Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Pinhan %50 indirimden aldıklarım :blush:

4 Beğeni

Kitapyurdu puanlarımla aldım bunları:)

5 Beğeni

Galiba ben de alacağım Fablehaven’ı konusu hakkında hiçbir fikrim yok ancak çok övüldü ve kapakları da çok güzel :sweat_smile:

2 Beğeni

Sen al ve oku, sonra gel birlikte överiz. :smiley: :smiling_face_with_three_hearts:

Bu artışlar çok güzel. Çok yakında Pegasus’un kapısına dayanırız diye umut ediyorum. :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Peki @Agape karşılaştırma yapmanı istesem? Fablehaven mı? Wardstone mu?

2 Beğeni

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum :slight_smile:

3 Beğeni

Şimdi Wardstone’u tamamen okumadım. Bu sebeple seri bazında değerlendiremem ama şimdiki bilgilerime göre değerlendirecek olursam “Fablehaven” derim. Yine de bunun doğru bir kıyas olduğunu düşünmüyorum. İkisi de farklı alanlara değinen kitaplar. Aynı çerçevede birlikte durmaları imkansız. :slight_smile:

1 Beğeni

Anladım. Teşekkürler yine de :slight_smile:

1 Beğeni

Fablehaven söylediğiniz kadar iyi mi gerçekten?? Okumaya değer bir seri mi? Kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.

Sizin neyi hayal ettiğinizi bilemem. İyi sizin tanımınızca nedir? Bunu bilmiyorum… Bir gençlik serisidir ve gerçekten yaratıcı, soluksuz bir maceradır. Evet, bir noktada tekrar var ama hikaye o kadar güzel akıp gidiyor ki bunu önemsemiyorsunuz bile. Kalın filan diye insan biraz çekiniyormuş gibi hissedebilir ama gerçekten iyi kurgulanmış. Her türden karakterler var ve hiçbiri bildiğiniz kült biçimlerde değil tam olarak. Ve hiçbir karakter güvende değil kesinlikle. Merak etmekten okuma hızınız beş katına çıkıyor ve bir bakıyorsunuz beş yüz sayfayı aşırı lezzetli bir pasta gibi silip süpürmüşsünüz. Aklınıza gelmeyen türler var. Hatta aklınıza gelen ve gelmeyen ve hatta belki de en çok sevdiğiniz fantastik türlerin bir arada yaşadığı beş kitaplık bir seri. Ben okuyup da “meh” diyenini göremedim daha. Gerçekten yaratıcı noktalar, ters köşeler var. Her kitapta ivme gittikçe yükseliyor. Ben bir seriyi okumak için yanıp tutuşursam ve soluksuz okursam, bitmesin diye kıvranırsam bu seriye “iyi” derim.

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim açıklama için. Bu seri hakkında kötü bir yorum duymadığımdan “yahu övüldüğü kadar var mı acaba” diye düşünüyordum. Açıklamanızla beraber artık iyi olduğuna inandım :smiley: Listeme ekleyeyim en kısa zamanda alıp bu seriye de başlayayım :grin:

1 Beğeni

Okuduktan sonra düşüncelerinizi paylaşıp beni de eklerseniz sevinirim. :slight_smile:

İyi mi yaptım kötü mü emin değilim :slight_smile:
Zebremodan hepsini 32 liraya aldım

6 Beğeni

İkisi de çok güzel, ikisinin de farklı tatları var. Aralarındaki fark Fablehaven’ın günümüzde, Wardstone günlüklerinin ise Ortaçağ’da geçmesi.

Bir tercih yapamam ama alnıma silah dayanmış olsaydı Wardstone Günlükleri’ni seçerdim. Nedeni de eski bir zamanda geçmesinden dolayı zihnimdeki fantastik evrenlere daha yakın olması ve Hayalet’in karizmasını sevmem olurdu.

Ama böyle bir tercih yapmam için -yukarıda da dediğim gibi- alnıma silah dayanması gerekirdi… :laughing:

4 Beğeni

Bakalım, yakın zamanda ben de okuyabilirim Fablehaven’ı. Günümüzde geçtiğini bilmiyordum. Wardstone benim bebeğimdir :laughing:

1 Beğeni

Bence iyi bir alışveriş olmuş. :slight_smile:

1 Beğeni

Umarım kitaplar güzeldir :slight_smile: hemen kargoya verdi.

Bu seferki alışveriş sarı kırmızı oldu :slight_smile:

İki kitabıda Zebramo’dan ikinci el almıştım ama Saramago Seti jelatininde geldi. Kırmızı Kedi hayli kaliteli bir set yapmış. Ciltli, kutulu, iki kitap olmasına rağmen fiyatı çok çok uygun. (amazon’da 40TL) Kırmızı Kedi diğer Saramago kitapları içinde böyle 2’li 3’lü ciltli setler yapsa keşke.

8 Beğeni

Hocam şimdi görünce aklıma geldi yazmak istedim, bu ciltli Saramago’ları kendi halinde bırakınca kapakları kenarlardan kapağın ortasına doğru bombe yapıyor. Kutusunda tutmanızı öneririm. Aynısını ciltli Iskandinav mitolojisi’nde de yaşadım. Yandan bir basınç uygulanmayinca ciltleri yamuluyor sanırım.

1 Beğeni

16 Beğeni