İstersen bir de göndermeyi dene Güzel bir macera yaşarsın
Sanki öyle bir hakkın varmış da göndermiyormuş gibi, BKM için senin kredi kartından parayı çektikleri an mission complete oluyor Ondan sonrası açlık oyunları tadında
Valla almadan önce bilmiyordum nasıl olduğunu. Dediğim gibi serinin 2. kitabını önden kestirmiştim ben, kütüphaneden bağış olduğu için parayla satılamaz yazıyordu. O zaten arızalı, ilk ciltte bir sayfa kopuk, bu da böyle olsun.
@abkaen yok ben direkle ilgili değil de “şey” ve “Aceba” da sorunluyum. Bide telefonda özel isimleri yazma, kesme işaretiyle ayırma vs. oldukça zorluyor beni. Malum yaşlılık.
@agape İlknoktadan gelen mitoloji sözlüğü de ciltli geldi. Kıl payı da olsa kurtuldum
Benim siparişi kargoya vermişler, BKM ile aramda düzeyli bir alışveriş ilişkisi var, bakalım bu sipariş ile durum bozulacak mı, heyecanla bekliyorum :
@Tobizume biz de kitaptan @DamlaGol sayesinde haberdar olduk, bugün gelince inceledim ve kitap çok güzel. Ben Alfa’nın Yunan Mitolojisi kitabını da almıştım ama bu kitap hem metin hem resimler olarak çok daha detaylı.
Bu arada aldığım kitapları paylaşmamışım. En üstteki kitapları TÜYAP’tan aldım. Alttaki Osmanlıca Küçük Prens’i ise @GkiraraJ’ın verdiği kargo bedava koduyla İdefix’ten aldım. Bu sene radikal bir karar alıp eski bölümümü bırakıp Türkçe Öğretmenliği’ne geçiş yapmıştım. Bu yüzden derste yardımcı olması için Osmanlıca Küçük Prens aldım.
Sayısalcı olduğum için yazım kurallarının tamamına hakim değilim. Dönem bitmeden bu konudaki eksikliklerimi gidereceğim. Yazılarımda yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer varsa beni uyarmaktan çekinmeyin.