Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Atatürk kitabını çok istiyorum ama beş kuruşum kalmadı. İnşallah bitmez indirim.

Geçen Forumda birisi önermişti sanırım, Mirgün Cabas ve Can Kozanoğlu’nun Nereden Başlasak? diye bir podcasti var. Bu podscastin Rus Edebiyatı bölümünde konuk Sabri Gürses Yevgeni Onegin için “Türkçede 2 adet ne dediği anlaşılmayan çeviri vardı ben doğru düzgün bir çevirisini yaptım” diyor.

3 Beğeni

Umarım bitmez :slight_smile: kitap çok güzel :+1:t2:

Yaşar Kemal’in 37 eseri için bandrol alınmış. Birkaç güne basımı yapılır. Buradan bir kez daha kendini sahaf zanneden kişilere selam olsun.

5 Beğeni

Ölümsüz Nicholas Flamel’in Sırları .Serisi.

Bu seriyi yeni gördüm.Yorumlar"da çok övülmüş.Kararsiz kaldim.Fiyati baya uygun ve sayfa sayisi 2900 +.Okuyan varmi bu seriyi.

3 Beğeni

Birini 25 diğerini 14 gündür beklediğim Kidega siparişlerim geldi…Şuana kadar en uzun süre beklediğim kitap siparişi oldu,çok şükür bu ay enpara Fahrenheit 451 gibi güzel bir kitabı kampanyaya dahil etti de bu kadar beklemeye değdi :smile:

Eberhard’ın kitabı ciltli diye çok mutlu iken biraz üzüldüm çünkü ince kapak çıktı…

Sanırım çok beklettikleri için telafi niyetine ayraçları bol koymuşlar

10 Beğeni

Torpil yapmışlar size :slight_smile: ben iki ayrı sipariş vermiştim her biri 8-9 kitaplık siparişler, ve her birine 1 ayraç koymuşlardı :slight_smile:
İyi okumalar…

1 Beğeni

O kadar bekletince tabi torpil yapalım demişler :grin: Teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bkmkitap’tan Şeytan ve Yürek Burgusu kitaplarını almıştım, Şeytan hasarlı geldi. Neyse ki Whatsapp’dan mesajıma cevap verdiler de, iade işlemlerini başlattım.

Bir dahaki ayı bekliyorum… Umarım “Bitmemiş Öyküler” kitabı da iner birazcık

1 Beğeni

İyi okumalar dilerim ve meraktan soruyorum neden tüm yazılarınızı bold yazıyorsunuz.

Diğer türlü çok cılız duruyor :confused: genelde kalın yazmaya çalışıyorum

1 Beğeni

Anladım, ama öyle durmuyor. Bence öne çıkartmak istediğiniz bir cümle, kelime olursa onları bold yapmanız daha mantıklı olur.

3 Beğeni

Kesinlikle dikkate alacağım. Teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Bu fırsatı kaçırmayayım dedim. :slight_smile:
Kidega, enpara, Everest yüzde 40 ve Bekir Yıldız. 7 kitap daha kaldı :slight_smile: onlar kidega’da tükenmiş gözüküyorlar ama alfakitap com stoklarında var.

1 Beğeni

Kidega’ya bak ya ayraç saçıyor resmen. Bana bir tane göndermediler daha yazıklar olsun. :neutral_face:

2 Beğeni

Alacaklarımın hepsini aldım. Önümüzdeki ay için listemde sadece çizgi roman var sanırım. Hep mangayla devam ediyordum ama bu sefer çizgi romana bir göz atmak niyetindeyim. Çok fazla kitap dürtüsüne yenik düşersem çok uzaklara gitmeden sahaflara uğrayacağım. Çizgi roman dışında Drizzt Efsanesi’ nin ikinci kitabı Sürgün’ ü bulursam alacağım. :slight_smile:

Bir de bu var. Bkm çekilişinde eğer 50₺’yi kazanabilirsem direkt alacağım. Yoksa diğer aylarda

Yeni gelenler.

3 Beğeni

Abdülkadir İnan nadirden mi acaba? Baskısı olmayan bir kitaptı.