Bez cilt en sevdiğim ciltleme şekli. Bu baskılar kaçmaz.
4 kitap da evde var ama sanırım yeniden alacağız çok güzel görünüyorlar
Bakalım bende sizden gördükten sonra siparişi verdim umarım beğenirim (daha önce listemdeydi)
2 . Dünya savaşı kitabı YKY’nin bastığı kitap galiba, Bunun 1. Dünya savaşı olanı da var. Her iki kitapla yolum sık sık kesişiyor ama içerikleri konusunda emin olamadığımdan almadım.
@Kandra Birkaç sayfa içindekiler vb fotoğraf yükler misin?
Olur tabi @alper hocam. Kitap İş bankası kültür yayınlarından çıkmış. Kuşe kağıda ciltli, şömizli ve içerik olarakta gayet iyi görünüyor.
Evet, yanlış hatırlıyormuşum, YKY değil, İş Bankası yayınları
Dünya Sanat Tarihi kitabını alan arkadaşlar kutulu değil mi söyleyebilirler mi? Birkaç sitede baktım lakin kutulu mu değil mi anlam veremedim
Hocam kutulu kitap tavsiye ederim.
Drakula ya da kazıklı voyvoda’yı ne kadara aldınız acaba?
Merhaba. Bir arkadaşımdan hediye geldi hocam.
Kitapyurdu ve Alfa siparişim. Alfa yarım saatte kargo, ertesi gün hasarsız teslim ile sorunsuz oldu. Kitapyurdu’nda 5 kitapta hasar ve kondisyon sorunu var onları geri göndereceğim.
Bütün fuar parası harcanmış… Ben şimdi kimi zarara sokacağım?
Fuar bütçemi baştan ayırdım. Zaten Alfa, İthaki gibi yayınevlerine fuarda bulaşmayacağım için çok da harcamam diye düşünüyorum. Seni hesaplamadım tabi Büyü etkisiyle harcamalarım artmaz değil mi?
Bilemem. Bu konuda söz veremem.
Alfa baya kıyak geçmiş Ufuk.
Yayıneviyle bir bağ var mı
Vaaay güzel numara
İş Bankası Modern Klasikler güzelmiş
Hepsini tamamlamama az kaldı. Uygun fiyatlı güzel iş yapıyor İş Kültür. İş modern dışında Everest modern klasikleri takip ediyorum ama orada çok ilgimi çeken kitap yok. İletişim modern’den almak istediğim çok kitap var ama pahalı İthaki modernleri de şimdiye kadar aldım ama artık duruma göre alıp almama konusunda kararsızım.
Hepsini tamamlarsan, fotoğrafını çek gurur tablomuz diye duvara asacağım