Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Sadece iki siteden sipariş verdim, sanırım az almış sayılabilirim :sweat_smile: Kitapyurdu hızlı getirmiş, iki gün sonra teslim noktasına ulaşmıştı, gidip almamı bekliyor. Babil de gelsin friday dönemim kapanacak :smiley:

Merhabalar,

Tavsiyeler üzerine Zaman Çarkı Serisi’ni satın aldım hafta sonu. İlk 2 kitabı okudum, birinci kitap klasik bir başlangıca sahip olmasına rağmen kitabın devamını beğendim. İkinci kitap da güzel ama çeviriden memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim ve neredeyse her sayfada yazım hataları var.
Seri genel olarak akıcı ve kolay okunuyor.

Herkese selamlar.

8 Beğeni

Hocam ne ara aldınız, ne ara okuyup bitirdiniz :grin: oldukça kısa sürede bitirmişsiniz iki kitabı :smiley:

1 Beğeni

Sadece 11.50 TL harcamak alışveriş yapmamaktan sayılıyor mu?
Elimdekileri azaltmadan alışveriş yaparak hanımı kızdırmayı göze alamadım ben. :sweat_smile:

1 Beğeni

Çok kıvrandım,geceleri rüyalarıma girdi ama kendimi tuttum. Evde zaten yığınla kitap var ve alışveriş listemin çoğunluğunu İthaki oluşturuyor. Yine %50 yakalayabilirim ve bu sefer henüz çıkmamış olanlara da saldırırım.

1 Beğeni

İlk 2 kitabı (1600 sayfayı) 2-3 günde mi okudunuz ben yanlış mı anladım?

4 Beğeni

Ben de kitap almayacaktım normalde. Bayağı direndim sonra çok mutlu olduğum bir gün çok iyi geçen bir sınavımdan 20 aldığımı öğrendim. Kendimi alışverişe verdim. Amazondan üç kitap ve bir pilates topu aldım gecenin köründe. Evet bu da benim üzüntüyle baş etme şeklim

3 Beğeni

Heralde rıhtıma uğramadan okumuş.Sonra da sizden duyup aldım,okudum diyor.
Yoksa mümkün değil gözümle görmeden inanmam bu kadar kısa sürede :open_mouth:
Bu arada özür dilerim kimseye yalancı demek istemedim bir anlık şaşkınlık ile yazdım.

Okunabilir…

Bazen, nadiren, bazı kitaplardan 350-400 sayfayı bir gün içerisinde okuyorum.

Çanlar Kimin için Çalıyor kitabını (600 sayfa olması lazım) yemeden, içmeden, ihtiyaç molası vermeden bir günde okumuştum. :slight_smile: Yıllar önce 2 günlüğüne eve dönmüştüm iki gece uyumayıp Grange Taş Meclisi ve Leyleklerin Uçuşunu okumuştum. Velhasıl-ı kelam bence okunabilir.

4 Beğeni

Sizin aylık okumalarınızı görünce vay demeden geçemiyorum zaten.Ki olabilir kkg 2 .kitabını 2 günde okumuştum bende

1 Beğeni

Gayet okunabilir, ben eğer işim gücüm yoksa günde 750 sayfaya yakın okuyorum. :thinking: Yani bu tamamen müsaitlikle alakalı bir durum.

2 Beğeni

Benim rekorum Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nı iki günde bitirmekti sanırım. :smiley: İki gün, çünkü arada dayanamadım uyudum biraz. Ama şimdi okuma hızım çok çok düştü. :frowning: Zevkli okumalar yapmayı özledim.

8 Beğeni

Okunamaz muhtemelen. Ben de bir günde 300-400 sayfa okuyorum bazen ama 5 gün arka arkaya bu performans gerçekçi gelmiyor.

1 Beğeni

Yazıları görünce benim okuma hızım

resim

21 Beğeni

Benim rekorum da Melez Prens :slight_smile: Hemen bitmesin diye 2 güne bölmüştüm ama meraktan gece zor uyumuştum. Ne kitaptı ama!

5 Beğeni

Az önce baktım. 80 dakikada 132 sayfa okumuşum. :roll_eyes::joy:

3 Beğeni

Benim rekorum doğruluk kılıcı. 1 haftada 6 kitabı bitirmiştim. Toplam 2300 sayfa falan sanırım. Aynı şeyi Danilov beşlemesinde denedim, ilk ciltte kaldım :sweat_smile:
Harry Potter için kitapçıya geleceği gün sabahında kitapçı kapısında bekleyen nesilden misiniz siz de ?:sweat_smile: Ne günler bee…

6 Beğeni

Ben sevgili arkadaşımıza saygısızlık yapmak istemedim elbette vardır bir açıklaması. Yani mesela haftasonu da dahildir falan, bir şekilde okumuştur.

Bu haliyle sanki 2-3 gün sürmüş gibi görünüyor. 4 günden sonra mümkün sınırlara geliyor gibi.

@Ozgur
Ben de onlardanım valla :slight_smile: Zümrüdü Anka Y. Çıktığında istiklalde orkestra yürümüştü ölümyiyen gibi kostümlerle mesela. Heyt be… kitabı 20₺ ye almıştım hiç unutmuyorum. Hemen kaldırımda okumaya başlamıştım ve o zamanın sınırlı olanaklarıyla yaptığımız hiçbir teoriye uymayan bir kitapla karşılaşmıştım :smile: Hatta annem yanımda dikilmiş okumama müsaade etmiş, beklemişti.Ne kadar mükemmel insanlar anneler. Onun için hiçbir şey ifade etmese de, oğlunun heyecanını bölmek istemedi demek ki. Şimdi şimdi anlıyorum.

8 Beğeni

Yılların Percy Jackson aşığı olarak yakın arkadaşıma bir sürpriz yapmak istedim kutulu versiyonu aldım kendisine,bugün geldi.Hepsiburada ile almıştım indirim haftası olduğu için 1 hafta sürdü kargo ama olsun :sweat_smile:

28 Beğeni

Doğruluk Kılıcı serisini okumak ne zamandır aklımdaydı,sizin yorumunuzdan sonra iyice heveslendim.Seri hakkında görüşlerinizi kısaca paylaşma şansınız varsa çok memnun olurum :slightly_smiling_face:

2 Beğeni