Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Alfakitap paketlemede zirve yapmış.

26 Beğeni

Vay be adamlar plütonyum bile satmaya başladı galiba :smile:

3 Beğeni

Dün gelen son kargomla bu ay aldiklarim.Para bitti. Özel basimlari"da alacaktim .:slight_smile:

24 Beğeni

İçinde ne vardı hacı abi :slight_smile: sen kabını göstermişsin içi boş :slight_smile:

2 Beğeni

Lovecraft görünüyor ilk fotoda ama devamı nedir bilemem :smile:

2 Beğeni

Hayır “illegal” takılıyor, ne aldı da gizliyor acaba :slight_smile: Alfa kitaplarla birlikte Oreo ya da Elmalı Biskrem mi gönderdi de saklıyor :slight_smile:

2 Beğeni

:slight_smile:

Lovecraft vardı geçen gönderdikleri hasarlı olduğu için değişime göndermiştim. Dün aradılar göndermeden önce paketleme aşamasında hasarsız gittiğini ispatlamak için fotoğraf çekimi falan yaptıklarından ve artık yeni paketlemeye geçtiklerinden bahsettiler. Hasar taşıma sırasında oluşmuş sanırım diyerek işte durumu anlatmak, telafi etmek amaçlı bir arama yaptılar yani.

İçerik olarak ekstra bir şey yok sadece değişim için geri gönderdiklerimden ayraçları çıkarmıştım bu siparişte gene ayraç gelince 2’şer tane oldular :slight_smile:

1 Beğeni

O zaman sıkıntı yok, :slight_smile: Alfa yayınları Oreo veya Elmalı Biskrem gönderdi de bizden saklıyor musun yoksa dedim. :slight_smile: Şaka bir yana bu sabah benim de dün aldığım alfa kitaplar geldi, dediğin gibi paketlemeyi bu kez daha sağlam yapmışlar.

1 Beğeni

Yani en azından artık paketlemeden önce kalite kontrol olayının olduğunu biliyoruz :slight_smile:

1 Beğeni

Bkm’den son kargom az önce geldi.1984’e oranla beklentimin altında kaldı…1984’ün aynısı şekilde kapak rengi vs farklı olarak bassalardı keşke farklı yapma çalışmışlar yinede iyi bir baskı olmuş.Ama şömiz tercihi gerçekten çok kötü,dökülüyor.Farkli şömiz yapalım demişler ama olmamış maalesef.Kutusu çok güzel beğendim :clap:

7 Beğeni

D&R da Hayvan Çiftliğini inceleme fırsatım oldu. Baskı, kapak işçiliği, tasarımı vs herşey çok güzel. Bende 1984ü’n siyah renkli baskısı var ve toz üstünde kalıyor nemli bir bezle silmek zorunda kalıyorum bazen. Ev ortamında Hayvan Çiftliği’nin ahşap kutusuda daha fazla toz çeker hem kutuyu hemde kitabın yüzeyini temizlemekte zorlanırım diye düşündüm. Siz kitaplığa mı koyacaksın bu haliyle ?

1 Beğeni

Kitaplarımı koyduğum dolap kapaklı,daha önce kapaksız büyük bir kitaplık almıştım lakin sizin de dediğiniz gibi gerçekten büyük toz sorunu oluyor evimin yakınlarında inşaatta olunca ister istemez miktar artıyor.Özel baskıları genelde kutusu,şömizi her neyi varsa birlikte yerleştiriyorum,bunda da aynısını yapacağım her gün toz almak vs. çok zahmetli :sweat_smile:

Camlıysa o dert kalmıyor cidden. Görünüş olarak çok güzel olsa da ahşap kutusuyla kitaplığıma koysam günluk silmem gerekir o yüzden almayacağım kitabı :smile:

Kayseri parkta mi gördünüz? Forum da baktım da yok şu an.

Kahramanmaraş Piazza D&R var yaklaşık 3 metrekare falan. Orada bile 7-8 tane koymuşlar. Çok basıldı heralde.

Buradan yetkililere sesleniyorum. Bu kitap bu mağazada bu şehirde böyle liste fiyatına 1 adet bile zor satar. Onu da satmaz da belki biri alır diye güvenli tarafta kalmak istedim.

1 Beğeni

Forum da gördüm. Yeni çıkanların karşı reyonunda en sağda ikinci rafta :grinning:

1 Beğeni

Dün Kayseri park"da 4 tane vardi.Baktim hosuma gitmedi.Kitap garip bir tülle kaplanmis.Elime alir almaz tüylerim dikildi , titreme geldi.:slight_smile:

1 Beğeni

Hayda, arkamdaymış resmen hic aklıma bile gelmedi.

@KiNG_of_The_CiTy saman gibi bir sey sanırım o.

Bende reyonun üstünde olanı gördüm ilk. Kaldırdılarsa fark etmemişsindir :grinning:

Amazon’dan aldıklarım.

İlknokta’dan aldıklarım. :smile:

İlknokta’dan gelen hediyeler, hoş bir süpriz oldu. :smile:

Momo’yu da Kitapyurdu’ndan almıştım. (:

14 Beğeni