Sol taraf Amazon’dan, ortadakiler D&R’den, sağ tarafdakiler İdefix’den.
Ayrıca Sus Barbatus ve 4 tane daha Philip K. Dick kitabım daha vardı onları da değişim için yolladım.
Sol Twix İthaki’ye mi ait?
Evet sol Twix İthaki, Sağ Twik Gece yayınları
İthaki’nin yine maşallahı var, cümle kurma konusunda yayınevindeki herkes garip sanırım. Sağ Twix daha iyi olmuş açıkçası.
Bana okurken İthaki baskı daha akıcı bir okuma gibi geldi.
Sağ Twix fantastik bir şey okuduğunu belli ediyor gibi. Sol Twix daha normal gibi.
Ben iki baskıyı da alıyorum. Okurken İthaki baskı da olan anlatım muhtemelen anlatım için tercih edilen zaman ile ilgili okumak bana daha akıcı geldi. Ama bu zamanla anlatımı sevmeyenlerde var.
Öneri konusunda fikir beyan etmek istemiyorum. 1-2 saat sonra her iki baskıdan 4-5 sayfa paylaşayım siz kendiniz karar verin.
Süper olur
Ayrıca sizden Jules Verne önerisi de isteyeceğim. Yani hangi yayınevini önerirsiniz? Birkaç kitabını alacağım Verne’in (Denizler Altında…, Dünyanın Merkezine…, Kaptan Grant’ın…)
@alper bey, Conan’ın sadece İthaki baskısından 4-5 sayfa atarsanız yeterli olur
Ben Jules Verne kitaplarını Alfa ve İş Kültür Modern seri içinde çıkan kitaplarını alıyorum. Alfa kitapların 4 tanesi dışında olanları okudum. İmla ve dizgi sıkıntıları var ama çok rahatsız edici derecede değil.
İş Kültür tüm kitapları basacak mı bilmiyorum, Alfa ise Olağanüstü Yolculuklar dizisi olarak basıyor.
Alfa baskıları aynı zaman da resimli baskılar da olduğu için onları tercih etmek daha iyi olabilir.
Bu D&R fiyatları düşürdüğü saate sipariş verdim daha tık yok bende. Herkes kitaplarını almaya başladı. Ağlama başlığı neredeydi
Ben indirimlerden önce 25 Kasım’da aldım, benim kitaplardan da ses yok.
Demekki belli bir sıra işlemiyorlar. Aldıklarım hepsi Alfa ve bulunan kitaplar. Bu kadar beklemezdi normalde ya neyse sıkıntı değil. Sağlam gelsin yeter
Benim D&R alışverişi bugün gelen kargoyla tamamlandı, gerçi bir tanesi değişime gitti o gelecek. Laf aramızda @alper’i sevmiyorlar da sana neden öyle yaptılar anlamadım
Ben ne şikayet ederim, ne değişim yollarım, ses etmiyoz ya sonraya bıraktılar zaar
Beni DR gerçekten sevmiyor, bir önceki siparişimde kitap yerine DVD geldi, doğru siparişin gelmesi 20-25 gün sürdü. Tek tesellim kitapların fiziki durumu çok iyiydi.
Laf aramızda seni Kitapyurdu ve Kurbağalar birliği taşra teşkilatı yetkili daire amiri’de sevmiyor
@Erdal_01 gönder hasarlıyı kabul etme, geçen Kitapyurdu’na değişime yolladım o da hasarlı geldi, ben de geri iade yolladım.
KY ile aramız açık, bir haftadır PTT alım şubesinde bekleyen kargo var. Ek ödeme yaptığım halde seçmediğim kargo firmasına PTT’ye kargomu verdiler.
Amirle bir sıkıntımız yok, ama bugün pek sessiz. Can yayınları ahşap kutuyu görünce, evdeki kitaplarına ahşap kutu yapmaya başladı herhalde.