Alfa’nın Lovecraftları alana kitap hediye ettiğini görünce indirim bekle(ye)medim sipariş verdim.
Saat 3’de siparişi verdim 5’de Yurtiçi Kargodan bildirim geldi
Alfa’nın Lovecraftları alana kitap hediye ettiğini görünce indirim bekle(ye)medim sipariş verdim.
Saat 3’de siparişi verdim 5’de Yurtiçi Kargodan bildirim geldi
Arkadaşların yazdıklarına ek yapayım; idefix değişimlerinde önce idefixi arayıp sorunu izah ediyorsunuz, onlar size bir iade kodu veriyor. Kitabı bu iade kodu ile kargoya veriyorsunuz. Kargonun size verdiği belgedeki gönderi kodunu da yine İdefix’e bildiriyorsunuz. Talebiniz karşılanıyor. 14 günlük iade/değişim süresi geçmemiş ise İdefix sorun çıkarmıyor. Yani örneğin BKM gibi, yok fotoğraf çek whatsappa yükle vs
Hediye ettikleri kitap ne peki
Lovecraft biyografisiymiş. Ben bu kitabı ve kapağı sürekli görüyordum ama adı Lovecraft’ın romanına benzediği için o sanıyordum. Hiç tıklayıp da bakmamıştım kitaba. Biyografiymiş meğerse
Kitap365 kitaplarım geldi. Harry Potterı 100 liraya aldım ya gözüm açık gitmez hepsi sapasağlam. 2 tane de ajanda heriye ettiler. Şimdi sırada ilknokta ve hepsiburada kargolarını beklemek kaldı
@KayipRihtim ahalisine ve İndie Kitap’a çok teşekkür ederim çekiliş kitaplarım geldi
Diğerleri de indirimden almış olduğum kitaplarım, böylece sadece Geceyarısı Kuleleri kaldı Diskdünya’ya da artık giriş yapıyorum
Idefix ve Amazon’dan aldıklarım. Idefix siparişimi böldü, 3 kitap daha bekliyorum. Hayvan Mezarlığı biraz hasarlı geldi ama değiştirmeyeceğim.
Balonla Beş Hafta’yı D&R Alfa 9.90 kampanyasından Peter Pan ile birlikte almıştım.
Hayvan Mezarlığı yerine Mahşerin hasarlı olmasına şaşırdım
Mahşer hasarsız geldi Amazon’dan.
Kendi sitesinden mi alıyorsunuz?
Evet, kendi sitelerindne sipariş etmiştim.
O zaman bundan sonra Alfa’ları oradan alacağım. Tertemiz görünüyor. Bkm ve D&R’dan almıştım daha önce ama böyle pir-u pak gelmemişlerdi.
Önce kitapyurdunda Doğan %40 olduğunda Riordan’ları sipariş ettim. Uzun zamandır Doğan Egmont’tan kitap almayınca baskılarının gerçekten kalitesiz, kağıtlarının incecik olduğunu unutmuşum ki hatırlamış oldum. Riordan ve Percy’nin hatrına iade etmiyorum tabii ama Yunan Kahramanları sırtı hasarlıydı, değişime göndereceğim.
Diğerleri babildeki Şahane Cuma kampanyasından. Babil yine beni üzmedi, iki gün sonra kargoya verilmişti kitaplar. Aras da üzmedi iki gün içinde hasarsız geldi hepsi.
En sonunda gelen kitap365 alışverişim…
Aras bir gün transfer noktasında bekletmeseydi dün elimde olacaktı.Kağıthane’den Fındıkzade’ye gelene kadar çamur içinde yırtılmaya yakın haşatı çıkmış şekilde geldi.Çünkü küçük bir koliye bile koymamışlar. Balonlu naylona bir kat sarılmış kargo poşetine konmuş. Yakıyorsun Hades’in kapak kenarları yamulmuştu biraz uğraştım düzeltebildiğim kadar düzelttim. Kafka kitaplar iyi sadece. Ucuz atlattığım için şükrediyorum ve yeniden indirim olsa bile bulaşmayıp, bildiğim sitelerden şaşmayacağım
Gece gece verdik yine siparişleri
Uyku kaçtıkça sipariş geçiyorum
04:20
@Agape kitap365 indirim kodu için teşekkürler