En kısa sürede sizi tekrar görmek dileğiyle. Amazon’un kulağını çekeriz yapmaz siz gelene kadar.
Bir ara bende kayıp Rıhtım hariç tüm sosyal mecraları kapatmaya niyetlendim ama öyle yapınca dünyadan haberim olmuyor.
Umarım en kısa sürede sizi yeniden buralarda göre biliriz.
Benim için edicek. Yorumlarını okumaktan hoşlandığım üyelerden biriydiniz.
Ahaha
Geri dönmeniz dileğiyle diyelim. Güle güle
Bazen çok konuştuğum için acaba böyle mi görünüyor diye düşünüyorum. Geçenlerde alper’in dediği aklıma geliyor, sen farketmiyorsun ama sürekli ayı şeyi kanıtlamaya çalışıyorsun gibi oluyor. Umarım bu grup içinde yokumdur
Gittiğini görmek üzücü bu arada. Fazla uzun sürmez umarım
Bence yoksundur Dost’um ya Niye bu kadar eğleniyorum bilmiyorum ama
O kelime bir yerden sonra benimle bütünleşecek diye korkuyorum dostum.
Kendi düşen ağlamaz ama şimdi öyle de bir durum var.
Dostumun dostu dostumdur, düşmanımın düşmanı da dostumdur, dostumun düşmanı düşmanımdır ve düşmanımın dostu düşmanımdır.
Dosta düşmana karşı
Güzel espri
Mao’nun ittifaklar politikasını anlatmak için kullandığı ve artık ünü kendini de aşan sözünü en iyi sen anlatmışsın Özgür. Gizli Maoist misin yoksa.
Bundan sonra Mao ile ilgili okuma yapmak yerine sana soracağım. Teori ve pratik, çelişki yasası, yapma ile bilme, Yeni Demokrasi, Baş çelişki - Baş düşman gibi konularda sana soracağım.
Eyvahlar olsın açığa çıktık
Evet geldi gelmekte olan diyelim ve vedamıza başlayalım.
Veda ediyorum, aslında olması olanı geciktiriyordum daha önceden bu mesajı atmayarak. Lakin bunun -vedanın- daha iyi olduğuna az önce 2 saniyede karar verdim.
İlk geldiğim günü hatırlıyorum buraya. Çocuk gibi mutlu olmuştum. Sonunda kafa dengi birkaç insan bulmuştum. İlk 2 hafta aşırı online oldum. Hatta bir ara artık konuşacak konu kalmadı diyerek şikayet etmiştim. Daha sonradan daha düzgün bir kafa ile bakmaya başladım. Ve açık konuşacağım. İlk başta burasının diğer yerler gibi olmadığını sanmıştım ancak sonradan hiç de öyle olmadığını gördüm. Lakin bu bana başka bir şey daha gösterdi. Her yer, her insan aynı. Evet farklı gibi, daha saygılı gibi duruyor ama değil. Tamamen aynı. Fark sadece farklı bir biçimde gösterilmesi. Kimi saygısızlığı küfür ederek yapıyor, kimisi farklı bir şekilde. Saygısızlığı saygılı yapan tek şey üzerine örtülen perde.
Böylece zamanında bir arkadaşımın söylediği doğru çıktı bir kez daha. Yaptığımız şey birbirimizi kandırmak. Temelin de temelinde bu yatıyor.
Neyse uzatmayalım diyip uzatanlardan olduk gene. Elveda,
Va faill.
Dost kelimesinin büyük harfle yazılması ve ’ işaresinin kullanılmış olması kelimenin arkadaş anlamına gelmediğinin kanıtı
Kim olduğunu bilirsiniz işte
Seni gidi seni
@Rena çok teşekkür ederim. Kitap kulübü sanal haliyle fena gitmiyor şimdilik.
@SJack benim gibi amazonun da ayarları bozuldu galiba, neredeyse dikkat çeken hiç bir kitap indirimi olmadı uzun zamandır. Kulağını bu konu için çekmek lazım hakikaten.
@abkaen çok ses getiren gelişmeler her şey kapalı bile olsa bir şekilde insanın kulağına geliyor. Çoğu kitap haberinden uzak kaldığım için kontrollü bir giriş yapmaya karar verdim. Günde 1 kere 2-3 dakika twitterda şöyle bir bakınıyorum şimdilik.
@Prencess_36 çok mutlu ettiniz yorunumuzla.
@BiblofilYouTube Tilki misali. Dönüp dolaşıp geleceğimiz yer burası.
@Ozgur üzerine alınacağını ya da insanların senden bahsettiğimi zannedeceğini biliyordum ama ben seviyorum senin halk ozanı gibi “Dost deyi deyi” başlıklarda dolaşmanı. Bahsettiğim kişiyi engellediğim için beni göremiyor.
Bu arada 15-20 gün kadar uzak kalmak bana çok iyi geldi. Sıkılan, bunalan gündem beni boğuyor diyene tavsiye ederim. Mesajlara ve bildirimlere dönüş yapmak için girdim, bir süre daha buralarda olmayacağım. Siz bu satırları okurken…
Hayatımı farklı kişiliklere bürünerek geçiren biriyim. Gerçek ben o kadar kayıp ve kırık ki onu sevemiyorum.
Oluşturduğum diğer "ben"ler ise bir noktada bayatlıyor. Ne kadar uzatırsam o kadar sahteleşiyor ve artık Andreia olarak söyleyebileceğim bir şeyin kalmadığını hissediyorum.
Kocaman bir stres ve hayalkırıklığı topuna dönüştüğüm için sosyal medyada bulunmaktan da zevk almıyorum. Andreia olarak yolun sonuna geldim kısacası. Belki farklı biri olarak belki bu hesapla geri gelirim bir gün. Belki hiç, bilemem.
Erkenden herkese iyi bir yeni yıl diliyorum bu yüzden. Umarım artık mutlu olmaya başlarız.
Umarım 2021 size de daha iyi gelir. Hepimize de öyle tabi.
Tekrar bekleriz.
Bu bir veda’dan çok, ara verme mesajıdır. Biraz kafamı dinleyip geleceğim.
“Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar” başlığı yüzünden olmadığını da belirtmek istiyorum. Sizlerle fikirlerimi paylaşmayı seviyorum. Ya sessiz modda ya da çevrimdışı foruma bakmayı düşünüyorum, tam karar veremedim.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yerinde duramayan büyücünüz, Ged.
Biraz dinlen gel. Daha bir sürü etkinliğimiz var.