Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Ondan alacaktım kutuyu evdeki Hayvan Çiftliği’ni içine koyacaktım ama daha pahalıya yapıyormuş. Ve ‘‘içine saman koyuyor musun’’ dedim cevap vermedi. Ben de almadım artık :slight_smile:

2 Beğeni

İlknokta alışverişim sonunda geldi, eksikler kapanıyor. :blush:

31 Beğeni

Sen el attın heralde tam muhabbetin üstüne faturam kesildi. :grin: @alper bekleyecek artık. :no_mouth::no_mouth:

2 Beğeni

Bana da 1-2 dakika önce e-posta geldi, fatura kesilmiş :slight_smile:

1 Beğeni

Ben seninki de gelsin diye dua etmiştim zaten :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben de Idefix kitaplarımı bekliyorum, ilk defa bu kadar uzun sürdü.

1 Beğeni

Ben seni demiştim hızlandırın diye, “birlikten olan diğer arkadaş ne olacak” dediler kalsın o demiştim ama anlamamışlar demek ki. Bazen dilimde sinek varken konuşuyorum, karışıklıklar olabiliyor :slight_smile:

2 Beğeni

PTT içinde bir güzellik yapsana, 7-8 gündür alım şubesinde bekliyor kargo.

2 Beğeni

Kant’ın biyografisini nerden bulduğunuzu sorabilir miyim? Bayadır arıyorum da varsa bir yerlerde ben de alayım.

Aradım D&R’dakileri ‘‘niye Alper’in siparişin faturasını kestiniz’’ diye. Yanlış anlama falan yokmuş, ‘‘ptt ile yolladık onun siparişi, bizde bekleyeceğine alıcı şubede beklesin dedik’’ dediler, mantıklı buldum :smile:

2 Beğeni

Babil benim faturaları cumartesi kesti. Hala verilmemiş kargoya :sweat_smile: Gitmeden alamayacağım sanırım. Başkasına aldırmak zorunda kalacağım.

Merhaba. Kant’ın biyografisini bir arkadaşımdan aldım. Bunu vermek pek aklında yoktu ama kırmadı beni sağ olsun. Etiket fiyatından aldım ondan. Eğer başka yerde denk gelirsem Kant’ın biyografisine, size haber veririm.

1 Beğeni

@Ufuk Red Dead Redemption 2 oynuyordum ya ama kahveyi içerken görevi kaçırdım, korumam gereken adamın kafasına sıktım. Görev iptal oldu. :smiley: Sıkılıp kapattım. :rofl:

7 Beğeni

Bana da mantıklı geldi, hatta bizim için DR zahmete girmesin sen Şişli’den al paketi, Yüzüncü Yıl’da buluşuruz bana teslim edersin kargoyu.

1 Beğeni

Bak ya ben oynamadım daha onu, tam senden beklenecek hareket :slight_smile:

Yok en iyisi ben söyleyeyim depoyu senin evin oralara taşısınlar :slight_smile: @alper

1 Beğeni

Tam oyunda iken mesajını gördüm. Hahahaha ps4te posse kuracak varsa gelsin. :stuck_out_tongue:

4 Beğeni

Bu güzellikleri paylaşmasam olmazdı. En çok Tolkien ve Zaman Çarkı ayraçlarına sevindim. Yakın bir dostumun hediyesi sağolsun.

22 Beğeni

Maugham’ı nasıl buldunuz yahu, ben varlığını bile bilmiyordum bu edisyonun… :slight_smile:

1 Beğeni

Onu sahaftan buldum dolaşırken. Ben de Türkçe’ye çevrildiğini bile bilmiyordum aslında. Bağayı sevindim denk geldiğime. 2001 basımıymış. Baskısı falan kalmamış tabii.

1 Beğeni

19 Kasım’da verdiğim İdefix ve Kitapyurdu siparişleri. İdefix, 4 günde gelmiş olmasına rağmen, Kitapyurdu siparişlerimin bana ulaşması neredeyse 2 hafta sürdü. Keşke sürmeseydi çünkü kitapların yarısı hasarlı bir şekilde.

İdefix:

Kitapyurdu:

Alman Öykü Antolojisi’nin şömiz yırtık + ilk 50 sayfa kadar birbirine karışmış ve üst üste binmiş halde.
Kafka’nın şömiz ve hatta cildin bir kısmı ezilmiş durumda.
Rilke’ler de sıkıntı yok. :slight_smile: Edit: Bingo. Rilke Toplu Şiirleri’nin ikinci cildinin şömizi yırtıkmış. Şimdi farkettim. :rofl:
En alttaki Toplumbilim kitabı sararmış bir halde geldi, 2007 basımı anlaşılabilir ancak kitap resmen renk atmış.
İntihar kitabı ise en kötü durumda olan. Kapağın bir kısmı yırtılmış, sayfalar birbirine yapışmış (!?) halde. Düpedüz hatalı bir basım gönderilmiş. Yazıların bazıları silik durumda. Bonus:

Bunu anlayamadım, sanırım makinenin bana bir sürprizi. :slight_smile:

Weber’in kitabının ise arka kapağı ve son 50 sayfası kadar, kıvrılmış durumda.

Bir daha hayatta Kitapyurdu’ndan alışveriş yapmayacağım. İnanılmaz gerçekten. 2 hafta bekleyip üstüne böyle bir şey ile karşılaşmak şaka gibi.

8 Beğeni