Wool 3 mü varmış. Hay bin kunduz!
Yanlış hatırlamıyorsam totalde 16 cilt olacak bu Eco külliyatı.
Kitapyurdu’ undan dün verdiğim siparişler 4 iş günü yazmasına rağmen bugün temin edilmiş hepsi. Baya hızlılar.
DR kampanyasından aldıklarım, gelmesi uzun sürdü ama neyse sağ salim geldi kitaplar
İşin aslı Drizzt efsanesi kitaplarını “boş yere” alıyorum gibi, ben 7. kitap ve devamını bekleyenlerden olmama rağmen aradaki kitaplar çıkmazsa hiç okumayacağım 20. kitap ve sonrasını da çıktıkça aldım.
Sırf o kitaplar basılmayacak diye drizzte hiç başlamıyorum
Kusuruma bakmayın. 7.kitaptan sonrası neden basılmıyor?
7 . kitap ve devamı olan kitaplar Yurt dışı yayıncı ile olan sorun nedeniyle basılmıyor. Ben yine de İthaki bu sorunları çözecek diye umut ediyorum.
Umarım çözer. Gerçekten çok büyük bir seri.
Sahaflardan bakmak daha iyi olabilir uygun fiyata bulabilirseniz. Bulamazsanız da İlk 6 kitabı ve son Kışgörmez serisini okuyabilirsiniz. Çok fazla anlaşılmayan nokta olmaz.
ilk 6 kitabı İthaki baskıları çıktığı zaman okudum.( Merak ettim ne kadar zaman geçmiş diye baktım, Temmuz 2016’da ilk kitabı okumuşum 3 yıl olmuş )
Eski baskıları 3 yıl önce İthaki seriyi basmaya başladığında bulmak daha kolaydı ama İthaki baskıları alayım diye almadım. Sorun şu haliyle İthaki’yi aştığı için İthaki’ye de pek kızamıyorum, umarım çok uzamadan çözerler ve seri bir şekilde 7 ve sonrası çıkar. Olmazsa son çare okumak için eski yayıncının baskılarını bulmak gerekecek.
Kitapyurdundaki %50 İthaki indirimi için yaptığım mütevazı alışverişim (:
Evet, umarım tez zamanda çözülür de hem yenileri gelir hem seri tamamlanır.
Almasan da bu sefer ilerde baskı sorunu yaşama durumu var
Bu ay enpara kidega kampanyasını kullanmayacağım. Kidega’dan kitap alacak varsa sizin yerinize ben ödeyebilirim kampanyadan yararlanmış olun.
Ay bitmeden kullanılırsa picodi kodu var, enparayla birlikte 100/30 indirim güzel.
Picodi kodu bu ay sonuna kadar mı geçerli?
Ben ay başında kitap almak niyetindeydim.
Sitesine bak kaç gün geçerli olduğu yazıyordu. Ben kabaca ay sonu bitiyor diye biliyorum.
@Agape Sen alışveriş yapmadın ya Kitapyurdu inanılmaz hızlı çıktı Sevk ettiler benimkileri, bir de siparişte yeni baskı kitaplar vardı. Ben de baya beklerim diyordum şaşırttılar