Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

18 Beğeni

Bk klasiklerin rengine göre dizmek…en sevdiğim

2 Beğeni

Sag kısımda olan kitaplar: İlknokta, kitapyurdu, babil siparişlerim. James Joyce hayatı ve eserleri kitabı ilknokta’da 24 TL, daha ucuza bulma ihtimali yok gibi. Rudin ilk aşk baskısı olmayan kitaplardan, İş kültür karşıyaka şubesinde baskısı olduğunu öğrendim ve kitapevine telefon edip, kitabı aldım.

Sol kısımda olan kitaplar, baskısı olmayan HAY kitapları @Kandra arkadaştan çok uygun fiyata aldım . Hediye kitap ve ayraçlar için teşekkür ediyorum @Kandra

20 Beğeni

Güle güle okuyun.

@Kandra hani bana?

2 Beğeni

Sorunsuz ulaşmasına çok sevindim @alper hocam. Ptt nin durumu malum son zamanlarda. Keyifle okumanız dileğiyle.

1 Beğeni

Ne zaman arzu ederseniz üstat :blush:

Bize göre yi kitapyurdundan sipariş edip alabilen var mı ön sipariş verdim hala bekliyorum 1 hafta oldu bu bana özel bi durum mu acaba?

1 Beğeni

İş bankasının yeni çıkanları genellikle kitapyurdunda geç gönderiliyor. Bir kaç sefer başıma geldi bu sefer babilden aldım. Kitap elime ulaştı.

1 Beğeni

Hep kitapyurdundan alıyodum ilk defa böyle oldu. Mail atmışlar isterseniz iptal edelim diye ama ben de inat ettim bekletiyorum bulsunlar diye bakalım nolcak :smiley:

1 Beğeni

Anladığım kadarıyla iş bankası kitapları geç gönderiyor. Şimdi fuar filanda olunca gecikebilir. Ama merak etmeyin eni sonu gelir.

1 Beğeni

Ben de kitapyurdundan aldım, gerçi başka kitaplarda var. Pazartesi sabahı itibariyle kargolanmayı bekliyor kitaplar.

Ben baya gittim D&R gezerken gördüm aldım :smile:

7.5₺ ye geliyor beklemem valla.

9 Beğeni

Modern klasikleri de alıyorum çıktıkça birleşince çok oluyo mağazadan :smiley:

Biraz da iş:)
resim

6 Beğeni

Ya yüzde 25 varken ben alıyorum. Modern Klasikleri de alıyorum türk de… Sadece HAY almıyorum onu da ciltliye geçtiğim için yani.

Karton kapak HAY alan varsa elimdekiler için konuşabiliriz bu arada.

2 Beğeni

pomodoro tekniği cidden çok etkili ama kitap yazılacak kadar ne varmış merak ettim (:

kısaca bilgi edinmek isteyenler için:

Tekniğin sahibi amca yazmış. Ben de merak ettim :slight_smile:

1 Beğeni

Kidega alışverişim part 1 :blush:

20 Beğeni

Can’ın ciltlilerini merak edenler için: Kitaplar şömizli, bez ciltli kağıt kalitesi çok iyi. Can’ın klasik ebatlarından farklı. Yapı Kredi Yayınları’nın klasik ebatlarında…

18 Beğeni

Pegasustan (n11) aldığım büyücü serisi (30tl+kargo) geldi. Güzel paketlemişler. Fiyat çok uygun.

17 Beğeni