Sinema Dünyası

the simpsonslar filmin tekrar izledim de sonu da meggie karakter yazılar akarken devam gelecek diyerek bitiriyor. 2015 de ilk http://2.film haber çıkıyor. covid kadar geliştirilme aşamasın da ki covid de tüm çalışmalar duruyor. en son dizin yapımcısı ve showrunner mayıs ayında her şey normal döndüğün de sinemalar özel http://2.film yapmak istediklerin söylüyor. her şeyin terz yüz 2 film başarısına bağlı bu filimin gelip gelmeyeceği deniyor. terz yüz 2 gişe rekorlar kırdı fox tarafından da yeni maymunlar chennemi film ve alien film gayet başarılı oldu bence 100 milyon dolar altın da bir bütçe ile yapmalar gerek artık. 2007 de devam gelecek deyip bu kadar zaman boyunca yapmamaları enteresan bu panel de fox tarafın da duyurulursa bir kesin buz devri 6 duyurulur. Diary of a Wimpy Kid 2024 ve ya 2025 de ki filim de duyurulur. ama inşallah the simpsons 2 ve rio 3 de duyurulur o da bayadır geliştirme aşamasın diye biliyorum.

1 Beğeni
1 Beğeni

amazon bu filim 253 milyon dolar para harcamış ve 36 milyon dolar ile açılış yapacak türkiye de gösterime girmeyecek. muhtemelen tüm dünya ile birlikte prime gelince türkiye de yayınlanmış olur. mad mane dizisin de don Draper karakterin kızın canlandıran sonrasın da sabrine dizin de ve prime totally kiler filimin de izlediğimiz Kiernan Shipka bir yüksek bütçeli aksiyonu filimin de kötü adam olarak görmek güzel olacak umarım twisters 2 de ki gibi filimin 30. dakikasın da ölmesi bu sefer. bir de bu filmi amazon tüm dünya da sinema da değil prime de yayınlaması gerekiyordu hata bütçesi 100 milyon doların üzerin de ki bütün filmlerin direk prime getirmesi lazım. çünkü bu film muhtemelen sinemalar da değil prime de çok izlenerek bütçesin çıkartacak. 2. gelirse prime da ki izlenme sayılar sayesin de olur kesin bu.

1 Beğeni

Sizin sebep yurt disinda yetisme kaynakli mi yoksa kadro yetersizligi mi?

1 Beğeni

yok türkiye de hiç çıkmadım. bir dönem az bir az zihinsel engelim vardı. geç okumayı söktüm. özel eğitim görmem gerektiği halde devlet okulun da eğitim gördüğüm için bir türlü büyük harf, es verme gibi olaylar çözemedim. 8. sınıf kadar okudum. onda sonra hem puan yetmedi hem ben bir az okumak istemedim. daha doğrusu ailem torpil ile özel bir lise yazdırmak istedi de beni, ama okumak istiyor musun sorusuna bilmiyorum cevap verince bu okumak istemiyor deyip almadılar. sonrasında bir engelli okulun da 10 yıl iş eğitim aldım. onda hiç bir şey öğrenemedim. sonra da hiç kağıt kalem alıp yaz yazmayınca hiç gelişmedi yazım.

5 Beğeni

Yonlendirmelerdeki eksikliklerle yetistik biz de. “Neden sanat okumadin” diye sanki herkes her donem rehberlerle buyumus gibi sasirarak dudak bukmelerinden rahatsizdim. Evrensel dillerden birini kapmissiniz zaten. Herkesin harci degil sanata zaman vermek. Tebrik ederim.

Dil kulturun aynasidir derim ama bir faydasini, dahasi ulkede buna saygi gosterildigini gormedim. Simdiki aklim olsa, yerine 3 yabanci dil ogrenir, beyin gocu karsiti cigirtkanlik yapan ergenligimde buradan defolup giderdim.

2 Beğeni

lucasın deccal ile anlaşmasın 12. yıl.

1 Beğeni

amazon mgm studios ve paramount pictures işbirliği ile bir jack ryan film geliyor john krasinski dizi de ki role geri döneceği. muhtemelen sinema da yayınlanacak.ve muhtemelen abd de sinemalar da amazon mgm studios yayınlar global de paramount pictures yayınlar filimin dijital haklar amazon da olur.

2 Beğeni

ahanda tomb raider ve robocop gibi dizilerin başarılı olması taktırın de yapacak şeyler bu sinema filmler ya da platform özel filmler the boys evren için de böyle şeyler bekliyorum. hata fallout da dizi bittikten sonra yan diziler ve sinema filmler yaparlarsa şaşırmam.

not: ben bu film yapan amazon olduğu için israil ve filistin mevzuların girip bir israil ve amerikan askerin kahramanlaştırma durum olacağın düşünüyorum. tipki vetenami savaşın da rambo ilk film ve 2019 da çıkan son film hariç diğer filmler de yapıldığı gibi.

1 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

millie boby brown nasıl 10 milyon dolar alıyor. netflix ben seni. ayrıca jenna ortega için 6 milyon dolar fazla değil mi? diyeceğim de wednesday 2.sezon da daha fazlasın kazanacaktır.

2 Beğeni

legally blonde 1 ve 2 altyazılı bir şekilde prime gelmiş.

1 Beğeni
1 Beğeni

3 saatlık bir film izlemek istesem bu GOT olabilir ama o zaman kim öle kim kala? muhtemelen 2029 da çıkar.

2 Beğeni

ayrıca spider man no way home ve yurt dışın da netflix de yayınlana 10 dakikalık uzun versiyonu da netflix geliyor onda dublaj olur mu bilmiyorum muhtemelen dublaj olmaz onda.

1 Beğeni

Merhaba ben konuyla ilgili olmayan bir soru sorucam.
“Sevgili Bertan Seven ve Oktay Sığırcı” daki Oktay siz misiniz? :smiley:

2 Beğeni

evet bendim ama hasan abi ile aramız bozulduğu için artık devam etmiyorum.

1 Beğeni

yazıyı okudum da yönetecek değil de üretecek gibi duruyor alien romulus gibi.

1 Beğeni

Aslında sorarkende çekindim biraz. Son videolarda isminiz geçmiyordu. Arası bozuk kişiye sorulmamalı mı diye. Neyse aramıza hoşgeldiniz :blush:

1 Beğeni