Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Hele o günler gelsin bakarız. Yarısı aynıysa almaya luzüm yok bence. Ben bende olanlarla yetinebilirim bence.

1 Beğeni

Bendeki ilk kitap birinci baskı, kırmızı kapak. Kitapların ikisinin de boyutu 13,5x21 cm boyutunda. Sanırsam internete yanlış bigi girmişler.

1 Beğeni

Olabilir. O zaman sipariş vereyim ben de. Hocam Süpersimetri’nin boyutundan emin misiniz?

Kitaplar birbirinin devamı mı aceba ?

Sizin için bidaha ölçtüm. 13,5x21 cm boyutunda süpersimetri.
@Ozgur Goodreads’de ikileme olarak gözüküyor. Kitabın arka kapak yazısında da müthiş bir kurgu ve son şeklinde bir yorum var.

1 Beğeni

Teşekkür ederim…

1 Beğeni

Ankara Kitap Fuarı alışverişim;

22 Beğeni

UF serisinden fantess aldım birde jurgenin konusu ilgimi çekti heralde onu da alırım,diğer bkkler benimde listemde.Keyifli okumalar

1 Beğeni

Carmillanın arka kapağını atabilirmisiniz?

1 Beğeni

@abkaen teşekkürler :slight_smile:

@JrThoth buyrun hocam;

1 Beğeni

Teşekkurler :slight_smile:

1 Beğeni

Ateş, su, toprak, tahta?
Yok, yok tahta yok! Tahta kim dedi ya hava o hava…

@Agape , Altıkırkbeşmiş çok da dikkate almaya gerek yok aslında… Hawkmoon derler Elric derler yetmez ama Hobit Destanı derler de derler… 6.45 bu :rofl:

3 Beğeni

ucuzkitapal sitesinden aldığım kitaplar bugün geldi. Kitapları karton kutu içerisine koyup göndermişler, bir hasar yoktu ama bu tarz paketleme kargocuların taşıması esnasında hasarsız kalmayabilir.

@mit 'in 2 kitabı ucuzkitapal 'da çok uygun fiyata satılıyor, ucuzkitapal üzerinden sipariş verirseniz bu iki kitabı da sepete eklemeyi unutmayın.

21 Beğeni

Teşekkürler. Güle güle okuyun :slight_smile:

8 Beğeni

Kitapyurdu.

21 Beğeni

Sanırım Türkiye’deki hemen hemen tüm kitap satış sitelerinden kitap sipariş etmişimdir. Alfa’nın kendi sitesinin, paketleme, gönderi süresi, kitap kondisyonu gibi konularda Türkiye’nin en iyi kitap satış sitesi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

İlknokta’nın Alfa’dan iki kitap sipariş edip “İnternetten kitap satışı nasıl yapılır?” konusunda ibret alması gerekir.

Not : Alfa’da arada kendi sitesinden indirim yapsa fena olmayacak :slight_smile:

24 Beğeni

Kidega alışverişim :smiling_face_with_three_hearts:

23 Beğeni

Edessa Siparişim

Karanlık Güzel 55 tl

Bugünün Efsaneleri Özel Baskı Hardcover 3 kitap birarada:175 tl

Habibi Sert Kapak :275 tl

Masallar Koleksiyon Cilt :120 tl

Brooklyn Düşleri Hardcover 125 tl

Vision Limitli Özel Baskı 190 tl(tükenmeden alın)

Daredevil Sert Kapak Özel Baskı 150

Forumdan bir arkadaştan aldım
Bir Uzay Efsanesi 450 tl sıfır ayarindaydı

12 Beğeni

HAY Klasiklerinin bir kısmı Amazon çok satan kitaplarda %50 indirim kampanyasından aldığım kitaplar, kalanları ise @BiblofilYouTube Burak Bey’den. BK Klasiklerinin bir kısmı İdefix %40 indiriminden kalan kısmı da @AugusteDupin.

@AugusteDupin ve @BiblofilYouTube tekrardan çok teşekkür ederim sizlere, çok güzel bir alışveriş oldu benim için.

17 Beğeni

Harika alışveriş olmuş. İyi okumalar.

Biz bişey yapmadık efendim :slight_smile:

1 Beğeni