Cassandra Clare kitaplaını benim liseye giden yiğenim okuyor. Ne kadar kitabı varsa da almış Ergen manifestosu niteliğinde kitaplar.
Ephesus, Artemis, Dex? Bunlar zaten genç yetişkin kitapları için yan yayınevleri değil mi?
Cevaplar tatmin etti teşekkürler
Biraz abarttım sanırım.
Sonsuzluğun Sonu
Küçük Muazzam Şeyler
Göz Koleksiyoncusu
Doppler
Çavdar Tarlasında Çocuklar
Demiryolu Serserileri
Her Yerden Çok Uzakta
Maymunlar Gezegeni
Vahşetin Çağrısı
Zorba
Mülksüzler
Çocukluğun Sonu
Kısa Bir Cehennem Ziyareti
Kuyruklu Yıldız Altında İzdivaç
Mürebbiye
Yabancı
Dönüşüm
Aylak Adam
Gargantua
Kör Baykuş
İlyada
Ahraz
Demir Ökçeler
Beyaz Diş
Bulantı
2020’nin ilk kitapları geldi
Frankenstein Dex baskısı mevcut bende lakin Alfa baskıları uzun zamandır çok beğeniyorum onu arkadaşıma verip bu baskıyı aldım.Diğer Dex baskılarını elden çıkarıp tek tek Alfa alacağım sanırım
Mary Shelley .Alfa bu ismi neden düzeltmiyor anlamadım, yada kimsenin bilmediği şeyler mi biliyor.
Brooklyn’i keşke hardcover alsaydın nadirde vardı Hardcover baskısı mükemmel.
Fiyat çok fahil geldi hardcover için,150 tlydi sanırım ben 28 tlye aldım ciltlisi eminim daha güzel olurdu ama bu kitap için o kadar zorlamadım olayı.Bütçemi Flaneur özel baskılara saklıyorum
Flaneur keşke 100 eder adet yeni grafik romanlara özel baskı yapsaydı. GYO’dan haber yok mu ? Ben yazdım bir gelişme yok diyorlar. Halbuki 1 ay önce matbaadaydı
Bende bekledim özel baskı ama olmadı.Yinede çıkacak diğer çıkacak kitaplardan özel baskı beklentim var.GYO’dan yeni haberim yok,lakin bence aksilik çıkmadıysa çıkar 2-3 aya.Ben normal baskısını almadım özel baskı çıkacak diye
D&R dan 4 kitap için alışveriş yapmıştım. Bugün ulaşan kitaplara baktım ki aldığım kitaplardan biri faturası kesilmesine rağmen yoktu. Bu tarz problem yaşayan oldu mu hiç. Çok şaşkınım🤦♀️
Bkm’den kitap aldım 2 tane,siparişimden farklı masal kitapları geldi.Üzerine fatura başka siparişindi ama gelen kitaplarda eksikti yani hem yanlış gönderip hem yanlış gönderdiklerini eksik göndermişler 2 haftadır dönen olmadı ama en son tüketici hakem heyeti tehditi ile bugün iade şeklinde gönderdim cidden garip iş
Beterin beteri varmış derler. Geçmiş olsun. Kalan 3 kitabımın doğru olduğuna şükrediğim o zaman😂 Şaka bir yana aldığım kitap alışveriş etmemin sebebiydi. Silmarillion😢 Arayıp bildirdim umarım dönüş yaparlar yoksa dediğiniz gibi en iyisi tüketici haklarına başvurmak😅
Kargo kapıya kadar geldi penceren bakıyorum, adam içeriye kadar girip geri döndü. Birazdan “evde yoktunuz” diye sms gelecek.
Edit: Ve Geldi
Şu an ben aşırı sinirlendim.
İnanamıyorum terabıthıa köprüsünün kitabı mı varmış? Epsilon köpeğin oluyorum az kaldı.
Ciltli tatlı bir kitap,siteyi pek tavsiye etmesem de BKM’de 4.90 fiyatı ben arkadaşıma dahi aldım fiyatı uygun bulunca tavsiye ederim
Filmi küçükken ağlatmıştı, kitabını okumak isterim kesinlikle.
4.90 o zaamn hemen istiflensin. Gerçekten küçükken beni de baya etkilemişti.