Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Bugün Kadıköy’de gezindim ve boş durmadım :sunglasses: İş Kültür’e çok takılıyorum bu aralar, hayırlısı bakalım.

11 Beğeni

140 TL olmuş. Umarım bir hatadan kaynaklıdır. Almayı düşünüyordum.

Kitapyurdunda da satisi var

1 Beğeni

Önsipariş var diyor. 2. baskı anlamına mı geliyor bu?

Aramıza hoşgeldiniz öyleyse :smile:

1 Beğeni

İlk kez eganba’dan kitap aldım temiz yolluyorlar, iyi paketlenmişti.

11 Beğeni

Valla bende tereddutte kaldim ama kidega da siparise acilmis on siparis oda galiba

1 Beğeni

Kader Ajanlarının kader ajanları hikayesinin ilk sayfasından bir görsel atma imkanınız var mıdır aceba ? Bende ilk iki kitabın büyülü fener basımları var, düzelti de neler olmuş görmek istiyorum, hikayeyi ezbere biliyorum sanırım :sweat_smile:

@Ufuk alfa’nın kendi sitesinden aldım diyor, acaba yanlış iz @Erdo peşinde olmayasın sen. Hem Alfa’dan taze haberleri de foruma ekliyor.

6 Beğeni

1 Beğeni

@Strenergy öyle mi yoksa?

Ben boşuna mı @Erdo’dan şüpheleniyorum. Yalandan bir de defter göndermişler falan yazmışsın, her şey kuralına uygun :joy:

2 Beğeni

Alfa’nın önünden bile geçmedim külliyen yalan. (Bunun için İstanbul da olmam lazım ama değilim.) :joy:

Defter güzeldi şimdi yalan yok. :smile:

Keşke Alfa’nın okurlarına verdiği kadar cevabı diğer yayınevleri de verse. O kadar soru soruyorum her seferinde güzellikle cevap alıyorum.

Uzun bir zamandır almak istiyordum bu kitapları sizler Alfa sitesini deneyimlemişken bende alayım dedim.:slight_smile:

6 Beğeni

Şüphe okları İstanbul’da olanı gösterir demek istiyorsun. Anladım. İstanbul’da olacak, alfa kitaptan alışveriş yapacak.

1-2 ipucu daha olunca buluruz kim olduğunu.

Soru ve cevap. Bu durumda şüpheli kişi öğretmen.

İstanbul, alfa’dan sipariş ve öğretmen… 1-2 güne yakayı ele verir, buluruz.

4 Beğeni

Şunan şüphe odağından kaçmaya çalışılıyor da olabilir çabuk vazgeçmeyelim :smile:

1 Beğeni

Hedef şaşırtıyor olabilir, İstanbul’da değilim diye, ama günümüz dünyasında İstanbul’da olmasına gerek yok. Büyücüler cisimlenme ile anlık gidip gelmesine yardımcı oluyordur.

Yine de tüm bu şüpheleri başlatan, hep birilerini ajan olmakla suçlayan kişiyi gözden kaçırmayalım derim.

2 Beğeni

:joy::joy:

Sen var ya iyi güldüm :joy: Sonucu bilerek delilleri şekillendiren ilk dedektif, tarzın güzelmiş Alper Dedektif :slight_smile:

3 Beğeni

Aha dökülmeler başladı :smile:

3 Beğeni

Kasım ayının ilk haftası İstanbul’da olan ajanın suç üstü yakalanma ihtimali yüksek. sırf yakalanmamak için fuar’da görüşme yapacağı ve yine de her ihtimale karşı yanına büyücü aldığı ve koruma büyüsü yaptıracağı hatta çok sıkışırsa büyücüden kendini kurbağaya dönüştürmesini istediğine dair çok net duyumlarım var.

2 Beğeni

Bu büyücüye bazı kimseler cadı da diyor olabilir mi acaba? :smile:

İlla beni de getireceksiniz, Doctor Watson olacağım

2 Beğeni

Bazı lisanlarda özellikle Çanakkale, Balıkesir lisanında Cadı da denilmekte. Ama Ankara, Bolu, Çankırı, Karabük ve Çorum çevresinde Büyücü olarak adlandırılıyorlar.

1 Beğeni