Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

D&R 75/15 kuponu olup, kullanmayacak var mı?

D&R siparişiminden kalanlar geldi böylelikle black friday indirimlerini hasarsız tamamlamış oldum. :krs:

19 Beğeni

Amazon kargom sipariş üzerinden 24 saat geçmeden geldi. Hem fiyat hem ayrı kargo kullanımı yüzünden ilk tercihim Amazon olacak gibi duruyor benimde.

1 Beğeni

Ben ilk defa kasım ayının başında Amazon’dan kitap aldım ve 1.5 ayda 5 kez alışveriş yapmış oldum.Bir hasarlı kitap hariç ki o yayınevi kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım.Paketlemeleri basit ama çok etkili hiç hasar almıyor kitaplar.Ayrıca kargoları çok memnun ediyor.Bende sizin gibi devam edeceğim Amazon’a,bazı kitapların fiyatları yarı yarıya dahi inebiliyor :heart:

2 Beğeni

Kasım ayı siparişlerim.

33 Beğeni

Black Friday’de yaptığım alışverişlerin çoğu gitti azı kaldı :grinning: hiç aklımda yokken Jules Verne ve Terry Pratchett’ın kitaplarını aldım. Daha fidankitaptan ve d&r’ın siparişleri elime ulaşmadı :grin:

33 Beğeni

Kidega siparişlerim, baktım kargonun geleceği yok bende gidip şubeden aldım :smile: O kadar kargonun arasından bulmak bir mucizeydi doğrusu :sweat_smile:

24 Beğeni

Kidega kutuları farklı oluyor da bulunuyor allahtan. Yoksa iş yaş. :laughing:

1 Beğeni

Kargo personeline karga logolu kutu diye diye bulduk :joy:

2 Beğeni

Son aldığım kitaplar(bugün):

1) Jean Baudrillard - Simülakrlar ve Simülasyon [DoğuBatı Yay.]
2) H.G. Wells - Dünyalar Savaşı [İndigo]
3) Ursula K. Le Guin - Karanlığın Sol Eli [Ayrıntı]
4) Gustav Meyrnik - Golem [İthaki]

Bu arada çaktırmadan kitaplara azar azar zam da zam. Kasım ortalarında 30 tl diye almadığım UKLG - Karanlığın Sol Eli bugün baktığımda 35 olmuş.

5 Beğeni

İlk defa pazar günü hemde sabah 10’da kargom geldi çok şaşkınım :sweat_smile:
Yurtiçi kargo çok yoğunmuş fazladan mesai yapıyorlarmış.Normalde ben şubeye gidip alacaktım hep geldik yoktunuz diyorlar lakin şube ne kadar kalabalık olmuşsa hemen boşaltmaya çalışıyorlar :grin:

Rahmetli İnalcık Hocanın çok istediğim bir kitabıydı çok büyük bir boşluğu doldurdu.Alfa çizgi romanlar ise zaten çok güzel,enpara kampanyası bir kez daha mutlu etti.Kidega yeni kargolamaya geçmiş sanırım ben çok beğendim hasarı büyük oranda azaltan bir kutu olmuş.Umarım sonraki aylarda da devam eder :blush:

Bu sefer poster yoktu ama bunlarda gayet yeterli

17 Beğeni

İlknokta %50 indiriminden aldığım 3’lüm. Tabi kutuyu açtım sandman yok iletişime geçtim hemen yolladılar saolsunlar. Yeni toplu çekim yapabildiler. :smiley::smiling_face_with_three_hearts:

15 Beğeni

Evet bol bol kitapçı, sahaf gezip hazine değerinde kitaplar bulduğum süreci sonlandırdım. Androidleri iki defa almışım yanılıp. Onun dışında bir sorunum yok çok şükür. Bazı kitapları bulduğum için bir çeşit dans bile keşfetmiş olabilirim :smile:

34 Beğeni

Zaman Bekçilerini görünce bir hoş oldum, heyecanla okuduğum günlere gittim.

1 Beğeni

Bunlar da sayılıyor mu? :sweat_smile: Şunlarla işimin bitip rahatça roman okuyacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

11 Beğeni

Kidega indirimleri 12 aralık idi değil mi?

Evet 12 aralık. 20kr

1 Beğeni

Keşke 100’e 20 tl falanda indirim kuponu verseler :sweat_smile: Neyse fiyatlarda gerçek manada indirim olmasına bile razıyım özellikle Alfa’da

1 Beğeni

Teşekkür ederim ben de okuyayım bakalım :slight_smile:

1 Beğeni

Bugün son kitabım da geldi. Kazasız belasız elime ulaştı. Geç gelmesinden ve kargo şirketlerinin yoğun olmasından dolayı kitabı endişeyle bekledim ama hiçbir şey olmadan geldi.

11 Beğeni