Keşke geçen sefer aldığımda iptal etmeseydim.
Elimde kitapyurdu’ndan yanlışlıkla aldığım Tanrılar Susamışlardı (Ciltli) - Ötüken basımı var. Takaslamak isteyen var mıdır acaba iade ile uğraşmayayım.
İade fişini ararken böyle buldum kitapyurdu kabul eder mi böyle acaba :ddd
Ben alabilirim. İstediğiniz bir kitap türü var mı?
Geri iade etmek daha mantıklı.
İçine not koyup göndersen bile kabul eder. Sadece arayıp bilgi ver kargo numarası falan.
Peki don kişot için yayınevi önerisi olan var mı? Çok önceden kısaltılmış versiyonunu okumuşdum HAY da çıksın diye inat edip bekliyorum ama daha çok beklicem bu gidişle yky nin iki ciltlik baskısının çevirisi nasıl ya da benim görmediğim tam metin basan başka yayınevi var mı?
Çevirisi oldukça iyidir, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Zaten bu kitabın çevirmeni olan Roza Hakmen’in, HAY içinde de bir sürü çevirisi vardır.
Selam,
Hammurabi ciltli, alabilirsin sorun yok. Birkaç gün önce geldi bana.
Teşekkür ederim abi. Geçen gün idefixten almıştım ama diğer sitelerde karton kapak yazınca şüpheye düştüm 120 sayfalık karton kapak kitaba 25 lira vermek abes geldi.
Haftaya tekrar sipariş edeceğim. Bu arada kitapla ilgili görsel paylaşabilir misin abi.
Hocam, Babil’de Toz 21.00 tl, Vardiya 21.70 fiyat yazıyor. Siz nasıl oldu da bu fiyatlara aldınız? Silo’yu daha önce almıştım, devam kitaplarını da almak için güzel bir indirim bekliyordum.
Ötedünyayı okudum. Evet biraz çocuksu ama akıcı. Keyifli vakit geçirmek için okunabilir. Çerezlik. Kızınız da rahatlıkla okuyabilir.
Geçen gün Monokl’da %50 indirim vardı, bitmiştir.
Yüzde 50 indirim olduğunda da bakmıştım, benim yazdığım fiyatlar geçerliydi.
Pazartesiydi indirim ama sabah 10,11 gibi düştü fiyatlar, salı 10,11’e kadar sürdü. Pazarı pazartesiye bağlayan gece ben de çok bekledim inmedi bir türlü sabahına düşürdüler. Anca temin edip gönderdiler, resmi bugün paylaştım o yüzden. Bir dahakine aldığım gibi paylaşayım madem birilerinin işine yarama ihtimali var.
Doğrusu Monokl’da %50 indirimin olduğu gün birkaç saatte bir kontrol ettim fiyatları, çünkü almak istediğim iki kitap idi. Ama hep 21’den gördüm. Neyse artık, kısmet değilmiş bir dahaki sefere. Arkadaş fiyatları paylaşınca Babil’de de indirim kodu falan mı var diye düşünmeden edemedim, olmadığını da bile bile
Elbette. Aşağıda iletiyorum. Deli Petro çıktı bu seride sanırım en son, 1100 sayfaydı. Fiyat acısından hakkını verir gibi.