Teşekkür ederim. Çizimler çok hoşuma gitti. Alıyım ben bunu.
Lee Bermejo’nun çizdiği her hikayeyi alın (Batman Noel tavsiyemdir)
Çok teşekkürler, çizimleri güzel duruyor.
Biraz geç gördüm fakat @Raistlin güzel bi yorum paylaşmış. Bi ara dizisi çıkmış fakat çok tutmamış ama konu olarak ilgi çekici baya. Alfa bastığından beri listemdeydi, tek kitap basımını bulmak çok zor ve pahalı. 9 lira kampanyasına da dahil olunca direkt gittim aldım. Listesinde olan ya da konusu hoşuna giden kaçırmasın bence.
Bana hitap etmiyor pek. Hitap edenler iyi bir fırsat gerçekten.
Bende sadece türü bildiğim için kısaca açıklayayım dedim.
Anladım. Sadece türe göre kitap almıyorum. Mümkünse içerik bilgisiyle ilgileniyorum. Aslında tür benim için ikinci plan diyebilirim. Elbette fantastik unsurları olsun istiyorum ama içerik bana uygun ve okuyabileceğim bir şeyse almayı düşünüyorum. Sadece türe bakacak olursak bence çok boş kitaba denk geliriz ve paramızı boşa harcamış oluruz.
Tek part ilginç bir hikaye. Gaiman zoru başarmış. Bence hedeflediği şey için bile okunabilir.
Çok güzel bir hikayesi var aldıgın gibi oku bence.
İdefix:
Bu da Kitapyurdu: Uzun zamandır beklediğim Cem Yayınevi indirimlerini değerlendirdim. Kitaplar bana ulaşınca tekrardan paylaşacağım.
Komik taraf ise bu kitapların %70’ini zaten bir şekilde (kütüphane, pdf vs.) okumuş olmam. Kendim için almak ise ancak şimdiye nasip oldu…
İstediğim kitapların geç çıkmasıyla gelen artçı bir sipariş. Bundan sonra "Yeni Kitap Haberleri"nden uzak duracağım.
N11 Pegasusyayınları ;
Sadece baloncuklu poşet ile göndermişler. Bir kitabın kapağı hafif kusurlu diğerleri gayet güzel kondisyonda elime ulaştı.
Ben sanırsam bu Fablehaven setini alacağım. Nasıl bir seri arkadaşlar tavsiye eder misiniz ?
Son dönemde Amazon %50 indirimi, N11 indirimi, İlknokta indirimi, Kitapyurdu, Hepsiburada, Eganba vs. Karışık aldıklarım. Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarların kitapları toplamaya devam ediyorum. Bakalım hepsini toplamayı başarabilecekmiyim.
Devrime doğru ve bolşevikler iktidara geliyor kitapları 8 gün geç geldi.
Kitapları ilk noktadan aldım, paketleme güzel ama genel olarak siteyi beğenmedim. Kitapları 8 gün geç geldi. Geç geldi ama kitapların ilk eksik olduğu farkettim zaman mail attım hatta aradım( aradığımda bana “mail atın öyle yardımcı olalım” dediler) mail’ime 2 gün sonra cevap verdiler. Daha sonra kitapları kargo vermişler bana herhangi bir bildirim gelmedi. Siteyi arıyorum "kitaplari kargoya verdik " yakın zamanda elinize geçer diyorlar. Vs. Vs. Kitapalar gelene kadar siteden çok soğudum. Daha önce de aynı ley olmuştu. Büyük konuşmayayım ama siteden kolay kolay alış veriş yapmam artık
Aha “Fablehaven”… Her gördüğümde kendisini bir kez daha okumam için beni kışkırtan dizi… Ama tahriklerine kapılmayacağım (en azından şimdilik), daha sırada bekleyen kitaplar var…
Birileri Fablehaven alıyor… Her geçen gün bir kişi daha ekleniyordu…
Gör bunu @Everfever
Ekleme Notu: Görmüş.