

Yapmayın, etmeyin. Biz acınızı teselli etmek için attık o beğenileri.:joy::joy:

1 Beğeni

Bu kısmı için beğenmiştim ben :smiley: Yoksa gitmene değil. Tekrar hoşgeldin :slight_smile:

1 Beğeni

Öncelikle tekrar hoşgeldin. Genelde sevilen üyelerin ayrıldığı mesajlar çok beğeni alıyor. Örnek olarak yukarıda @alper’in ayrıldığı mesaja bakabilirsin. Demek ki forumda çok sevilen bir üyeymişsin :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

@Cesur53 @MelihAntepli bu seferlik görmezden geliyorum :joy:
@Akahige tekrar hoşbuldum :slight_smile: Teşekkür ederim, motive oldum :smile:
Tamam o zaman ben ara-sıra yok olup birden çıkagelebilirim, o zaman da en az 20 beğeni isterim. :joy: İlla da yanlış bulurum ben :smiling_imp:

Umarım yazdıklarımı ciddiye almamışsınızdır, şaka yani

Bu arada yazayım dedim @alper abi dönmene sevindim :slight_smile:

7 Beğeni

Bir ara deniyim ben o zaman kaç kişi seviyor görmüş olurum :smiling_imp: :joy:

1 Beğeni

İlk beğeni benden o zaman :wink:
Ama sakın, yapmayın etmeyin :smile:

3 Beğeni

Yok ya bağlandım foruma günde 9999999999999999 kere giriş yapıyorum :joy:

3 Beğeni

Çok yakında bir ayrılık mesajı gele bilir :joy:

Ben beğenmemişim ne kadar da iyi bir insanım.

3 Beğeni

Beğenenler için ceza talep ediyordum ben de, şimdi de beğenmemiş tayfa üyeler için ceza iatiyorum :smiley:

Ohoooo :rofl::rofl: Hep bir köşesinden zararlı çıkıyoruz.

1 Beğeni

Bu cümleniz için ek ceza daha talep ediyorum :smiling_imp:
Zararın neresinden dönseniz zarar :joy:

1 Beğeni

Selam. Biliyorum çok yeni bir üyeyim, muhtemelen gidişim bir anlam/eksiklik ifade etmeyecek ama bazen eski bir konudaki mesaja bile günler sonra cevap gelebiliyor, bu yüzden habersiz gitmek istemedim.

Bir süre, en azından kafamı toparlayıp duyar eşiğimi normal seviyelere getirebilene kadar hiç bir sosyal mecrada aktif olmayacağım. Her gün farklı bir kaosa uyanıyoruz ve gündemin iç karartıcı detaylarını, gün içinde kafa dağıtmak için kullandığım her bir sitede görmekten yoruldum. Rıhtım ile ilgili bir sorunum yok (saplantılı bir şekilde her konuya aynı şeyleri yazan bir iki üyeye içten içe sinir olmak dışında, yaşasın sessize alma butonu :smiley: ) muhtemelen geri dönerim ama bu ne zaman olur bilemiyorum.

Tek dileğim burada olmadığım dönemde amazonun %50 indirimli kitaplarda 1 alana 1 bedava gibi çılgın bir indirim yapmaması. Kaçırırsam üzülürüm çünkü :grin:.

Ahoy! Kaptan indir beni…

22 Beğeni

Hayatınızda başarılar dilerim, umarım her şey gönlünüzce olur, hedeflerinize ulaşırsınız.

Demeyin öyle, yorumlarınızı okumak hoşuma giderdi :smile:
Kitap kulübü fikriniz de ayrıca muazzamdı :+1:
Umarım en kısa sürede tekrar aramızda olursunuz, yolunuz açık olsun.

1 Beğeni