Sinema Dünyası

Çekilemeyen Dune filminin taslak kitabı.

1 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

Cem Baba’nın işlere yalandan şöyle bir tier list yaptık.

Not: Karakomik serisinden 2Arada’nın yeri yanlış olmuş. “İş yapar” kısmında olması lazımdı. Yanlış koymuşum. Yaprak Sarması da “Olmamış” kısmında olacak.

1 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

Henry Cavill harici birini Superman olarak göremem diyordum ama başroldeki eleman sanki kotarmış gibi.
Asıl garip gelen film çok fantastik olmuş. Daha ciddi düşmanlar beklerdim.

1 Beğeni

Klasik bir James Gunn Film olursa şaşırmam bakalım bu Film tutacak mı?

Yeni ve Eski kadroyla birlikte yapılan 2. film gişe de tutmadığı için muhtemelen aynı karakterler ile 3. film animasyon olarak netflix yapacaklar her halde aynı oyuncu kadrosun seslendirmesi ile birlikte.

Ek: Haber tekrar okudum da bu animasyon filimin live action filmler alakası olmayacak galiba.

Amazon bence Haklar almaya çalışacak 1989 da ki Film de sonra Serin hakların Sahip Aile MGM ile davalık olmuşlardı. MGM Hakların yine satın almak istiyordu. en son da uzlaşmaya gidip 1995 de Pierce Brosnan serisin başlattılar. Bence yine davalık olacaklar ya da kendi istekleri ile verecekler ya da uzlaşmaya gidecekler.

Bu arada Mülkiyet bir kısmı şu ana amazondaymış muhtemelen %50’si Amazon geri kalan kısmı ve karakter hakkı EON da ve EON Kurucu ailesi Broccoli ailesin de. Amazon geri kalan haklar almak istese Broccoli ailesi ile ya anlaşma yapıp alacaklar ya da ileri de davalık olacaklar.

Dave Batista, Kurt Russel cosplayi yapmış.

1 Beğeni

Evet ayrıca Pamela Anderson oyunculuk yaparken izlemekte ilginç olacak gibi. Coppola Torun yapıyor umarım dedesin son yaptığı Film gibi epik bir berbatlık olmaz umarım.

1 Beğeni

Coppola dedenin filmini izlemeye elim girmedi açıkçası. Bence bu filmden de çok bir şey beklememek lazım. En iyi ihtimalle güne unutulacak seyirlik film olacaktır. Bakalım izleyince göreceğiz

1 Beğeni

Film de Kiernan Shipka diye son dönemler de dandik TV Dizilerin de Başrol oynamaktan çıkıp popüler Film yıldızların yer aldığı Filmler de yan roller oynamaya başlamış. çok sevdiğim bir oyuncu var. sahne de yer alıyor onu için izleyeceğim. Ayrıca Dede Coppola un Baba üç lemesin de bilen bir olarak son Filimin izlemek bile istemedim.