Death Of A Unicorn un Jenna Ortega ın en çirkin gözüktüğü Film bu olacak galiba normal de Ortega güzel bulan bir olarak söylüyorum bunu.
Baba zaten her sinema severin bildiği ve izkediği filmlerden. Tartılmaya gerek bile yok ama sanırım kreatif yönetmenlere birinin dur diyebilmesi gerekiyor sanırım. Dediğiniz oyuncu kim diye bakmam gerekti. Ben de bu kız ve 2 - 3 oyuncunun zorla ünlü edilmeye çalışılmasından sıkıktım ama hollywood bu vr para kazanma yöntemleri bu biraz.
Kızın oyunculuğu bir az Emma Watson oyunculuğuna benziyor. bence o kadar kötü bir oyuncu değil. esas Jenna Ortega ın Çok ön plana atmaya çalışıyorlar ama onu oyunculuğu baya geriliyor bence. her işte kendisin oynuyor gibime geliyor.
ben de Outer Banks de ki Madelyn Cline çok beğenmiyorum. çok güzel kız ama berbat bir oyuncu.
bu sene 5 tane film de oynamış pedro pascal kalk küçüğün geldi.
Tam olarak bu aslında sorun. Sadece bu kız için de değil mesela Zendaya her filmde karşımızda. uyduğu rol var uymadığı rol var. Bence DUNE’un en zayıf oyuncusuydu kendi. Jenna Ortega da öyle. İşin ilginci ergenler sanırım bayılıyor bu kızlara. Tutan da oluyor tabii Mesela Yine Dune örneği vereceğim Paul’u oynayan çocuk çok oturmuştu role bence. Emma Corin var. Son wolverine filminde oynayan kız. O da çok iyi ama herkes her rolde olmuyor.
Katılıyorum, Zendaya Dune filmlerinde resmen “emanet” duruyor ekranda. Hollywood gibi bir yerde başka oyuncu yok gibi uyar uymaz her yapımın kadrosuna Timothee Chalamet, Zendaya, Jenna Ortega gibi isimleri dahil ede ede gencecik yıldızların yüzünü eskittiler bence.
Christopher Nolan’ın gelecek film kadrosu da çok şaşırttı beni bu anlamda. Nasıl bir senaryo bekliyor bizi bilmiyorum ama böyle bir yönetmen karakterleri için Zendaya ve Tom Holland’dan daha yaratıcı isimler bulamamış görünüşe göre.
Her film de değil Zendaya yılda 2 film de oynayıp geçiyor. Kiernan Shipka Geçen sene Filmler de oynamaya başladı onda önce TV Diziler, 1-2 tane Netflix Filmler ve daha küçükken bir kaç tane oynadığı TV Filmleri vardı. bu sene de itibaren de ilginç bir şekilde hep popüler isimlerle çalışmaya başladı ama hep yan rolüler de yer alıyor her halde Menejeri değiştirdi.
Dune 2 de fena değildi bence.
Jenna hep dandik filmler de oynuyor. ama artık Taika Waititi ve J.J. Abrams gibi isimlerle de çalışmaya başladı. bence Zendaya çok sıkıntı değil mağazin de çok yer aldığı için çok fazla işte yer alıyormuş gibi geliyor. diğerler özel hayatlar ile gündeme gelmek yerine işleri ile gündeme gelmeyi tercih ediyorlar. o yüzden bu kadar çok işte yer alıyorlar esas Pedro sıkıntılı her işte var. o da özel hayatta yerine oynadığı işler ile gündem geliyor o yüzden her işte var.
ben 27 yaşındayım ben de bayılıyorum. benim yaşım da olup beğen erkekler de vardır kesin.
abi Zendaya da TOM da yetenekli isimler bizim Türk sinema severler her şey olumsuz yaklaştıkları için gömüyorlar. ama yurt dışın da millet bayılıyor bunular. Hata Nolan bu 2 si oyunculuğun bayılmıyorsa bir şey bilmiyorum.
Günümüz Film ve Dizi sistemin de yüz eskitme diye bir şey olduğun sanmıyorum. öyle olsa Bruce Willis başına gelirdi. sıra hastalığı olmasa halen bir sürü film de oynamaya devam ederdi.
Buna rağmen her Film de oynuyormuş gibi gelmesin nedeni sürekli izleyeceğimiz bize hitap eden işler de yer alıyor. o yüzden. bir de hollywood gibi yer de menejerin iyi ise her türlü yükselirsin.
Oyunculuklarına laf etmedim aslında. Zaten onun için karar mercii ben değilim. Aksine, Zendaya’nın Euphoria dizisinde çok iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Tom Holland ise çok başarılı bulduğum bir Spider-man, kendinden önceki klasikleşmiş performansları aratmamak çok büyük yetenek ister.
Genç yıldızların magazinsel olarak sık gündem olmasının ya da devamlı çok konuşulan proje kadrolarında yer almasının mecazi anlamda yüzlerini eskittiğini düşünüyorum. Yeteneklerine değil, sektör düzenine kişisel bir eleştiri. Bu Türkiye için de geçerli. Serenay Sarıkaya çok başarılı bir kadın olmakla beraber daha 32 yaşında olmasına rağmen sektörde o kadar çok tercih edilen biri ki sanki tarihin başından beri her yapımda onu izliyoruz gibi geliyor bana.
Bundan Türkiye’de sektörün bizzat içinde olanlar da şikayetçi. Feyyaz Yiğit’in bununla ilgili güzel bir açıklaması vardı ama hangi videoda izledim hatırlamıyorum. Gibi dizisine Ahmet Kürşat Öçalan’ın nasıl casting ile seçildiğini ve bu yöntemin sektörde hiç kullanılmadığı için yeteneklerin nasıl keşfedilmeden kaldığından, hep aynı isimlere iş götürülmesinden vs bahsediyordu.
Zendaya Dune 1’de parfüm reklamı çekip evine gitti zaten. Şaka bir yana kötü demek yanlış olur zaten. Sadece ben yakıştıramadım ve bunu ifade etmem biraz zor ama sanki fremen halkından biri değil de sonradan yamanmış gibiydi. Chani’nin kitaptaki beyim ne derse o tavrından daha kendi ayakları yere basan bir karakter yazdıkları için zamanla alıştık filmde bence ama biraz düşününce ilk tercihim olmazdı gibi geliyor.
Diğer yandan bazı karakterler hep aynı rolü oynuyor biraz da ondan sitemim. Jenna Ortega’nın 2-3 dizi/filmini izledim. Hep Wednesday Adams benim gözümde. Çocukluk işlerini bilmem. Martin Freeman’lı filmini izlemedim belki onda farklıdır. Zendaya için de benzer düşüncem var. Spiderman ve Euphoria’da Şehirli ergen. sanki amerkadan almış Arrakis’e atmışlar gibi kızı. Travis Fimmel’in de Vikings, Rised by Wolves ve Dune dizilerini izledim. Herif hep Ragnar Lothbrok karakterini farklı isimlerde oynuyor ve dizlerden alacağım zevk yarıya düşüyor. Sırf onun yüzünden Dune’un 2. bölümüne elim gitmedi. Hala erteliyorum.
Aslında bu aktörlerin çok göz önünde olup “suspension of disbelief” (bunun türkçesi yok galiba. gerçekliği askıya alma, filmin içine girmek ve filmin evrenine inanma gibi çevirebiliriz.)'i zorlaştırması. Bazı aktörler var milyon filmde de oynasa onun oynadığı karakter olduğuna inanıyorsunuz. Bu da yetenek ve oyunculuk zaten.
orada farklı değil. son oynadığı film fragmanı görünce ben şöyle bir teste bulundum bence her film ve dizi de kendin oynuyor. çocuk ki disney dizisin de başrol oynamışlığı var biz de disney plus da vardı o dizi. performans diğer disney yıldızlar kadar iyidi. YOU 2.sezon da bir az daha iyidi.
Adam bence iyi oynuyor. ama hep kendisin oynuyor gibi ben rahatsız etmiyor.
bu arada zendaya açıklayabilmek için 2. film de fremenler güneyli ve kuzeyli diye 2 ayrılmışlar ve dediğin doğruysa karakter zendaya adapte etmişler.
yakında Riverdale dizisin oyuncuların böyle popüler isimler oynadığı işler de görmeye başlayacağız orada ki sarışın kız HBO Bir dizisin de mark ruffalo kızın oynayacak galiba.
kanal belli değil galiba.
@MustafaYildiz @taurenim o her şey de oynayan oyuncular arasın da bu kıza da sayılım 18 yaşında olmasına rağmen 69 yapım da yer almış. hep de ana karakterler çocuklukluğun oynamış. hata netflix sabrinası da Kiernan Shipka çocukluğun oynamış. en son ghostbusters son filmlerin de başroller de biriydi scream 7 in de kadrosuna katılmış.
Perukla, Takma Kaşla Adamın suratı değişmiş. Vücut için de pratik makyaj kullanmışlar belli.