Biraz geç oldu ama sonunda kavuştum
Hazine almışsınız. Keyifle okuyun.
Kara Cuma falan ama ilk kez bu kadar hasarsız geldi. V for vendetta beklediğimden biraz küçük. 80 liraya parlak kağıt da olmayınca kocaman bir baskı herhalde diye düşünmüştüm.
İdefix alışverişim. Avcının Notları karton kapak olarak var bende aslında. Ama bu muazzam eser bir de ciltli olarak bulunsun istedim kitaplığımda. Carver’ı da ilk defa okuyacağım.
Black Friday süresince aldıklarım. Daha gelecek olanlar var ama yakalanmadan bu kitapları göz önünden kaldırıp, kitaplığa yerleştirmem gerektiği için bunları paylaşayım.
Kitapyurdu, İlknokta, Hepsiburada, Fidankitap, Kitap365, D&R, Alfakitap sitelerinden kitaplar var. KY ve D&R hariç hasarsız ürünler geldi.
En altta içerik paylaştığım Kayıp Şey ilknokta’da 9,90 indiriminde.
2666 aslında Bolano daha önce okuyup dili farklı geldiği için almayacağım bir kitaptı ama adını çok duyunca, çok güzel anlatılınca aldım. Sefiller’de İş kültür alacakken duyduğum olumsuzluklar ve İletişim çevirmeninin Cenap Karakaya olmasından dolayı İletişim tercih ettim.
Fidan Kitap sitesinden aldıklarınızda hasar var mıydı? Paketleme vs. nasıldı acaba?
Düzgündü paketlemesi hasar yoktu. Ama değişim olayını denemediğim, sürecin nasıl işlediği ve ne kadar sürdüğünü bilmediğim için, böyle başka yerde bulamayacağımız kampanya yapmadıkları sürece kullanmam.
Anladım, teşekkür ederim Umarım benim siparişim de hasarsız bir şekilde bana ulaşır.
Desenize stoklar sizin yüzünüzden tükenmiş
İkinci kitaplarım geldi ama biri hariç. İdefix sitesinden ilk defa alışveriş yaptım. 6 kitaptan 5’i geldi 1’i gelmedi. Onu da ne zaman yollarlar hiçbir fikrim yok.
Gelelim kitaplara…
“Antik Dünya” ve “Ortaçağ Dünyası” kitaplarını fuarda görmüş ve o kitaplar benim olmalı demiştim ama fuarda Alfa Yayınları %10-15 arası komik rakamlarla bana satmaya çalışmış ama almamıştım.
“Hitler İmparatorluğu” kitabı hep radarındaydı, 22₺ olunca onu da alayım dedim.
Stephen King’in en çok merak ettiğim “Hayaletin Garip Huyları” ve geçen ay çıkan (hiç beklemediğim bir an da) “Gwendy’nin Düğme Kutusu” öyküsünü de ekleyiverdim.
Son olarak “Bizans İmparatorluğu Tarihi” kitabım sadece faturası kesilmiş ama gönderim yok. Bu ayıda batarak geçirdim.
King O beyaz kapak satışa çıkmış mı? Gerçi bu kapaklı olan baskıyı da alacağım ama bu kapağın fotoğrafını yüklemeniz mümkün mü?
Çek kazan uygulaması? Ve bu %50 olayı devam ediyor mu? Eğer ediyorsa 200/50 bonus kampanyası da var D&R’da değerlendireyim.
Alfa’lar İdefix’den geldi.PKD şömizi hasarlı ama iade değişim falan uğraşmayacağım. Zaten 10 günde geldiler.İthaki de İlknokta’dan. Hem hızlı hem sağlam geldiler.
Evet devam ediyor. Ben aynı alışverişte 2 tane kupon kullandım.