Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

2 Beğeni

Maşallah herkes ne kadar hızlı okuyor. Okuduğum şeyi kafamda canlandıramadığım ve çoğu zaman dikkatim dağılıp tekrar tekrar aynı yerleri okuduğum için bir sayfayı bitirmem en az 3-4 dk sürüyor. Mesajları görünce imrendim. Sadece akşamları birkaç saatlik vaktim varken böyle hızlı okuyabilmek ve aynı zamanda anlayabilmek isterdim.

1 Beğeni

İdefix… Kazasız belasız bir alışveriş olur umarım.

8 Beğeni

Doğum günü hediyelerim. Geç oldu ama iyi oldu. :slight_smile:

24 Beğeni

Gözünüz aydın gelmiş kitaplar sonunda :hanci:

1 Beğeni

Evet sonunda. :smiley: Teşekkür ederim.

en yeni😇
bu kez hasarsız bkm💗
iş masam çok dağınıkmış🤣

20 Beğeni

Şurayı herhalde 1 yılda falan ancak bitiririm.Bu tarz ‘klasik’ kitapları normal kitaplardan 3-4 kat uzun sürede okuyorum o yüzden bu kadar toplu alamıyorum😅 Tercihleriniz çok güzel.İyi okumalar.

1 Beğeni

teşekkür ediyorum😇
ben de kendime 3 ay verdim bunları okumak için🤣

Bence özellikle London, Gorki, Bulgakov, Buress çok akıcı yazarlar. Kitapları da Gorki hariç çok klasik konularda değil.

1 Beğeni

Büyük petro İş Bankası yayınlarından mı?

Hayırlı olsun, devlet dairesi mi orası?:sweat_smile::thinking: Bizim masa dolaplara benziyor. :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Aynen, İş Bankası Kültür Yayınları’nın biyografi serisi.

İdefix’de sırtlan %38 indirimdeydi, bir süredir almayı planlıyordum ama serinin ilk cildinin baskısı tükenmişti. Şimdi tamamlanınca ve 4. cilt de çıkınca bir çılgınlık yapayım dedim :slight_smile:

İlk cilt %52 indirimde, 2. ve 3. ciltler %48 indirimde, 4. cilt de %38. Tabi 10 TL indirim kodunu da ekleyince daha iyi bir oran yakalamış oldum :slight_smile: Ama tabi konu idefix ve çizgiroman olunca hasar konusu beni çok geriyor :weary:

4 Beğeni

Benimde almaya niyetim var bunları birde Kasabı okudunuz mu o nasıl sizce ?

Evet devlet🤣
yoksa aynı binada miyiz🤣

1 Beğeni

Yok dahili telefonlarımız farklı. :sweat_smile: Ben izmit tapu müdürlüğündeyim. :wink:

1 Beğeni

Ben Ankaradayım, kurumlar da çok farklı.
Gerçi genel müdürlüğünüz hemen arkamdaki bina gibi :female_detective:

2 Beğeni

Yok Kasap’ı okumadım. Bu yayın evinden ilk kez alıyorum.

1 Beğeni

D&R’dan Alfa ve Diskdünya alışverişi.

resim

Cıva beklediğimden küçük çıktı. :smiley:

20 Beğeni