D&R 75/15 kuponu olup, kullanmayacak var mı?
Amazon kargom sipariş üzerinden 24 saat geçmeden geldi. Hem fiyat hem ayrı kargo kullanımı yüzünden ilk tercihim Amazon olacak gibi duruyor benimde.
Ben ilk defa kasım ayının başında Amazon’dan kitap aldım ve 1.5 ayda 5 kez alışveriş yapmış oldum.Bir hasarlı kitap hariç ki o yayınevi kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım.Paketlemeleri basit ama çok etkili hiç hasar almıyor kitaplar.Ayrıca kargoları çok memnun ediyor.Bende sizin gibi devam edeceğim Amazon’a,bazı kitapların fiyatları yarı yarıya dahi inebiliyor
Black Friday’de yaptığım alışverişlerin çoğu gitti azı kaldı hiç aklımda yokken Jules Verne ve Terry Pratchett’ın kitaplarını aldım. Daha fidankitaptan ve d&r’ın siparişleri elime ulaşmadı
Kidega siparişlerim, baktım kargonun geleceği yok bende gidip şubeden aldım O kadar kargonun arasından bulmak bir mucizeydi doğrusu
Kidega kutuları farklı oluyor da bulunuyor allahtan. Yoksa iş yaş.
Kargo personeline karga logolu kutu diye diye bulduk
Son aldığım kitaplar(bugün):
1) Jean Baudrillard - Simülakrlar ve Simülasyon [DoğuBatı Yay.]
2) H.G. Wells - Dünyalar Savaşı [İndigo]
3) Ursula K. Le Guin - Karanlığın Sol Eli [Ayrıntı]
4) Gustav Meyrnik - Golem [İthaki]
Bu arada çaktırmadan kitaplara azar azar zam da zam. Kasım ortalarında 30 tl diye almadığım UKLG - Karanlığın Sol Eli bugün baktığımda 35 olmuş.
İlk defa pazar günü hemde sabah 10’da kargom geldi çok şaşkınım
Yurtiçi kargo çok yoğunmuş fazladan mesai yapıyorlarmış.Normalde ben şubeye gidip alacaktım hep geldik yoktunuz diyorlar lakin şube ne kadar kalabalık olmuşsa hemen boşaltmaya çalışıyorlar
Rahmetli İnalcık Hocanın çok istediğim bir kitabıydı çok büyük bir boşluğu doldurdu.Alfa çizgi romanlar ise zaten çok güzel,enpara kampanyası bir kez daha mutlu etti.Kidega yeni kargolamaya geçmiş sanırım ben çok beğendim hasarı büyük oranda azaltan bir kutu olmuş.Umarım sonraki aylarda da devam eder
Bu sefer poster yoktu ama bunlarda gayet yeterli
İlknokta %50 indiriminden aldığım 3’lüm. Tabi kutuyu açtım sandman yok iletişime geçtim hemen yolladılar saolsunlar. Yeni toplu çekim yapabildiler.
Evet bol bol kitapçı, sahaf gezip hazine değerinde kitaplar bulduğum süreci sonlandırdım. Androidleri iki defa almışım yanılıp. Onun dışında bir sorunum yok çok şükür. Bazı kitapları bulduğum için bir çeşit dans bile keşfetmiş olabilirim
Zaman Bekçilerini görünce bir hoş oldum, heyecanla okuduğum günlere gittim.
Bunlar da sayılıyor mu? Şunlarla işimin bitip rahatça roman okuyacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Kidega indirimleri 12 aralık idi değil mi?
Evet 12 aralık. 20kr
Keşke 100’e 20 tl falanda indirim kuponu verseler Neyse fiyatlarda gerçek manada indirim olmasına bile razıyım özellikle Alfa’da
Teşekkür ederim ben de okuyayım bakalım