Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kitap satın alma hastalığımı, alıp okumadığım yaklaşık 100 kitap olunca frenledim. 5 aydır kitap almıyorum ancak buradan konuyu takip ediyorum tek kitap alan yok herkes seri seri kitap alıyor. Kitap okuyucusuyken, kitap koleksiyoncusu mu olduk? Ne dersiniz?

8 Beğeni

Günlerdir harıl harıl bu kitabı arıyorum, hem de İthaki baskı, bir türlü bulamadım :slight_smile: siz nasıl oldu da buldunuz hocam :slight_smile:

100 kitabınız var madem bu konuya hiç girmeyin bir süre. Bu konuda takılınca herkes toplu kitap alıyor yanılgısına düşüyor insan ama dikkatli bakınca düzenli kitap alan en fazla 10-15 kişi olduğunu fark edersiniz.

Bahsettiğim gibi tamamen şans oldu benimkisi. Öylesine ilk kez letgo aplikasyonunu indiriyim bi bakıyım dedim arka sokağımda denk geldi. 3 haftadır da satıştaymış kimse almamış. Bana kısmet oldu. Ara ara sizde letgo’da aratın. Letgo’nun arama algoritması tam bir facia, Güz Alacakaranlığı yazıyorum su ısıtıcı, triger kayışı, don sütyen falan listeliyor ama arada aradığınızı bulabiliyorsunuz.

5 Beğeni

Her gün 3 sefer(hafta sonları tatil) letgo, ukitap, n11, gittigidiyor arası gezerek bir sürü nadir kitaba ulaşmışlığım var benim. Asıl soru bunu ciddi ciddi iş gibi yapmaya hazır mısınız? :smile:

Edit; Bu arada sadece kitabın adıyla aramayın, ejderha mızrağı 2. kitap ismiyle koyulduğunu da birkaç sefer gördüm.

1 Beğeni

Bu konuyu sanki başka bir başlıkta tartışmıştık. :thinking:
Düzenleme: Yanlışlıkla ev ilanı attım. :joy:
Düzenleme 2: Bu sefer doğru. :sweat_smile:

2 Beğeni

Sanırım bu konu sürekli açılacak ve sürekli tartışılacak :sweat_smile:

@alper başlığın amacını güzel anlatıyor.

@Agape Ev ilanı mıydı o? :joy:

2 Beğeni

:slight_smile: @Ufuk

@eleutheiros

isterdim kolleksiyoncu olmayı ama benim boyumu aşıyor, değerli kitaplar hem benim okuyamadığım dillerde hem de benim alamadığım fiyatlarda.

4 Beğeni

@alper O zaman bize gördüğün en değerli 3 kitabı soyler misin ? Maddi ve manevi?:thinking:

1 Beğeni

:slight_smile: Sen deyince aklıma geldi benimde yarın gelecek olan var :slight_smile:

3 Beğeni

Bende baya bir zengin tartışma olmuş diyordum :slight_smile:

Maddi değerli kitapları sahaf arkadaşımda devamlı görüyorum özellikle eski teknik kitaplar çok paraya gidiyor.

Hiç düşünmedim bunu üzerinde, içerik olarak düşünüp değer verdiğim çok kitap var ama bunu demek istemiyorsun sen, belki bugün hayatta olmayan insanların ben çok gençken bana hediye ettikleri kitaplar diyebilirim.

@Agape ilan yayından kaldırılmış, Villayı göremedik :slight_smile:,

2 Beğeni

Yaaaa. Ahahaha. :joy: Kusura bakmayın arkadaşlar. Bu aralar ev veya araba ilanları ile boğuşuyordum. Neyse ki ev işi o yanlış ilanla sonlandırıldı. :sweat_smile:

1 Beğeni

Emlakçılara para kaptırma. :wink:

1 Beğeni

Hocam günde 3 kez falan Letgo’dan aratıyorum :slight_smile: yine de bulamadım. Zebramo’dan da bakıyorum. benim Diyarbakır’da ikamet etmemin bunda bir etkisi var mıdır diye kendi kendime soruyorum bazen. Gerçi konum değiştiriyorum ama yine de bulamadım işte. İyi okumalar dilerim size. İthaki basım gözünüze çarparsa bir yerlerde, haberim olsun lütfen :slight_smile:

2 Beğeni

Özel mesajlarına bakar mısın? Sana bir müjdem var :slight_smile:

1 Beğeni

Bu kullanıcıyla anlaşabilirsin belki. Fiyat uygun ama İthaki basım değil galiba.

letgo’da bulduğum bu harika teklife göz at!
https://letgo.onelink.me/O2PG/c4f9db75

1 Beğeni

Hocam emin olun Letgo, Zebramo, Nadir, n11 vs her gün bu sitelere bakıyorum. Ama bulamadım. Özellikle ithaki baskı arıyorum. Ve dediğiniz üzere Ejderha Mızrağı, Margaret Weis vs pek çok şekilde aratıyorum

1 Beğeni

Fantastik Roman, Ejderha Mızrağı Destanı 3 Kitap
https://letgo.onelink.me/O2PG/673ef421

Burada da var.:thinking:

1 Beğeni

Yok bu İthaki değil. Zaten bu arkadaşımız kitapları burada da satıyordu. Hatta en son sattım diye yazdığını görmüştüm. Teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni