Paketleme sistemine bu yatırımı yapıp sonucu hala bu oluyorsa diğerleri ne yapsın.
Kitapyurdu formsuz bu aralar. 24 saate kargoda kitaplarını erken bir saatte alınca ertesi gün elimde olurdu ama maalesef son siparişimde 1 hafta beklettiler.
Yılın fotoğrafı
Kitapyurdu ve ilknokta siparişleri geldi. Kitapyurdu siparişini perşembe sabah vermiştim dün geldi, ilknokta’dan da cuma öğleden sonra verdiğim sipariş az önce geldi. İlknokta çok güzel paketlemis bir tek watchmen cildi en alta koyulunca biraz kaymış ağırlıktan ama bunu öngörmek bence pek mümkün olmadığı için dert etmedim. Kitaplığa koyunca düzelir diyorum. İlknokta’dan 3 kere alışveriş yaptım üçünde de memnun kaldım fazlasıyla. En üstteki 2 kitap ise kitapyurdu alışverişi. Kitapyurdu’ndan ilk alışverişim, pegasus’ta yüzde 50 olduğu için alışveriş yaptım fakat hiç memnun kalmadım. Kardeşime aldığım persepolis o kadar hırpalanmış ki annemler korsan sanmış. Resmen okunmuş gibi. Bir de gazete kağıdına sarılmış gibi kirli halde. Diğer kitap da resimde farkediliyor mu bilmiyorum ama sırt kısmı hafif hasarlı geldi. Kitapyurdu pek kullanmadığım bir siteydi, artık çok büyük fırsatlar harici hiç bulaşmam.
İlknoktadan ayraç geldi mi acaba?
Bir poşette türk kahvesi ve yılbaşı temalı iki üç ayraç var.
D&R bundada sepetin yarısı geldi. Böyle yapmaları daha iyi , kendi yoğunluklarını önlüyorlar hemde bizde erken kavuşuyoruz kitaplara
D&R siparişinin yarısı geldi. Durduk yere alfanın Jules Verne serisini tamamlama işine giriştik. Daha d&r’ın diğer yarısı gelecek, bkm’den gelecek, odakitap’tan gelecek, fidankitap’tan gelecek. Kargo yolu gözlemeye devam
Parmak izi okuyucusunu ilk kullananlardan Pavilion diyorsun
İyi kötü idare ediyor, Black Friday diye pc fiyatlarına baktım bakmaz olaydım.
Benim ilk bilgisayarım Pavilion’du. Hala duruyor sağlam, sonradan ssd taktım, yavaşladıysa ssd operasyonu yap gayet günümüz ekran kartı iyi olmayan pc’ler gibi iş görür bir hale geliyor.
SSD aklımda daha yeni konuşmuştum bunun hakkında bir tanıdık ile, uygun bir zaman olunca operasyona başlarız.
Çok farkediyor, oyun oynamıyorsan taktıktan sonra yeni pc fikrinden vazgeçersin. Düzgün bir marka al ama Samsung Evo 850 falan bak. Kendin değiştirebilirsin altta harddisk bölümü ayrı oradan kolayca yaparsın. Sadece Windows kurulumu yapmayı bilmiyorsan ona uğraşırsın. O da kolay aslında az uğraşsan onu da kendin halledersin.
Blackfriday pek fark ettirmedi mi fiyatları? Yazın alabilirim ama ona erteleyim diyordum. Pek fark etmiyorsa beklemeden alırım.
@Strenergy pc için sormuştum aslında.
Pc oyun için kullanmıyorum, SSD işimi görecektir. Değişim zamanı destek için fikir sorabilirim.
@GkiraraJ yeni pc için bütçe ayırmak istemiyorum çünkü şu an yeterince işimi görüyor. İlerleyen zamanlarda düşünebilirim belki.
Black Friday döneminde alışveriş yapmayan kaç kişiyiz acaba? Aklımda almak istediğim çok kitap var ama bir o kadar da okunmayı bekleyen kitap var. 1 senelik stok var resmen.
Bu dönemde ben de almayacaktım, ama kendimi bir kitap alarak şımarttım
Ben bu ay çok fazla kitap aldım. Daha gelmediler ama gelirlerse nereye koyacağımı da bilmiyorum. Bu ay aldıklarımla küçük bir kulübe yaparım. O yüzden hep şunu diyorum kendime; boş boş durma, kitap oku.
Diğer açıdan aldımsa aldım, bu da benim problemim.