Sinema Dünyası

kasım ayın da vizyona girecek filmler

film iptal edip başka bir oyuncu ile dizi çevirseler daha iyi.

2 Beğeni

Güncelleme yaptığınızda metin, son eklenenden değil, başından açılıyor. Nicelik ve niteliği size kalmış ama farklı zamanlardaki girişleri ayrı ayrı yapsanız daha kullanışlı olur.

3 Beğeni

bana kalsa öyle yapacağım da flood yapmayın diye uyarı aldım.

1 Beğeni
1 Beğeni

Farkli kaynaklardan mukerrer yazilar var, Zoe Saldana misal. Ne flood olsun ne ekleme olsun derseniz, uc yol var:

Her gun ayni saatlerde, o gun birikmis ne varsa bir ya da birkac gonderide paylasmak.

Hepsini suzgecten gecirip Turkce bir haber metnine yedirmek.

Onem skalasina ve mukerrerlige gore eleme yapip sayiyi azaltmak.

Ben ikincisini tavsiye ederim.

Kolayliklar.

2 Beğeni

farklı kaynaklar derken?

niye böyle bir şey yapayım.

yazım kötü geçiniz bunu

niye böyle bir şey yapıyım? bakın ben haberci değilim. discord kapatıldığın da üzerin de dizi ve film haberlerin konuşacak bir ortam arıyorum sadece.

1 Beğeni

Agents of Fandom ve Marvel Updates. Ayni metin.

Niye: Biriktirip tek seferde elden cikararak ikaz almamak icin.

Turkce: Konusmak ve anlasmak, anlasilmak icin oncelikli gereklilik degil mi? Ki anlasilmadigim icin bu metni yazıyorum.

Haberler uzerine konusmak ancak beklentiler uzerinden sekillenir, o bile evvelki yapitlarin bahsini gerektirir; demem o ki filmler ve diziler uzerine konusmak istiyorsaniz, izledikleriniz uzerine konuşabileceginiz ayri basliklar var. Kopyalayip yapistirmak, ama uzerine konusamamak kimsenin kimseyle diyalogunu saglamaz. Neyse. Yoruldum.

3 Beğeni

son dediğiniz ile ilgili discord da ve ya diğer daha önce takıldığım forumlar da marvel, dc ve her hangi bir dizi ile film üzerine konuşulması için açılan başlıklar olurdu burada hem o kadar kişi yok hem öyle başlıklar yok o yüzden buraya atıyorum.

2 Beğeni

Donnie Yen Ip Man 5 posteri atali yil gecti, o cepheden haber yok.

1 Beğeni

amazon daha kadınlar yönelik film ve dizi yapmaya devam edecekmiş. ayrıca elindeki yapımlar lisanslamaya da, görüyorum sürekli amazon kendi orijinali dizi ve filmlerin bazıların non exclusive şeklin de diğer platformlar ve tv kanalların lisanslıyorlar. fransa da TF1 kanalına The Tomorrow War lisanslamışlar sinema da gösterilmemesine rağmen izlenme rekorlar kırmış. biz de mesela tv+ a Camila Cabello lı cinderella 2021 ve show tv türk orijinali film rüyan da görürsün lisanslamışlardı.

20th century animated diyor her halde buz devri 6 ve belki rio 3 ile ilgili duyurular gelecek. hata the simpsons 2 de duyulabilir.
ek: İnternette bir az baktığımda resmi açıklamada 20th century animation ile ilgili bir cümle bulunmuyorum. ama umarım artık buz devri 6 the simpisons 2 ile ilgili bir duyur gelir umarım.

her halde D23 brazilya da vizyon tarih duyurulacak.

d23 brezilya etkinlin animasyon panel türkiye saat ile 8 eylül 21:00 de, marvel, star wars ve fox paneli 9 eylül 21:30 da olacak türkiye saat ile gibi duruyor.

bu arada 20th century animated kısmı doğru olabilir takvim sızdırılmış galiba.

1 Beğeni

Aklı olan varsa bu kızı Vampirella veya başka bir kara mizah korku filminde oynatır. Tam çehresi oturmuş artık.

1 Beğeni
2 Beğeni

kendisi sinema genel müdür istese yapabilir de.

1 Beğeni

Bulgaristan vs Türkiye sinema salonları karşılaştırması.

1 Beğeni
1 Beğeni

Sinema tarihinin en güzel ikinci kadininin dogum gunu kutlu olsun.

Winona Forever!

3 Beğeni

Listenin birincisi kim acaba :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

: ) En güzel gülen, en güzel bakan, en güzel… Tunuslu İtalyan…

https://youtube.com/shorts/msDJg_35X-c?si=Q6q4G_WAmJq_ejA8

2 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni