Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

BKM alışverişim. Çok iyiydi demek isterdim ama Güz Cumhuriyeti ağlattı beni…

İlk ve son oldu. Bendeki diğer kitapları da hasarlı zaten o yüzden değişime göndermiyorum ama buna da göndermeden bir bakarsın ya…

Bu da son alışverişimdi, yılı böyle kapattık bakalım.

@Agape artık kaldır şu laneti :pensive:

7 Beğeni

Yine bkm yine hüsran…

Güz olsaydı sorun olmazdı ama bence hepsi Hüz olmasından dolayı. :slight_smile:

4 Beğeni

Telefonla yazdığım mesajlarda en az 4 kez düzenleme yapıyorum. Cumhuriyeti cunhuriyete çevirmiş yani düşün :sweat_smile:

1 Beğeni

Forumca alıştık buna, okurken beyin otomatik düzeltiyor yazdıklarını ama arada takılmasam, şaka yapmasam da olmaz şimdi :slight_smile:

3 Beğeni

@Agape görmeden düzelttiğim sürece sorun yok. Big Witch is Watching. :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

İstersen bir de göndermeyi dene :smile: Güzel bir macera yaşarsın :smile:

Sanki öyle bir hakkın varmış da göndermiyormuş gibi, BKM için senin kredi kartından parayı çektikleri an mission complete oluyor :slight_smile: Ondan sonrası açlık oyunları tadında :smile:

1 Beğeni

Bende tam da onun düzeltmesini bekliyordum.

1 Beğeni

Valla almadan önce bilmiyordum nasıl olduğunu. Dediğim gibi serinin 2. kitabını önden kestirmiştim ben, kütüphaneden bağış olduğu için parayla satılamaz yazıyordu. O zaten arızalı, ilk ciltte bir sayfa kopuk, bu da böyle olsun. :sweat_smile:

@abkaen yok ben direkle ilgili değil de “şey” ve “Aceba” da sorunluyum. Bide telefonda özel isimleri yazma, kesme işaretiyle ayırma vs. oldukça zorluyor beni. Malum yaşlılık.

@agape İlknoktadan gelen mitoloji sözlüğü de ciltli geldi. Kıl payı da olsa kurtuldum :sweat_smile:

1 Beğeni

Dün idefix sepetine A. Reynolds kitaplarını atmıştım, şimdi baktım yoklar. Yayınevinin idefix ile sorunu mu var?

Kampanya yapacaktır veya yapmıştır. Idefix bazı kampanyalarda bazı kitapları kaldırıyor satıştan. :roll_eyes:

1 Beğeni

Delidolu yayınevinin kitaplarını da bir süre satmamışlardı mesala, yine öyle bir şey mi var diye merak ettim. Umarım kampanya içindir:/

1 Beğeni

O tip bir şey var mıdır bilmiyorum ama 11.11 geliyor. Muhtemelen bazı kitaplar satış dışı tutulacak.

1 Beğeni

Kitabı kuzen @Ufuk buldu. kitabı isteyen diğer arkadaşlara da duyuracaktı ancak son kitabı almışız.

5 Beğeni

Kütüphane de görmüştüm. Bende oradan okumayı düşünüyorum.

2 Beğeni

Benim siparişi kargoya vermişler, BKM ile aramda düzeyli bir alışveriş ilişkisi var, bakalım bu sipariş ile durum bozulacak mı, heyecanla bekliyorum ::slight_smile:

@Tobizume biz de kitaptan @DamlaGol sayesinde haberdar olduk, bugün gelince inceledim ve kitap çok güzel. Ben Alfa’nın Yunan Mitolojisi kitabını da almıştım ama bu kitap hem metin hem resimler olarak çok daha detaylı.

2 Beğeni

Kütüphanede biraz incelemiştim kesin okurum demiştim ama @DamlaGol çok övünce yakın zamanda okumaya karar verdim.

2 Beğeni

Sorun olursa bana özelden yaz. Adını etiketleyip ben sana demedim mi diye kompozisyon yazacağım :slight_smile:

1 Beğeni

Bu arada aldığım kitapları paylaşmamışım. En üstteki kitapları TÜYAP’tan aldım. Alttaki Osmanlıca Küçük Prens’i ise @GkiraraJ’ın verdiği kargo bedava koduyla İdefix’ten aldım. Bu sene radikal bir karar alıp eski bölümümü bırakıp Türkçe Öğretmenliği’ne geçiş yapmıştım. Bu yüzden derste yardımcı olması için Osmanlıca Küçük Prens aldım.

Sayısalcı olduğum için yazım kurallarının tamamına hakim değilim. Dönem bitmeden bu konudaki eksikliklerimi gidereceğim. Yazılarımda yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer varsa beni uyarmaktan çekinmeyin.

6 Beğeni

Ben bu kitabı birkaç kez gördüm. Almalı mıydım :smile: