Server Bedi
Kitabı biraz inceledim ben. Çok güzel bir kaynak. Edebiyat, Sanat, Felsefe, Savaşlar, Antik Yunan tarihi, Bilim, Atletizm, Mimarlık, tapınaklar vb bir çok alt başlık var, çok detaylı resimler ile hazırlanmış.
Merak etmeyen için sıkıcı olabilir ama Antik Yunan ilgini çekiyorsa al bence…
Fiyat öğrenince mesaj bekliyorum Birden fazla bulabilirsen, iletişim kurarsan sevinirim.
Ben ilgimi çekmediği için almadım, bulmuştum stok 1 adetmiş onu da @alper alınca tükendi. Paylaşacak bir şey kalmadı yoksa size de yazacaktım
@Ufuk bana yazınca ben hemen düşünmeden siteye gidip, kitabı aldım. Düşünsem kargoyu bedavaya getirirdim
Bu tip kitaplar müzelerin satış bölümünde oluyor ama fiyat konusunda etiket fiyatı veya daha üstüne olabiliyor. Sanki bir yerde gördüm bunu ben. Aklınızda bulunsun. Hatta bir ara Alfa’nın Semboller ve bir şeyler diye kitabı stokta yoktu ama ben Pamukkale’deki müzede gördüm.
Hayırlı olsun. Okuma alışkanlığı kazandırmak için Server Bedi külliyatı gerçekten çok iyi bir başlangıç. Ötüken’in bu serisinin nerde nokatalanacağı belli değil. Ne varki kültür hazinemize yaptıkları katkı fazlasıyla takdiri hak ediyor.
Evet, bende olanlara da baktım YKY logosu gelmiş yeni baskılara. neyse ki seri toplamıyorum
Serinin ortasında kıyısında kapakların bir yerlerinin değişmesi serinin kapak uyumunu bozuyor. Bunu yapan yayıncılar beni biraz kızdırıyor. Tamam ilk kitaptan bu yana 5- 10 yıl geçti, dünya değişti vb ama seriyi de bozma. Bir kere başladık artık, oynama şu tasarımla.
En son Ötüken de Dünya Klasiklerine aynısını yaptı, Almaya devam etmeyeceğim. Kapak uyumu bozuldu serinin. Bu yayıncılarla şu serinin 1. baskısını toplayayım, koleksiyon yapayım diyemiyorsun.
Hepsi pırıl pırıl geldi ve Aras Kargo ilk defa (önce yanlışlıkla yan apartmana girmiş bile olsa) üstelik Cumartesi günü evi bulup kargomu getirdi.
Görsel açıklaması: Mitoloji Sözlüğü (Kabalcı), Grindelwald’ın Suçları Orijinal Senaryo (YKY), Ourobos Yılanı (İthaki)
Ouroboros Yılanı’ndan birkaç fotoğraf alabilir miyim?
Bu ara çok yılanlı kitap alıyorsun. Ne olacak @Erdal_01 hikayeye olarak falan mı dahil olacak?
@Ufuk Birilerine kapalı kutuda hangi yılanları göndereceğimi seçeceğim de…
@Son.of.Yona Sıralı seçtim ama ters yüklemiş. En alt fotoğraftan en üst fotoğrafa doğru bak.
Çok teşekkür ederim
Yok artık seni birden fazla karakter olarak dahil edecekmiş ben öyle duydum.
Anlaşıldı sen de @erdo gibi bir kapağın altında ezilmek istiyorsun
Bana bir şey yapmaz ben makarnanın içine düştüm
Ateş ve Kan da pek güzel duruyor
GW suçları kitabının içeriği nedir? Filmden farklı veya ek bir içerik var mı içerisinde?
@Erdal_01 Ateş ve kan diğer kitaplara(asouaf serisi) nazaran daha küçük diyorlar zahmet olmazsa kıyaslanabilir misiniz?