Sitedeki görsel buydu, bana da sürpriz oldu bu kapak.
Çek kazan uygulaması ne peki?
Bir de bu senin gittiğin mağazaya özel olmasın geçen hafta gittim böyle bir kampanya yoktu. Yeni mi başladı ki?
Bu uygulamayı indiriyorsun. Çeşitli mağaza ve marketlerde çeşitli indirimler var. Misal ben Gratisten 2 tane 24 liraya Rexona parfüm aldım, bana 30 TL değerinde indirim çeki verdi uygulama. Uygulamada kampanya şartları ve anlaşmalı mağazalar var. Yaptığın alışveriş fişini fotoğraf çekerek uygulamaya yüklüyorsun ve sana indirim kodu geliyor. Tüm mağazalarda geçerli bu kodlar. Uygulamadan alacağın birden fazla kampanya kuponunu tek bir alışverişte toplu kullanabiliyorsun. Sadece tek bir telefondan bir kampanyaya bir kez katılabiliyorsun ama birden çok D&R çeki veren kampanyalar var. Çek Kazan gibi bir de Qumpara diye bir uygulama var. Ona da gözatmanı tavsiye ederim. @Ufuk
Katılım şartlarında şu hükümler var. Hepsini nasıl toplu olarak kullanabildiniz?
-Her bir ödül kodu tek kullanımlıktır ve parça parça kullanılamaz. Kampanya ödül kodları birleştirilemez.
-Para yerine geçmez ve diğer kampanyalar ve promosyonlar ile birleştirilemez.
Ben kasaya gittiğimde tek alışveriş için iki kodu kasiyere verdim, arka arkaya kasaya kodları girdi ve indirimi tanımladı. Burdaki hükümde “Ödül kodları birleştirilemez” kısmını ben de anlamadım.
Fidan Kitap siparişim az önce sorunsuz elime ulaştı.İletişim için 2. bir sipariş geçmediğim için mutsuzum şuan
İdefix siparişim geldi ilk siparişim idefixten ve böyle bir hasar canımı sıktı, görülmeyecek gibi değil ne yazık ki… Gerçi ben şömiz sevmiyorum, ciltli kitaplarımı şömizinden çıkarıp kitaplığa koyuyorum ama bakalım. Uğraşacak modda hissedersem geri gönderebilirim.
Ek olarak kitapların kapakları şömiz olmadan da çok hoş bence
Çok üzücü geçmiş olsun. Bence değişim formunu doldurup gönderin.Yani bu hasarın gözden kaçması mümkün değil.Bilerek yapıyorlar sanki.Bana da arka kapağı kesik gelmişti.Uygundu fiyatı diye göndermemiştim ama aslında göndermek gerekiyor ki yapmasınlar…
Kesinlikle değişim yapın. Uğraşmak istemediğiniz için kendinizi sorun olmadığına ikna ediyor gibi duruyorsunuz ancak bu basbayağı sorun. Ufak yırtık olur ufak ezilme olur neyse bunda şömizin %5 i eksik. Üşeniyorsanız yurtiçi kargoyu çağırın gelip alsınlar.
Sizinkileri de fareler kemirmiş… Sinir bozucu gerçekten ama para veriyorsunuz. Yarın satmak durumunda kalsanız bu hasar size zarar. Satarsınız ya da satmazsınız önemli değil sonuçta maddi kayıp bu. O yüzden bence değişim isteyin.
Çılgın Cuma siparişlerimin ilk kısmı. Harry Potter 101 liraya geldi bende sadece resimli baskılar vardı kaçmaz diye aldım. Harry’nin üstündekiler Zebramodan okunmamış ama 3’te 1 fiyatına aldım. Çizgi Romanlar Babil ve Kitapambarından. Kitapambarı Ötüken’e ait galiba paketlemeleri müthişti. Kargocular maç yapsa zarar veremezdi. Can ciltli kitaplar Kitapkolik’ten uyguna geldi. Ada ve 11 Doktor baskısı yok ama Dost kitabevinde buldum etiket fiyatıyla aldım. Diğerleri D&R kampanyasından. Hiç biri hasarlı gelmedi çok sevindim buna.
Evet, gözden kaçacak gibi değil ihmal var. Yani neden uğraşmaya istekliler onu da anlamış değilim.
@Alladierre Aslında tam da böyle, hiç uğraşmak istemiyordum ama bir kaç yeri daha gözüme batmaya başladı o yüzden iade edeceğim.
Ek olarak hiç yapmayacağım bir şey yapıp kargo poşetini çöpe atmışım, daha doğrusu arkadaş atıvermiş ve ben şimdi, iade kararını verince fark ettim. E-arşiv faturası olduğu için sorun çıkmayacağını umarak yarın göndereyim bakalım.
D&R ve İdefix bunu hep yapıyor, muhtemelen zaten değişimden gelen kitabı yolladılar. Neden yapıyorlar mesela sizin ilk düşündüğünüz gibi uğraşmayayım diyen biri çıkıyor ya da iade değişim hakkını bilmeyen biri onlarda bu yüzden alışkanlık olmuş, yoksa insan bunu sıfır parası veren müşteriye nasıl gönderebilir ki.
Sipariş numaranızı ve değişim istediğiniz belirten bir not kağıdı içine koyup gönderebilirsiniz. Ama kargoya referans numarası gibi bir şey söylemek gerekebilir. Ya sitelerindeki değişim iade yönergesine bakın ya da yarın arayıp sorarsınız.
E-arşiv faturasına baktım da birebir pakete koyduklarının aynısı, iade kısmı bile var o yüzden sıkıntı çıkmayacaktır.
İyi bir indirim oranı olmadıkça vermeyeceğim gibi idefixten. Daha önce kitap siparişlerimde hiç sorun yaşamamıştım ben.
Yurduma yakın olan AVM’deki Penguen’de iyi indirim var %50 (bilimkurgu klasikleri ve karanlık kitap serisi için) ama etiket fiyatı üzerinden bu yüzden bazılarının üzerine etiket yapıştırmayı ihmal etmemişler.
ikisi 22.50 tuttu ama sorun şu ki bazılarının ayraçları orijinal değil ve yerine Cesur Yeni Dünya ayraçları koymuşlar. Öneriniz ve tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Aha işte bunu çorbaya banmışlar… Hep kargo trollerinin işi bu.
Benim sipariş hâlâ çıkmadı, temin edilmedi iptal edesim var. Bir fiyat analizi yapayım bakayım. 5-10 liraysa değmez.
Bir ara çoğu İthaki’den çıkıyordu o ayraç. Bitmemiş daha demekli
“Ejderhadan dayak yemiş” güzel benzetme.
Beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek. Bu resimden sonra gelen kitabı inceledim de cildi bile sorunluymuş, biraz kullanılırsa ayrılır gibi. Bundan sonra kitapları iyice inceleyeceğim. Buradan bana ‘değişim iste’ diyen herkese bir teşekkürü borç biliyorum yoksa ben göndermezdim