Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Alfa’nın Lovecraftları alana kitap hediye ettiğini görünce indirim bekle(ye)medim sipariş verdim.

Saat 3’de siparişi verdim 5’de Yurtiçi Kargodan bildirim geldi :slight_smile:

11 Beğeni

Arkadaşların yazdıklarına ek yapayım; idefix değişimlerinde önce idefixi arayıp sorunu izah ediyorsunuz, onlar size bir iade kodu veriyor. Kitabı bu iade kodu ile kargoya veriyorsunuz. Kargonun size verdiği belgedeki gönderi kodunu da yine İdefix’e bildiriyorsunuz. Talebiniz karşılanıyor. 14 günlük iade/değişim süresi geçmemiş ise İdefix sorun çıkarmıyor. Yani örneğin BKM gibi, yok fotoğraf çek whatsappa yükle vs

1 Beğeni

Hediye ettikleri kitap ne peki :grin:

Lovecraft biyografisiymiş. Ben bu kitabı ve kapağı sürekli görüyordum ama adı Lovecraft’ın romanına benzediği için o sanıyordum. Hiç tıklayıp da bakmamıştım kitaba. Biyografiymiş meğerse :joy:

6 Beğeni

@Agape :smirk::smirk::smirk:

19 Beğeni

@KayipRihtim ve İndie Kitap sağ olsun, çekilişten kazandığım kitaplar geldi. :heart:

20 Beğeni

Kitap365 kitaplarım geldi. Harry Potterı 100 liraya aldım ya gözüm açık gitmez hepsi sapasağlam. 2 tane de ajanda heriye ettiler. Şimdi sırada ilknokta ve hepsiburada kargolarını beklemek kaldı

19 Beğeni

@KayipRihtim ahalisine ve İndie Kitap’a çok teşekkür ederim çekiliş kitaplarım geldi :heart_eyes:
Diğerleri de indirimden almış olduğum kitaplarım, böylece sadece Geceyarısı Kuleleri kaldı :blush: Diskdünya’ya da artık giriş yapıyorum

25 Beğeni

Idefix ve Amazon’dan aldıklarım. Idefix siparişimi böldü, 3 kitap daha bekliyorum. Hayvan Mezarlığı biraz hasarlı geldi ama değiştirmeyeceğim.
Balonla Beş Hafta’yı D&R Alfa 9.90 kampanyasından Peter Pan ile birlikte almıştım.

18 Beğeni

Hayvan Mezarlığı yerine Mahşerin hasarlı olmasına şaşırdım :hanci:

Mahşer hasarsız geldi Amazon’dan.

1 Beğeni

Yine Alfadan çok düzgün paketlem ile hasarsız kitaplar geldi. Lovecraft baskıları çok iyi olmuş.

27 Beğeni

Kendi sitesinden mi alıyorsunuz?

1 Beğeni

Evet, kendi sitelerindne sipariş etmiştim.

2 Beğeni

O zaman bundan sonra Alfa’ları oradan alacağım. Tertemiz görünüyor. Bkm ve D&R’dan almıştım daha önce ama böyle pir-u pak gelmemişlerdi.

3 Beğeni

Babil de hasarsız geldi.

Ama Delidolu Midwich’in Guguk Kuşları’nı ciltsiz basmış bu sefer. Üzdü :cry:

19 Beğeni

Önce kitapyurdunda Doğan %40 olduğunda Riordan’ları sipariş ettim. Uzun zamandır Doğan Egmont’tan kitap almayınca baskılarının gerçekten kalitesiz, kağıtlarının incecik olduğunu unutmuşum ki hatırlamış oldum. Riordan ve Percy’nin hatrına iade etmiyorum tabii ama Yunan Kahramanları sırtı hasarlıydı, değişime göndereceğim.

Diğerleri babildeki Şahane Cuma kampanyasından. Babil yine beni üzmedi, iki gün sonra kargoya verilmişti kitaplar. Aras da üzmedi iki gün içinde hasarsız geldi hepsi.

14 Beğeni

En sonunda gelen kitap365 alışverişim…

Aras bir gün transfer noktasında bekletmeseydi dün elimde olacaktı.Kağıthane’den Fındıkzade’ye gelene kadar çamur içinde yırtılmaya yakın haşatı çıkmış şekilde geldi.Çünkü küçük bir koliye bile koymamışlar. Balonlu naylona bir kat sarılmış kargo poşetine konmuş. Yakıyorsun Hades’in kapak kenarları yamulmuştu biraz uğraştım düzeltebildiğim kadar düzelttim. :pensive: Kafka kitaplar iyi sadece. Ucuz atlattığım için şükrediyorum ve yeniden indirim olsa bile bulaşmayıp, bildiğim sitelerden şaşmayacağım :slight_smile:

9 Beğeni

Gece gece verdik yine siparişleri :grin:

Uyku kaçtıkça sipariş geçiyorum :sweat_smile:

04:20
@Agape kitap365 indirim kodu için teşekkürler :grin:

6 Beğeni

Amazon siparişim az önce geldi.Amazon’un Kolay Gelsin kargosu gerçekten benim için açık ara en iyi kargo firması oldu,işlerini harika yapıyorlar,kutularda en ufak hasar dahi yok :heart:

12 Beğeni