Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kadir Bey rica ediyorum tek tek cevapla yaparak peş peşe mesaj atmayınız. Sürekli mesajlarınızı birleştiriyorum ama yine de devam ediyorsunuz. Rica ediyorum yapmayın. :blush: Son mesaj size aitse orada bir kalem işareti var. Ona tıklayıp düzenle diyerek mesajınıza ekleme yapabilirsiniz ya da mesajı yazarken kime cevap yazmak istiyorsanız cevaplamak istediğiniz kısmın üzerini seçip alıntı yazısı çıkınca ona tıklayınız veya etiketleme sistemini kullanınız. Etiketleme sistemi cevaplamak istediğiniz kişinin kullanıcı adının başına @ işareti koyarak yapılmaktadır. @abkaen şeklinde kullanabilirsiniz.

Sorunuzun cevabına gelecek olursam şöyle bir baktım ama bildiğiniz senaryo metni. Her sayfada on-on iki cümle var o kadar. Ben öbürünü aldım diye bunu da almak istedim.

Gözümden kaçmış bir dahakine dikkat ederim.
@Erdal_01 aynıymış, teşekkür ederim kıyasladığınız için.

3 Beğeni

Müsaitseniz Ateş ve Kan kitabından içerik fotoğrafı alabilir miyiz ? Teşekkürler :blush:

1 Beğeni

Taht Oyunları serisine bir türlü başlayamadım sizce Ateş ve Kan’ı okusam kopukluk yaşar mıyım? Birkaç yerde sordum,sorun olmayacağını söylediler lakin sizin fikrinizi de merak ettim :slight_smile: Bir nevi Silmarillion’un Taht Oyunları versiyonu demek yanlış olur mu?
@Agape Fantastik Canavalar’da aynı olmuştu Grindelwald’ın Suçları’da aynı keşke ciltli bassaydı YKY :confused:

Buz ve Ateşin Dünyası’ndaki hanedanlardan Targaryanların geçmişini anlatıyor ki yedi krallığa hükmedip birleştiren hanedandır kendileri.Bence kopukluk yaşayabilirsiniz ancak yazarın bu kitaptaki dili önemli. Şimdiye kadar kimsenin okuyup bitirdiğini sanmıyorum. Diğer hanedanlara da atfı bol bir kitapsa ana seriyi okuduktan sonra okumanızı öneririm.

Çocuk kitabı olarak da geçse sahafta görünce dayanamadım aldım. Pratchett’a kitaplığımda ayrı bir raf ayırmam gerekiyor sanırım :sweat_smile:

8 Beğeni

Kitap bir romandan ziyade bir kaynakça/tarihçe şeklinde.Herhangi bir spoiler tehlikesi yok fakat okurken zevk vermez ve sıkılırsınız.Seriden sonra okumanızı tavsiye ederim.

Abi şöyle ince espirilerin var. Bazen dalıyorum okurken, böyle espirileri görünce bir anda sesli gülmeye başlıyorum.

1 Beğeni

Seriden öncesi için zevk vermez. Önce seriyi okuyun, hayran olun, buz ve ateşin dünyasını okuyun, bayılın, bana yetmedi diyin en son ateş ve kan :slight_smile:

@Agape çocuk kitabı falan diyor :slight_smile:

Konusu geçmişken ben de bunlardan birini okuyacaktım da sırasına dikkat etmek gerekiyor mu acaba?

Ben seriden sonra okumayı düşünüyorum. Tabi seri tamamlanırsa :confused:

@zafer511 evde olmadığım için şu anda atamıyorum malesef. Yarına kadar atan olmazsa eklerim.

2 Beğeni

Ne diyeyim bilmiyorum. Kalp kırma makinesi resmen. Neyse…

Sırayı bilmiyorum gerçekten. Mutlaka vardır.

1 Beğeni

E kategorisi çocuk kitabı ben napayım yayımcı öyle belirlemiş. Sonuçta daha okumadım. Yoksa Harry Potter da gençlik kitabı ama 30 yaşındayım bayılarak okumuştum, yine okurum. Aynı şey bir sürü kitap için geçerli. Hayalet için de kategori bu ama severek okudum ilk 2 kitabını. Güzel olduğunu bilsem, saftirik de okurum bana başka insanların oluşturduğu kategoriler sadece bilgi amaçlı geliyor.

Bu arada seri halinde değil kitaplar. Yani öyleyse de ayrı okunabilir gibi. Johnny Maxwell hikayeleri diye geçiyor. Sıralama yok gibi.

Şöyle görünse de kitapta Maxwell serisi ikinci kitap falan yazmıyor. Çeviri Niran Elçi yine. :heart:

1 Beğeni

Ben üstünde macera devam ediyor şeklinde okumuştum diye hatırladım. Belki bağımsız da okunabiliyordur bakarım eve geçince, teşekkürler bilgi için :slight_smile:

@Agape mutsuz ve yorulmuş gördüm seni :slight_smile:

Askere ne zaman gidiyorsun?

@Ufuk Yıprandım ve güleryüz stoğum tükenmiş. Sipariş verdim ama haftasonu dediler.

1 Beğeni

Aralık 1 teslim olma tarihi, iş yerine istifayı dün verdim. Önce memlekete (Develi ilçesi) ordan Antalya’ya ordan da askere yani Tekirdağ’a geçeceğim.

@Ufuk başlarsam bırakmam diye başlamıyorum ama bence okunur. Yoksa Tudem mutlaka serideki yerini koyardı buraya bir yere.

Agape biraz gergin gerçekten yoksa benim de bu kategorilerden kitapları çok sevdiğimi, birkaçına da kendisi sayesinde başladığımı biliyor.

2 Beğeni

Kesinlikle reddediyorum. İftira atılıyor. Yine de hep olduğum gibi davranmayınca çok sıkıcı olduğum gerçeğini kabul ederim. Her neyse…

Neden istifa ettin? Onu anlayamadım. Askerden döndüğünde ne yapmayı planlıyorsun? Bu arada Tekirdağ baba memleketimdir. Bilmem mesajı aldın mı? :roll_eyes:

1 Beğeni

Mesajı aldım.
Askerliği uzun yapma sebebim zaten istifa ederek tazminatımı almaktı. Bedelli yapınca tazminat vermiyorlardı. Ben 8 senedir buradayım ve bu şirket beni çıkartmayı göze almayacağı için tazminat almak için tek fırsatım askerlikti. Bu sebeple 6 ay gitmeye karar verdim.
İstifa etmiş dahi olsam geldiğimde 2 ay içinde işe almak zorundalar, hem de aynı pozisyonda. Yasal hakkım var. Almazlarsa 3 aylık tazminat ödüyorlar oda 15bin falan yapıyor. Almazlars da iş arayacak zamanım olacak yani. Gelince 1 yıl daha çalışıp iş arayışına gireceğim, Antalya ya da İzmir’de yaşamak istiyorum kısmet olursa.

5 Beğeni

İnşallah İzmir olur. Eşim de İzmir için tayin istedi. Çalıştığın yere gelip huzursu… yani takılmak isterim. :stuck_out_tongue_winking_eye: Baştan söyleyeyim yediğim içtiğim neyse içinde kıl var. Yeterince soğuk değil veya sıcak değil veya sen anladın işte. :roll_eyes: Şaka bir yana arada bir uğrayacak bir arkadaş daha olmasından memnuniyet duyarım nasip olursa. Hakkında ve hayallerinde hayırlısı olsun. Önce sağ sağlim gidip gel de. :smiling_face:

Ekleme: Yalnız egoya bakar mısınız?

4 Beğeni

Buz ve Ateşin Dünyasını ilk çıktığında almıştım baskısına beğenmiştim,aynı şekilde içerik de harikaydı seriyi okumadığım halde baya beğenmiş oldum ama sanırım Ateş ve Kan için dediklerinizi dinleyeceğim seriyi okuduktan sonra okumak en mantıklısı gözüküyor :smiley: