Maşallah herkes ne kadar hızlı okuyor. Okuduğum şeyi kafamda canlandıramadığım ve çoğu zaman dikkatim dağılıp tekrar tekrar aynı yerleri okuduğum için bir sayfayı bitirmem en az 3-4 dk sürüyor. Mesajları görünce imrendim. Sadece akşamları birkaç saatlik vaktim varken böyle hızlı okuyabilmek ve aynı zamanda anlayabilmek isterdim.
Gözünüz aydın gelmiş kitaplar sonunda
Evet sonunda. Teşekkür ederim.
Şurayı herhalde 1 yılda falan ancak bitiririm.Bu tarz ‘klasik’ kitapları normal kitaplardan 3-4 kat uzun sürede okuyorum o yüzden bu kadar toplu alamıyorum😅 Tercihleriniz çok güzel.İyi okumalar.
teşekkür ediyorum😇
ben de kendime 3 ay verdim bunları okumak için🤣
Bence özellikle London, Gorki, Bulgakov, Buress çok akıcı yazarlar. Kitapları da Gorki hariç çok klasik konularda değil.
Büyük petro İş Bankası yayınlarından mı?
Hayırlı olsun, devlet dairesi mi orası? Bizim masa dolaplara benziyor.
Aynen, İş Bankası Kültür Yayınları’nın biyografi serisi.
İdefix’de sırtlan %38 indirimdeydi, bir süredir almayı planlıyordum ama serinin ilk cildinin baskısı tükenmişti. Şimdi tamamlanınca ve 4. cilt de çıkınca bir çılgınlık yapayım dedim
İlk cilt %52 indirimde, 2. ve 3. ciltler %48 indirimde, 4. cilt de %38. Tabi 10 TL indirim kodunu da ekleyince daha iyi bir oran yakalamış oldum Ama tabi konu idefix ve çizgiroman olunca hasar konusu beni çok geriyor
Benimde almaya niyetim var bunları birde Kasabı okudunuz mu o nasıl sizce ?
Evet devlet🤣
yoksa aynı binada miyiz🤣
Yok dahili telefonlarımız farklı. Ben izmit tapu müdürlüğündeyim.
Ben Ankaradayım, kurumlar da çok farklı.
Gerçi genel müdürlüğünüz hemen arkamdaki bina gibi
Yok Kasap’ı okumadım. Bu yayın evinden ilk kez alıyorum.
D&R’dan Alfa ve Diskdünya alışverişi.
Cıva beklediğimden küçük çıktı.