Diskdünya’nın ilgimi çeken bazı kitaplarını da aldım (kendi içerisindeki serilerin devamları ya da ilk kitapları). Zamanla devam da ederim diye düşünüyorum.
Bir ucundan babil kitaplığına girmiş bulundum. İlk 5 kitabı aldım. Beğenirsem devam edeceğim.
An itibariyle konkordato ilan ediyorum,kredi kartım tamamen doldu…Şu alım hızı okuma hızını keşke katlamasa ama öyle kampanyalar oluyor ki insan dayanamıyor.
Kabalcı’dan Dedem Korkudun Kitabından 2 tane alan varsa,parasını ödemek koşuluyla bir tanesini memnuniyetle alabilirim.
@JrThoth Çok teşekkür ederim ama ekleyeyim,sizin gibiler yüzünden bu forumu sevmiyorum (!)
Cüzdanı kan ağlatan bir forum.
Kitapbulut sitesinde de var aynı kampanya. Ben oradan aldım birşeyler. Dedem korkut stokta görünüyordu. Bunu söylemekle kredi kartınıza iyilik mi yaptım bilemedim😅
Bence kitapbulut ile kitapyurdu bağlantılı ama kanıtlayamam.
Sanırım şurada kanıtlanmışı vardı.
Witcher evreni 5. bölüm Rivyalı Geralt’ın Öyküsünün anlatıldığı yerde Witcher 7. kitap da öğrenilen bir spoiler var, serinin tamamı ile ilgili büyük bir bilgi.
Witcher 3 oynayanlar bu spoiler zaten biliyor. Ben kitapları okuduktan sonra oyunları oynadığım için sorun olmadı. Bence Witcher kitaplarını (1-7 kitaplar) bitirdikten sonra Witcher Evreni okuyun,
Cennetteki Yabancılar’ın ilk 2 cildini geçen hafta okudum, o kadar beğendim ki apar topar 3-5 ciltlerini İngilizce bulup sipariş ettim. Herkesin hoşuna gidecek bir eser değil ama ben çok güzel buldum diyeyim.
Astrobiyoloji kitabını ne zamandır okuyayım diyordum, bir türlü nasip olmadı.Kitabı bitirdiğinizde incelemenizi bekliyor olacağım
Benim de bir süredir aklımda olan bir kitap, şimdilik içindekileri paylaşayım okuduğumda yorumda etiketlerim sizi de
Geçmiş olsun. Ne yalan söyleyeyim; o listedeki kitapların çoğunu okumayacağınızı düşünerek üzüldüm. Kendi listelerime de böyle üzülüyorum ama. Bildiğiniz hastalık bu. Şu an empati dönemindeyim. Doymuş durumdayım. Yine acıkacağım ama geç acıkmak için elimden geleni yapacağım.
Teşekkür ederim…
İş Kültür Modern klasiklerden Küçük Prens’ de almıştım ama çıkış tarihi gecikmiş, onu sonra gönderecekmiş babil
@Hayalperest0 ın haber vermesi üzerine ben de bir tane edindim. D&R’da bu ay sonunda süresi dolacak kuponum da vardı, onu da kullandım baya uyguna geldi. Yurtdışı fiyatı kargosu falan hariç 35$ civarı. (28$'mış. Arkasında yazıyormuş.)
Anubis kapıları boyut olarak PKD Boyutunda mı yoksa 13 x21 mi?
Evde değilim o yüzden akşam bakar söylerim en erken (ya da her ikisi de olan birileri yazabilir).
PKD, Jules Verne, Alfa klasikler ile aynı boy.
Teşekkürler.
Alfa’nın sitesine 13 x 21 yazınca ümitlenmiştim ama sağlık olsun.